Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım allah bize de bir gün nasip eder inşallah...valla 2 ayda çeyiz düzerim resmen ben bu parayla...naniknanik
daha önce özelde çalıştım 1,5 sene çok yoğundu. iki dk boş zaman yoktu ve asgari ücret alıyordum ve de sigorta yoktu. 1,5 senedir de 657 li olduk. iş az. 8 - 17 çalışma saati. hafta sonu tatil. arada kafa tatili alabiliyorum vermezlerse rapor alabiliyorum. Allah devlete zeval vermesin. 1045 alıyorum.
benimki de öğretmen maaşı. Bizim maaş her yerde yazar bilirsiniz.Hele zam dönemlerinde gazetelerin ekonomi sayfalarında.Yani biz saklamak istesekte senede iki kez yazar gazeteler bizim maaşlarımızı. CADIARZU
benim de çalıştığım gemi tipine göre değişiyor son firmada aylık 5000tlye geliyordu şimdi tankere geçiyorum mart sonu inşallah bi aksilik olmazsa aylık 6000tl ni bulcak 3600$ yani maaşallah diyin kızlar :dance:
arkadaşlar asgari geçim indirimi için verilen ücretler maaşlarınıza yansıdımı, bizim ocak maaşında vermediler(stopaj yeni ödendi vs. gevelediler ama), şubat maaşında verecekler. haklılarmı? gerçi çok bir şey değil ama ....
bende santral operatörüyüm 650 alıyorum:1shok:anam nie kimse yazmak istemez anlamam ben santral operatörüyüm 750 alıyorum.