Çalışan bayanlara maaş sorulmaz sankim ama ben yinede bi soriyim:)

valla ben en iyi şartlarda 10 saat çalışıyorum
çoğu geceler sabah 4 5 e kadar hazırladığım raporları saymıyorum tabii
benim raporlamalar çok olmasa 10 saate de fitim ben

daha önce özelde çalıştım 1,5 sene çok yoğundu. iki dk boş zaman yoktu ve asgari ücret alıyordum ve de sigorta yoktu. 1,5 senedir de 657 li olduk. iş az. 8 - 17 çalışma saati. hafta sonu tatil. arada kafa tatili alabiliyorum vermezlerse rapor alabiliyorum. Allah devlete zeval vermesin. 1045 alıyorum.

Aminnnnnnnn..inşallah bende olurum devlete memur hayırlsııyla ve isteyen herekese nasip eder inş mevlam..memur maaşlarından dert edinirler ama bekar için müthiş güzel.evli bayanlar içinde güzel miktarlar..ama adcee erkekse çalışan devlette zor tabi...ama şuan özel sektöre baktığımızda çok az hakettiiğini veren sektör şirket vs..hele çocukta varsa tek maaş zor bu devirde Allah herkese yardım etsin.

benimki de öğretmen maaşı. Bizim maaş her yerde yazar bilirsiniz.Hele zam dönemlerinde gazetelerin ekonomi sayfalarında.Yani biz saklamak istesekte senede iki kez yazar gazeteler bizim maaşlarımızı. CADIARZU

o gazeteler ve haberler de hep abartır. gecen yine diyodu en düşük öğretmen maaşı 1300 lira. ya bu benim 5. yılım net maaşım daha 1000 lira filan. ek dersle o kadar oluyo.

kızlar ben de eksper asistanıyım. 2 kız çalışıoduk yanımdaki kız çıkıcak tek kalcam o kadar işle ( maaşım 1.000 YTL. herşey dahil.

işimmm yok işsizim .((((((((((((((((((((((( hadi şimdi annemn çalışıo rahatım .evlenince mecbur çalışmam gerekio .ne yapıcam ben ya ( ALlah herkese yardm etsn banada etsn

650+50 ytl fiş parası ön muhasebe cumartesi pazar çalışmıyorum sabah 09:00 akşam 19:30 mesai saatlerim

ben 4 senelik öğretmenim maaş ocak ayı itibarı ile 1285 artı ekders de 250-300 arası değişir..

benim de çalıştığım gemi tipine göre değişiyor son firmada aylık 5000tlye geliyordu şimdi tankere geçiyorum mart sonu inşallah bi aksilik olmazsa aylık 6000tl ni bulcak 3600$ yani maaşallah diyin kızlar :dance:

sigorta şirketinde yönetici asistanıyım 1200 tl alıyorum

:1shok::1shok::1shok: oooo süper maşallah maşallah ...kız sen bi servet alıyosun..delikafadulden

maaş bordronu imzalama sakın.

1 ay öncesine kadar 600 tl alıyordum. agi yi toptan verdydi bizim patron. patron baskısı yüzünden işi bıraktım.şimdi işsizim. beylikdüzünde oturuyorum.ne iş olsa yaparım aklınızda olayım

BENDE HASTANEDE ÇALIŞIYORUM BİZİM HASTANE ÇOK PİNTİ MEDİKAL MUHASEBEDEYİM AMA ASGARİ ÜCRET ALIYORUM senağlama AYRICA 2 YILDIR ZAM YAPMADILARsenağlama

yahu ben istanbulda bi iş bulayımda 24 saat köpek gibi çalışmaya bile razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…