• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 tatil vd çalışan anne sorunsalı

Kayinvalidenizi sehrinize cagirin ya da annenizi, ya da universiteye giden akraba vs yok mu ucreti karsiliginda cagirin gelsinler iki hafta?

Eşim alamaz benim almam gerekir ki bu seferde yaz tatili muhabbeti var malum.
Benimkiler de 8-5 yaşlarındalar hiç bırakamam onları evde tek başına. Ayda yılda bir bile kalmamaları gerek ama bunun icin ne yapabilirsiniz bilemiyorum. Zaten böyle şeyler hep o zamanlarda oluyo Allah korusun. Evet biz önceden kalırdık çocukluğumuzda ama çok yanlış.

Varsa izin yoksa etüd merkezleri çözüm olabilir.

Arkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
Ücretli bakacak kimse yok mu etrafta. Büyük çocuklar zaten evde biri gözkulak olsa yeter. Tek kesinlikle borakmayın

Ben evde tek bırakma düşüncesinde olsam zaten arayış içinde olmam takdir edersiniz. Ama sanırım anlaşılmadı.
Herkese çok teşekkürler. Ben araştırayım bir

Arkadaşlar 15 tatilde iki çocuğum (5-8 yaş ) evde olacaklar nasıl bir yol izliyorsunuz. Önceden kres 15 tatilde oluyordu büyükle ile gitmem sıkıntı olmuyordu. Ama anasınıfı tatil 3.sınıf öyle. İkisini bir bırakamam evde bütün gün . İki saat falan kalıyorlar gerçi ama tüm günü gözüm yemiyor. Burda bakacak kimse yok. Yazmam şundan ki; çalışan kadınları teşvik adı altında acaba bi kurs murs var mıdır
Aynı dertten muzdarip üstelik annem var benimki 3 ve 8 yaş,3 yaş annem bakacak da ikisini birden bırakamıyorum anneme,bu arada ben 8 yaşı 1 saat evde tek bırakamıyorum iş ve okul saati 1 saat çakışıyor sorun olmuyor mu 2 saat ikisi evde bu arada benim oğlum da tek kalmak istemiyor

1 hafta izin alıp diğer haftayi bir şekil tanidiklarla idare edeceğiz

Back