- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim maaş ,maaş demeyeyimde aldığım sadaka 200ytl.ben utanmıyorum bunu bana verenler utansın.
şirket ya da kurum awukatlığı yapıyor olsam,ya da okul bitince hakimlik,sawcılık tercih etmiş olsaydım net bir ücret söylerdim arkadaşlar ama serbest çalışmayı tercih ettim.bu biraz risk demek ama idealim hep böyleydi.şimdi belli olmuyor,kimi aylar 4000-5000 kimi aylar 1000-2000..
Allah herkese emeğinin karşılığını almayı nasip etsin inşallah..sabit çalışmak da aslında fena bişey değil,her ay ne kadar eline geçeceğini biliyorsun.ben riski tercih ettim,şimdilik pişman değilim :)
Cebime ortalama aylık 2500 -3000 ytl giriyor.
evetttttttttttttttt is sözlesmemi imzaladim maasim 3200€
benimm için hayalimde göremiycegim bir maaş...allah agız tatıyla harcamayı nasip etsin...iş görüşmesine gittimm kendi alanım dışında müşteri temsilcisi için bi firmanın...maaş 500-600 olcak..inanın olsun diye dua ediyorum ..ama bende şans yok şans olsa kendi meslegimi yapardım zaten..çokkk dertliyim çokkk iş konusunda..allah ihtiyacı olana ve emek veren herkese iş nasip eder inş...:Saruboceq:
evetttttttttttttttt is sözlesmemi imzaladim maasim 3200€