Çalışan bayansınız çocuk yok ev çok kirlenmez, haftada 1 dip köşe yapın,
ben de çalışan bayanım evlendiğimizde eşimle birlikte yapardık ben süpürürdüm o silerdi, sofra serip toplarken yardım ederdi,salata vs yapardı, ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için kızıma hamileyken 9 ay boyunca o süpürdü ben sildim,
kızım bebekken bir dönem ben işten gelince kızım memede uyuduğu için yemekleri hep eşim yaptı, kızımın bakımına da çok yardım etti ama 2. çocuktan sonra adama bir haller oldu, temizliğe yardımı bırak ben varken temizlik yapma demeye başladı, çocuklar küçükken çocukları ona verip temizliği yapıyordum, aradan yıllar geçti ve eşim şuan tam anlattığınız gibi, ben de bir ara mücadele ettim ama şimdi bana karışmasında yardım da etmesin diyorum, ne zaman cam silmeye kalksam yine mi cam,yine mi temizlik, ev temiz temizleme vs dediği için, ben yapıyorum ben yoruluyorum bari karışma dedim, erkek ne kadar yardım etse de çoğu iş kadına kalıyor, bunu kabullenmek lazım, bir de bazıişleri ona yıkmak lazım,eşim evdeyse bulaşık makinasını ona boşalttırırım, çöp işi eşime ait bir de sofrayı kurar, kızımın ödevi ders kontrolü ona ait, başka da bir şey beklemiyorum da istemiyorum da