Çalışan annelerin yardımına ihtiyacım var!

23 Aylik olana kadar bekleyecegim sanirim.

Paraya ihtiyacımız yok ama benim cidden molaya ihtiyacım var. Evden uzaklasmam lazim. Kres yasindan 1 ay onceye kadar beklemeye karar verdim zaten.

Esime bunlari okutmaliyim bak ne babalar var diye

Paraya ihtiyacımız yok ama benim cidden molaya ihtiyacım var. Evden uzaklasmam lazim. Kres yasindan 1 ay onceye kadar beklemeye karar verdim zaten.

çalışmak o anlamda iyi geliyor ama bir süre sonra daha fazla depresyona sokabiliyor. bn mecburdum bırakamadım ama hala içimde sızıdır. bir de sizinki hiç alışkın değil çok zor olur diye tahmin ediyorum. belki kendi sektörünüzde daha iyi bir iş bulursunuz. hakkınızda hayırlısı olsun.

birlikte gidebileceğiniz yerler bulabilirsinz değişiklik olur. mesela bizim burda belediyenin spor salonu var ücretsiz. çocuk odası da var. spor yaparken çocuğu bırakabiliyorsun. sizin oralarda da vardır belki. kurs, spor vb birşeye giderseniz iyi gelir belki.

vardiyalı iş küçük çocuk olunca olmaz
gece ev yakın bile olsa problem olduğunda ki küçük çocuk ateşlenmesi illa ki diş döneminde olacak
gelemezsiniz hemen

çocuk 3 yaşından küçükse iş bakmayın
ya da kendi alanınızda iş bakın
ama küçük çocuğu bırakacak yeriniz yoksa
ki uzak yere göndermek asla ama asla çözüm değil
kendi eviniz ya da etrafında uygun bakacak bakılacak yer yoksa hayal kurmayın

Aynen ben oyle basladim yirmi ay olmadan ise hafta sonu evde olmama ragmen hep kucakta memede ayaga kalksam gidecegimi saniyor iyice sariliyor zor oluyor

2 yaş sendromu oluyor ya o yaşlarda belki ondan zor oluyor bu kadar. anneden ayrılmak istemiyorlar. daha küçükken bu kadar sorun olmamıştı ama o 2 yaş civarı zordu

Esime bunlari okutmaliyim bak ne babalar var diye
Hahaha. Siz suclu cikmayin sonra. Ben bunlari evlenmeden once konusup anlasmıştım. Bir de huy iste. Ben daha baskin karakter oldugum icin sözümü gecirebiliyorum esime. Degisik bir kadınım. Ev isi de pek yapmam. Esim ev islerinde de yardım eder. Oyle soz vermişti evlenmeden önce. Sadece aksam yemegini aksatmam. Her gun farkli bir şey yemek ister. Bir de altın kural sudur. Hic bir şeye yetisemiyormus bıkmış bunalmış gibi görünmek. Ben zaten öyleyim. Bunalıyorum hemen her seyden. Esim de yardım ediyor. Daginikligi sevmiyor. Mecbur yapıyor. Zaten tam gün de calışmıyor. Yapsın isinin adı ne!

Valla bunu soyleyecegim aklima gelnezdi ama kizinin kres yasina kadar calisma bence. Saydigin ihtimaller bence olmaz.

Calisirsan da tek cozum bakic olur.

Aman gözü kör olasıcalar. Yolları yapsınlar da başka şey istemiyoruz belediyeden. Sehrin merkezi camur caylak. Geldigimden beri küfür ede ede bir hal oldum. Sokaga dahi cıkmıyorum mecbur kalmayınca.

Olayı hallettik zaten. Kres yasini bekleyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…