- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslıhancım durumun gercekten zor ama nedense sorunun ustesınden gelemeyecegını dusunuyorsun
once bır sılkelen annesın sen
evladın ıcın herseyı yapabılecek bır annesın
cocugun demek kı senı cok az gordugu ıcın belkı de tepkı amaclı soguk davranıyor sana
bakan kısı kımse onunla konus once
senın evde oldugun saatlerde daha uzun uyanık kalacak sekılde ayarlasın uyku duzenını en azından 4 saate cıkar ılk etapta
onunla bırlıkte banyo yap al kucagına gır dusa sana sarılacak ıster ıstemez
oyun oyna sana tepkı vermese de oyna bır sure sonra mutlaka tepkı verecektır
ayrıca sana vurması sacını cekmesı de bır tepkıdır
benım oglumda aksamları gıttıgımde hemen benı emıyor emme bıttıkten sonra burnumu cekıstırıyor parmagını gozume sokuyor sacımı koparacak derecede yoluyor
hatta yere yatıyorum ve bunların hepsını yapmasına ızın verıyorum
emeklemeye basladıgından bu yana uzerımde tepınıyor
dısarı cıkamıyorsan balkona cıkar evın ıcınde yurume alıstırmaları yap
ama bır sekılde tum vaktının o oldugunu anlayacaktır
bıraz caba harcarsan cocukta sana daha yakın olacaktır ınsa allah
aslıhan yanlış anlama ama bişey anlatcam.Biri anlattı bana bi kadın da aynı dertten muzdaripmiş çook araştırmalardan sonra kadının ağız kokusundan bebeğin hazetmediği bulmuşlar?? en acayip dimii.Ama olabilir yani tabii.Bebek ama o da koku alıyor sonuçta.Bazılarının yine ağzı mideden gelen bi koku ile felaket derecesinden kokarr :bbo: Bebek de büyüdükçe anasına yaklaşamaz olmuşş diyorrlar bende duyduğumu anlattım tabii.Hadi bakalımm buyrun seyreyleyelim yorumlarıı:)
Neyse konuya dönelim kiiiii,
Aslıhan, bebeğinle birlikte banyo yapsana. Gerçekten bak o zaman onun seni ne kadar sevdiğini farkedersin. Elif in verdiği linkte de yazıyor. Tensel temas o çağlarda çok önemli sanırım. Banyoda küçük kedi yavrusu gibi yapışıyorlar yakana. Sen çeksen de o deli gibi yapışır. Yaz geldiğinden beri kızımla birlikte yıkanıyoruz. Bence bebeğin de sen de bundan çok keyif alırsınız.