- 14 Haziran 2019
- 14.871
- 72.770
- 598
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
Şunu da ekleyeyim, çocuklar sosyalleştikleri yaşlarda zaten anne babayla değil akranlarıyla daha çok vakit geçirirler. Ve o dönemde evde duran annedense ihtiyaçlarının maddi manevi karşılanmasını isterler.19da çıkıyorsunuz. En iyi ihtimalle 19.30da eve gelseniz, kiyafet değiştir lavabo el yuz yika. 20de aksam yemegi desek, 21de çocuk uyusabirbirinize hic zaman kalmıyor.
Sabah da gorusebildiginizi sanmıyorum.
Cok üzücü bir durum malesef.
Babannesine duskun olmasa da cok üzücü.
Daha 4 yasinda anne kuzusu.
Siz kiziniz icin calisiyorsunuz ama o belki pahali oyuncaklar yerine, yaninda annesini istiyor olabilir.
Calisma mecburiyetinizi bi degerlendirin isterseniz. Cok şart degilse çalışmayın.
Oglum 3 yasında. Abimin esini ve cocuklarini cok seviyor. Ne zaman oraya gitsek, ben gelmicem burda kalicam diye ağlıyor kendini yerlere atiyorama calismiyorum 24 saat beraberim. Birlikte oldugumuz sureci de iyi ve dogru degerlendirdigimizi düşünüyorum bu yuzden icim rahat
Ben çok iyi şartlarda yaşadım. Annem emekli babam emekli, çift maaş giriyor evlerine. Bugün babama bir şey olsa annem mağdur olmaz. Bize muhtaç kalmaz.
Kesinlikle bir kadın işi varsa üç dört sene için bunu riske atmamalı. Çocuk büyüdüğünde herkes gibi bir enstürman çalmak istediğinde paramız yok denmemesini evdeki anneye tercih eder.
Ben iyi ki çalışan bir annenin kızıyım. Bugün annem ve babamızın emekleri sayesinde hepimiz kendi evlerimizde kredi yükü çekmeden oturuyoruz. İyi eğitimler aldık, yurtiçi yurtdışı tatile gittik. Güzel anılarımız var. Yoklul görmedik.