Çalışan Anneler 😟

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.720
63
Alanya
Merhaba hanımlar.

Sabah 8:00 akşam 19:00 çalışma saatim.
Kızıma kayınvalidem bakıyor pandemi nedeniyle kreş vs yollayamadım 4 yaşında.
Sorun şu ki kızım babaannesine çok bağlanmaya başladı bu güzel bişey bende severim kv yi aramız iyi çok şükür 🙏
Ama kızıma yanlış olan bişeyi izah ediyorum tepki veriyor öyle Bağırıp çağırmıyorum yanlış yaptığında Her anne gibi kızıyorum Bu kez de babaannemin kızı olurum, senin kızın olmam, onun yanında uyumak istiyor gece de 😟
Çok özlüyorum gün içinde kokusunu bile sesimi dahi yükseltemiyorum beni sevmez diye uzaklaşır diye, hatta bazen belki sevmiyor diyorum ağlıyorum bu yüzden o uyurken 😟😟
Güzel bir hayatı, geleceği olsun diye çalışıyorum iyi bir eğitim alsın diye. Aktivite yaparım, zaman ayırırım çok zoruma gidiyor sürekli babaannesi dilinde olması kadın o senln annen desede bağımlı olmuş ona. Dediğim gibi kv çok iyi ama hayat şartları, borç keyfim için çalışmıyorum ki..
Çalışan Anneler sizde durumlar nasıl ben çok mutsuzum bu yönden..

Son düzenleme:
Bagimli olmadi ona. Annesi kim oldugunu gayet iyi biliyor ve durumu biraz kullaniyor. O kelimeler senin bam telin oldugunu biliyor ve istedigine ulasmak için söyler onu, yada kural onun hosuna gitmez ise.

Cocugunu özledigin için biraz daha yumusak davranmani anliyorum. Anne vicdani iste, hepimiz yapiyoruz, ancak ipin ucunu kaçirma. Halen o evde kurallar var ve o kurallar uyulmali.

Saat 19de evemi oluyorsun, yoksa mesai bitme saatimi?

Bagimli olmadi ona. Annesi kim oldugunu gayet iyi biliyor ve durumu biraz kullaniyor. O kelimeler senin bam telin oldugunu biliyor ve istedigine ulasmak için söyler onu, yada kural onun hosuna gitmez ise.

Cocugunu özledigin için biraz daha yumusak davranmani anliyorum. Anne vicdani iste, hepimiz yapiyoruz, ancak ipin ucunu kaçirma. Halen o evde kurallar var ve o kurallar uyulmali.

Saat 19de evemi oluyorsun, yoksa mesai bitme saatimi?
19:35 de evde oluyorum. Bazen tamam ol diye cevap veriyorum benim alt katında kv çıkıp gidiyor gelmiyor. Vakit geçirmek istiyorum özlüyorum 😟

Hayir kayinvalide yanlis tutum sergiliyor demekki. Iyi biri olabilir ama kiziniza yanlis mesaj veriyor. Mesela evden çıkıp gidiyormuş ya kızınız orada kayinvalideniz kızınızı konuşup ikna edip geri gondermeli. Annenin yerinin ayri oldugunh soyleyip kendisi icinde torun olarak kıymetli olduğunu belirtmeli

Ne kadar sanslisiniz,cocugunuzu emanet edebileceginiz guvenilir biri var. Cocugunuz buyudugu zaman ona yaptiginiz iyiligi asla unutmayacak emin olun. Bence bir annenin cocuguna yapabilecegi en buyuk iyilik calisiyor olmasi. Onun gelecegi icin calisiyorsunuz,onun ileride sıkıntı yasamamasi icin calisiyorsunuz,onu istedigi okullara gonderebilmek icin calisiyorsunuz,ve kiziniz boyle bir anneye sahip yetmez mi?

Calisma saatleriniz bir anne icin cok uzun. Yasadiklariniz cok normal ama o cocugun annesi sizsiniz. Er gec buyuyup sizin onun gelecegi icin calistiginizi anlayacak.

Calisma saatleriniz bir anne icin cok uzun. Yasadiklariniz cok normal ama o cocugun annesi sizsiniz. Er gec buyuyup sizin onun gelecegi icin calistiginizi anlayacak.
Farkındayım ama evde ilgiliyim onunla benden uzak olması zoruma gidiyor.

Ne kadar sanslisiniz,cocugunuzu emanet edebileceginiz guvenilir biri var. Cocugunuz buyudugu zaman ona yaptiginiz iyiligi asla unutmayacak emin olun. Bence bir annenin cocuguna yapabilecegi en buyuk iyilik calisiyor olmasi. Onun gelecegi icin calisiyorsunuz,onun ileride sıkıntı yasamamasi icin calisiyorsunuz,onu istedigi okullara gonderebilmek icin calisiyorsunuz,ve kiziniz boyle bir anneye sahip yetmez mi?
Özlesin koşup annem geldi desin istiyorum. Görüyorum işleten gelen annelerin çocukları nasıl koşoyor annem geldi diye. Ben eve gidiyorum bende babaannemle gideceğim diyor 😟😟

Hayir kayinvalide yanlis tutum sergiliyor demekki. Iyi biri olabilir ama kiziniza yanlis mesaj veriyor. Mesela evden çıkıp gidiyormuş ya kızınız orada kayinvalideniz kızınızı konuşup ikna edip geri gondermeli. Annenin yerinin ayri oldugunh soyleyip kendisi icinde torun olarak kıymetli olduğunu belirtmeli
Oda çocuk bana çok bağlı ne yapayım diyor.

Çok zor çocuk olunca çalışmak çok. 2. Çocuk hiç düşünmüyorum Allah isteyene nasip etsin inşallah diyorum.

Toplam da 63 saat çalışıyorum bende ama bebe olunca burada çalışamam.
Böyle yetmiyor zaman diğer türlü huniyi kafaya geçirir, gezerim herhalde.
Borcunuz mu var :(

Ben ciddi ihmale uğramayan hiçbir çocuğun annesinden daha çok başkasıyla bağ kuracağını sanmıyorum.
Çocuklar rahat oldukları yere yönelirler veya bize bazı sebeplerle tepki koyarlar.
Ben bunların kalıcı olduğunu hiç düşünmedim.

Oğlum bir dönem beni hep ağlayarak karşıladı, çünkü hep başkasını bekliyordu ve beni görünce hayal kırıklığına uğruyordu.
Beni görüp boynuma atlamaz, sevindiği anlaşılmaz.
Ama beni yeterince sevmediğine ihtimal vermem.

Özlesin koşup annem geldi desin istiyorum. Görüyorum işleten gelen annelerin çocukları nasıl koşoyor annem geldi diye. Ben eve gidiyorum bende babaannemle gideceğim diyor 😟😟
Daha oralara var ama. 4 yasindaymis sadece. Ben kendimi hatirliyorum,7-8 yasindayken sokakta annemi beklerdim. Koseyi doner donmez oraya kadar kosardim sokak boyunca ;) sizinki de aynen oyle olacak

Back