Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

İşte canım , yukarıda da yazdım şimdiki gençler en doğrusunu yapıyor.Şimdiki jenerasyon çok daha bilinçli.

Haklısın abla aslında, ama bazılarında da bilinç tavan yaptığından mıdır nedir evin yolu zor bulunyo:)))) İdeal kaçtır ki kızda ve erkekte evlilik için mesela?

ayyy kıslar yakın arkadaşım çok bebiş istiyodu şimdi hamile oldunu öğrendim sohbete dalmışım burayııı kaçırdımmmm

ay bebeiş geliyor ha tebrik ederim tanımadığım arkadaşını ablacım:)))))) ben bebişleri çok severimmmmmm:ecrin_bebek::icecream::lepi::1hug:

beybim merak ettim bölümün neydi? Yüksek lisansı çalışırken yapma gibi bi imkan var mı?

Kamu Yönetimiiizemuszemus
Ewt tatlım yüksek lisansı çalışırken yapabilirsin.Ablam hem öğretmenlik yapıyo hemde yüksek lisans yapıyoookaydirigubbakcemile5

yafff delikız bana F5 e bas dedi son mesajı görmek için bende basıp basıp durdum kendi yazdığım mesaj çıktı meğer son mesajı açmamış hiç bende herkes yattı heralde dedimm mesaj yazmadımm meğerse kaç sayfa ilerlemiş :roflol::roflol::roflol:

ayyy kıslar yakın arkadaşım çok bebiş istiyodu şimdi hamile oldunu öğrendim sohbete dalmışım burayııı kaçırdımmmm

Bu çok güzel bir haber sümeyye...Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Olsun bizler burdayız, sende dahil olursun sohbete artık.a.s

Kamu Yönetimiiizemuszemus
Ewt tatlım yüksek lisansı çalışırken yapabilirsin.Ablam hem öğretmenlik yapıyo hemde yüksek lisans yapıyoookaydirigubbakcemile5

ben de ablan gibi yapmayı düşünüyorum inşallah nasip olursa:))) senin bölüm için sormuştum beybim, iyi bölüm kamu, bakalım kısmet

Ayy ne güzel canım yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn
Ben 22 yıldan sonra olmuşum-tatlicadiarzu-

ayyy ben biraz daha kutlama yaparsam ben:roflol:im bebek açlıktan beni kutlucakkkk sonra

nediysiniz gızlar
ben geçmişi okudukça siz yazıyonuz yetişemedim
en iyisi sonra okuyayım
sohbeti kaçırmıyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…