- 3 Ekim 2007
- 3.571
- 927
-
- Konu Sahibi calikusumuz
Canım erken anne olmak çok zor.Ben 19 yaşında üniversitede okurken evlendim anne oldum.Vallahi hiç tavsiye etmem.Okul çok zor bitmişti .:1hug:Şeniz
Ewt bende bebek hastasıyımdıropuyorumnanaktan
Bende evlenmeyi düşünmüyorum şu an için ama erken yaşta anne olmak isterdimmm:kedi:
Çalıkuşum oğluşun çok yakışıklı , ilerde çok can yakacak :))Allah beğışlasın.ışte Oğlum Meyro.....:roflol:
Tekrar hoşgeldin panterim.a.s.
Gittimi misafirler?:uhm:
İşte Oğlum Meyro.....:roflol:
calıkusum ck yakısıklı oglun maasallah allah size bagıslasın benim oglusum yanımda diiil biliosun offfmafoldumben
ayyy ablacım yaaaa alemsin kahkaha atcam şimdi babam uyancak
Allah bağışlasın oğlunuuu :))))))) eli yüzü bek temiz maşşallah
Sağolasın canım benim. Evet biliyorum.Belki hayatının en zor dönemini geçiriyorsun...
Vardır herşeyde bir hayır değil mi canım......:teselli:
calıkusum ck yakısıklı oglun maasallah allah size bagıslasın benim oglusum yanımda diiil biliosun offfmafoldumben
aneam ben Ankarada oturyorum hem öğrencilik burda hem ikamet.
kavuşmaya uzun zaman olsa da olsun dert etme en güzel yaşlar, bu yaşta sevmek sevilmek de güzel a.s.
saolasın gusel gozlum:1hug:
Canım merhaba , seni tanıdığım içinbeybim sen kaç yaşındasın ayıptır sorması, en küçük benim sanırsam:))9
Ablacım merhabalar, ben bugün yazdım ilk defa bu topike tanışayım dedim:))
Canım erken anne olmak çok zor.Ben 19 yaşında üniversitede okurken evlendim anne oldum.Vallahi hiç tavsiye etmem.Okul çok zor bitmişti .
Çalıkuşum oğluşun çok yakışıklı , ilerde çok can yakacak :))Allah beğışlasın.
Canım merhaba , seni tanıdığım için
çok mutluyumŞeniz
Merhaba.., ben konuyu bilmiyorum ama umarım hakkınızda hayırlısı olur...mafoldumben
Canım erken anne olmak çok zor.Ben 19 yaşında üniversitede okurken evlendim anne oldum.Vallahi hiç tavsiye etmem.Okul çok zor bitmişti .
Canım sağolasın, şaka bir yana Allah gönlünüze göre verir dilerim.
Evlilikte doğru insanı bulmak çok önemli.......
Amin birtanem Şeniz Benim bir de oğlum var , yani hem gelinim hem damadım olacak.Çocukların yanında söyleyince gülüyor maymunlhihoyyytarYok anacığım bunlar benim başıma kaldı , bu gidişle hiç evlenmeyecekler :jeyyar:Oğlan 29 yaşında evlilik lafı olunca hep kaçıyorlar.Teşekkür ederim ablam. Allah hepsine hayırlısını nasip etsin inşallah.
Nerede göremiyorumArkadaşlar buda Çalıkuşunuz.
Hemen sileceğim. Hazır siteyi açmışken kendi resmimide eklemek istedim...:sm_cool: