Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

hemen ozet gecııım tatlım 13 yasında oglum war awatardaki yani yaz tatılı ıcın babasına gitti ıstanbula we gecen gun telde anne ben babamda kalmk burda okumak ıstıorum dedı we bende hayır diyemedim ama hasretinden yanıyorum her an kuzum:gitme:

ayyyyyyy çok zor bi durum ya :çok üzgünüm: Ablacım Allah sabır versin, inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun, derdini veren dermanını da verir... Ne yazacağımı bilemedim üzüldüm gerçekten:KK43:((

ayyyyyyy çok zor bi durum ya :çok üzgünüm: Ablacım Allah sabır versin, inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun, derdini veren dermanını da verir... Ne yazacağımı bilemedim üzüldüm gerçekten:KK43:((

saol guselim yardanım dualarımı duyar inss:Saruboceq::Saruboceq:

Amin birtanem Şeniz Benim bir de oğlum var , yani hem gelinim hem damadım olacak.Çocukların yanında söyleyince gülüyor maymunlhihoyyytarYok anacığım bunlar benim başıma kaldı , bu gidişle hiç evlenmeyecekler :jeyyar:Oğlan 29 yaşında evlilik lafı olunca hep kaçıyorlar.

Oyy ablam, evlenselerde torun sevsen değilmi?
Ama artık gençler eskisi gibi kolay karar veremiyor nedense evliliğe..
Ya şartlar daha zorlaştı, yada herkes daha iyi olsun istiyor.
Eskiden düşünüyorum da insanlar ne kadar az şeylerle yetinip.
İki oda bakla sofa ev bark sahibi olurlarmış.
Oysa şimdi herşey eksiksiz olsun diyorlar.....

Sevgilim ısrar ediyoo
Okul bitsin yüksek lisans istiyorumm.Yüksek lisans yaparken evleniriz diyoo bende istemiyorum.Okul bitsin işim olsun ondan sonraaazemuszemus
Daha ben bu yılda öss ye hazırlanmayı düşünüyorumm

Canım sen en doğrusunu düşünüyorsun .Şimdiki gençler yani sizler gerçekten bizim jenerasyona göre çok bilinçli.Evlilik nasıl olsa olur .Önemli olan birbirinize duyduğunuz sevginin devam etmesi .Ama okul ve evlilik kesinlikle birlikte yürümüyor .Benim nçizane tavsiyem önce okul ve yüksek lisans.))Sen sakın ödün verme canım.Hele şimdiki ortamda bir meslek sahibi olmak çok önemli.

Sevgilim ısrar ediyoo
Okul bitsin yüksek lisans istiyorumm.Yüksek lisans yaparken evleniriz diyoo bende istemiyorum.Okul bitsin işim olsun ondan sonraaazemuszemus
Daha ben bu yılda öss ye hazırlanmayı düşünüyorumm

beybim merak ettim bölümün neydi? Yüksek lisansı çalışırken yapma gibi bi imkan var mı?

Oyy ablam, evlenselerde torun sevsen değilmi?
Ama artık gençler eskisi gibi kolay karar veremiyor nedense evliliğe..
Ya şartlar daha zorlaştı, yada herkes daha iyi olsun istiyor.
Eskiden düşünüyorum da insanlar ne kadar az şeylerle yetinip.
İki oda bakla sofa ev bark sahibi olurlarmış.
Oysa şimdi herşey eksiksiz olsun diyorlar.....
İşte canım , yukarıda da yazdım şimdiki gençler en doğrusunu yapıyor.Şimdiki jenerasyon çok daha bilinçli.

Canım sen en doğrusunu düşünüyorsun .Şimdiki gençler yani sizler gerçekten bizim jenerasyona göre çok bilinçli.Evlilik nasıl olsa olur .Önemli olan birbirinize duyduğunuz sevginin devam etmesi .Ama okul ve evlilik kesinlikle birlikte yürümüyor .Benim nçizane tavsiyem önce okul ve yüksek lisans.))Sen sakın ödün verme canım.Hele şimdiki ortamda bir meslek sahibi olmak çok önemli.

EWt ablam yaa evlenince öğrencilik zor olur evlilik her zaman olur
İlk önce okul sonra yüksek lisans sonra iş sonra evlilikkzemuszemus
Hem kariyer hem çocuk olmuyookaydirigubbakcemile3

ayyy kıslar yakın arkadaşım çok bebiş istiyodu şimdi hamile oldunu öğrendim sohbete dalmışım burayııı kaçırdımmmm

X