- 17 Nisan 2007
- 3.336
- 8
- 49
- Konu Sahibi calikusumuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar buda Çalıkuşunuz.
Hemen sileceğim. Hazır siteyi açmışken kendi resmimide eklemek istedim...:sm_cool:
maşallah diyim çalıkuşum
gözlerinin rengi çok güzel fakat biraz hüzün var sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum
hemen ozet gecııım tatlım 13 yasında oglum war awatardaki yani yaz tatılı ıcın babasına gitti ıstanbula we gecen gun telde anne ben babamda kalmk burda okumak ıstıorum dedı we bende hayır diyemedim ama hasretinden yanıyorum her an kuzum:gitme:
Ablacım maşallah 2 çocuk annesisin birdeeeopuyorumnanaktan
Şeniz
çalıkuşu maşallahın var canım
Canım şimdi gördüm .Maşallah ne kadar güzel bir yüzün var.Hele gözlerine bayıldım .
ayyyyyyy çok zor bi durum ya :çok üzgünüm: Ablacım Allah sabır versin, inşallah tez zamanda yavruna kavuşursun, derdini veren dermanını da verir... Ne yazacağımı bilemedim üzüldüm gerçekten((
Çalıkuşu çok güzel bi guşmuşsun sen:)
saol guselim yardanım dualarımı duyar inss:Saruboceq::Saruboceq:
Amin inşallah, yaşayamayan bilmez tabi ama insanın ciğerinden ayrı kalması zor, Allah sabrını da verir inşallah ablacım:çok üzgünüm:
Amin birtanem Şeniz Benim bir de oğlum var , yani hem gelinim hem damadım olacak.Çocukların yanında söyleyince gülüyor maymunlhihoyyytarYok anacığım bunlar benim başıma kaldı , bu gidişle hiç evlenmeyecekler :jeyyar:Oğlan 29 yaşında evlilik lafı olunca hep kaçıyorlar.
Sevgilim ısrar ediyoo
Okul bitsin yüksek lisans istiyorumm.Yüksek lisans yaparken evleniriz diyoo bende istemiyorum.Okul bitsin işim olsun ondan sonraaazemuszemus
Daha ben bu yılda öss ye hazırlanmayı düşünüyorumm
saol guselim yardanım dualarımı duyar inss:Saruboceq::Saruboceq:
Canım yaaa. Allahım inşallah bir kolaylık sağlar....:Saruboceq:
Sevgilim ısrar ediyoo
Okul bitsin yüksek lisans istiyorumm.Yüksek lisans yaparken evleniriz diyoo bende istemiyorum.Okul bitsin işim olsun ondan sonraaazemuszemus
Daha ben bu yılda öss ye hazırlanmayı düşünüyorumm
İşte canım , yukarıda da yazdım şimdiki gençler en doğrusunu yapıyor.Şimdiki jenerasyon çok daha bilinçli.Oyy ablam, evlenselerde torun sevsen değilmi?
Ama artık gençler eskisi gibi kolay karar veremiyor nedense evliliğe..
Ya şartlar daha zorlaştı, yada herkes daha iyi olsun istiyor.
Eskiden düşünüyorum da insanlar ne kadar az şeylerle yetinip.
İki oda bakla sofa ev bark sahibi olurlarmış.
Oysa şimdi herşey eksiksiz olsun diyorlar.....
Canım sen en doğrusunu düşünüyorsun .Şimdiki gençler yani sizler gerçekten bizim jenerasyona göre çok bilinçli.Evlilik nasıl olsa olur .Önemli olan birbirinize duyduğunuz sevginin devam etmesi .Ama okul ve evlilik kesinlikle birlikte yürümüyor .Benim nçizane tavsiyem önce okul ve yüksek lisans.))Sen sakın ödün verme canım.Hele şimdiki ortamda bir meslek sahibi olmak çok önemli.