Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

İşiniz zor kızlar...:1no2:
Ben baktım eşim çok ilgi istiyor ve bekarken gerektiği gibi
vakit ayıramıyorum. Ailemle dengeyi sağlamam çok zor oluyor.
5 hafta nişanlılıktan sonra, hemen evlendik.:roflol:
Yıllardır da birbirimizle ilgileniyoruz, hiç bıkmadan....:asigim:

ALLAH mutluluğunuzu bozmasınnn :asigim: :asigim: :asigim:
darısı benim başımaaa:asigim: :Saruboceq: :Saruboceq:

ALLAH mutluluğunuzu bozmasınnn :asigim: :asigim: :asigim:
darısı benim başımaaa:asigim: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin canım. allah herkese bizim gibi;
huzurlu, sakin, mutluluk dolu herşeyden
önemlisi temeli syagı olan bir evlilik nasip etsin.
Hiç 'Keşke'leriniz olmasın.

yeni gelen arkidiler hoşgeldiniz

kızlar ya tamam ilgi de bi yere kadar ona ilgi gösterecem diye kendizi heba etmeyin olduğu kadar temizlik bulaşık çamaşır çocuk vs hepsi bizde zaten bi de beyfendi gelecek işten oh herşey tamam yani ben böyle yapamam biz temizliği bile eşimle beraber yaparız yani günlük temizliği değil tabi ama büyük temzilikte yardım eder gerekirse çocuğa bakar bekar arkadaşlar şimdiden alıştırın sevgilileriniz yoksa eş değil köle olursunuz evde

çalıkuşu canım kaç yılllık evlisinnn çocuk varmı allah mutlulunu bozmasın

Sağol canım, Allah hepimizin yuvasına güzellikler nasip etsin.
Şimdi senin profiline bakıyordum. Oğlun çok tatlı Allah bağışlasın, maşallah:nazar:
Bizim aralıkta 13 yılımız bitecek. 2 çocuğum var. Oğlum 13 kızım ise 7 yaşında.

yeni gelen arkidiler hoşgeldiniz

kızlar ya tamam ilgi de bi yere kadar ona ilgi gösterecem diye kendizi heba etmeyin olduğu kadar temizlik bulaşık çamaşır çocuk vs hepsi bizde zaten bi de beyfendi gelecek işten oh herşey tamam yani ben böyle yapamam biz temizliği bile eşimle beraber yaparız yani günlük temizliği değil tabi ama büyük temzilikte yardım eder gerekirse çocuğa bakar bekar arkadaşlar şimdiden alıştırın sevgilileriniz yoksa eş değil köle olursunuz evde

haklısın canım benimde eşim bana yardım eder çocuğa falan bakar olması gerekende bu zaten evlilik beraberlik gerektiren birşey

dilay nasılsın senin işler nasıl iş arıyordun bir ara bulabildin mi bu ara ben de iş arıyorum ama malesef yok yok yok

Sağol canım, Allah hepimizin yuvasına güzellikler nasip etsin.
Şimdi senin profiline bakıyordum. Oğlun çok tatlı Allah bağışlasın, maşallah:nazar:
Bizim aralıkta 13 yılımız bitecek. 2 çocuğum var. Oğlum 13 kızım ise 7 yaşında.

oooo maşşallah canım böyle güzelliklerden bahsedince bende yeni evlisin sandım bizde 2 yıllık evliyiz 5 buçuk aylık bebeğim allah bizede böle huzurlu uzun yıllar nasip etsinnn

X