Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

yav kızlar sevgilim KK'ya çok önyargılı bakıyor ne yapacam bilemiyorum.Girip bakmıyoda merak edip...

KK'dayım diyincede başka işin yokmu diyo yaaa

yav kızlar sevgilim KK'ya çok önyargılı bakıyor ne yapacam bilemiyorum.Girip bakmıyoda merak edip...

KK'dayım diyincede başka işin yokmu diyo yaaa

hb cnm tsk ederim aynı dert bende de war
butun gun kkda ne yapıyorsun
ordakılerın hepsı kız mı
erkek yk emınsın demı hep bole benım pıncırım da bı turlu alıstıramadım kk yha cnmkaydirigubbakcemile3

hb cnm tsk ederim aynı dert bende de war
butun gun kkda ne yapıyorsun
ordakılerın hepsı kız mı
erkek yk emınsın demı hep bole benım pıncırım da bı turlu alıstıramadım kk yha cnmkaydirigubbakcemile3

Tek olmadığıma sevindim ne yalan söyliyeyeim vereliniortak

neyin war boswer paylasmak istermisin cnm:kedi:

Offf sevgilinmi var derdin var işte..

Tamam aşık seviyo hep yanımda olmak iistiyor anlıyorum.Ama o beni anlamıyor.Her akşam dışarı çıkmamın sıkıntıyaratacağını anlamak istemiyor..Evet dediği gibi yanlış bişey yapmıyoruz yetişkin insanlarız ama benim bayan olduğumu onun kadar rahat olamıyacağımı anlamıyor..

Ne yapayım bir akıl verin yaaa

canım benim bunu anlaması lazım, sen sanırım ailenle yaşıyorsun her akşam ne gibi bir bahane bulup da çıkabilirsin ki
ailenin sevgilinden haberi var mı yok mu bilmiyorum ama olsa bile her akşam çıkmana izin vermezler gibi geliyor
belli ki seni çok seviyor kalbini kırmadan bunu anlatmaya çalışman lazım

Tamam aşık seviyo hep yanımda olmak iistiyor anlıyorum.Ama o beni anlamıyor.Her akşam dışarı çıkmamın sıkıntıyaratacağını anlamak istemiyor..Evet dediği gibi yanlış bişey yapmıyoruz yetişkin insanlarız ama benim bayan olduğumu onun kadar rahat olamıyacağımı anlamıyor..

aynı benim pıncırı tarif edion cnm bunlar kardes bizde eltimiz yoksam:sinifsinif:
benimkide ole ben hep hazır kıta ona amade olacam kafamçokkarıştı

kıs boşwer bende yorum yaptım soruna nezaketen barim teşekkür etseydin
görmedin mi yorumumu

ahh ahh aynen sevgilinmi var derdin var:mymeka::mymeka:
aynı benimkide öyle yanına gitmiyorum diye kızıyor hep hep gidemem ki ailem tarafından sorun yaşayacağımı düşünmüyorrr:sinifsinif: :sinifsinif:

X