Çalıkuşu ve Boşwer ile huzurlu sakin bir sohbet burada...

Çocuğun 1 yaşında sanırım delikız.
Ona bakacak uygun biri varmı?
Sen çalışınca nasıl olur.....

evet cnaım babaannesi var zeten dün bahsetmişim alt kattalar onlar onur babaannesine çok düşkün onunla çok zaman geçiriiyor zaten keşke bir iş bulabilsem

Tanışalım baby, biz dün kısa kısa kendimizi tanıttık.
Sıra sende.....
CADIARZU

Çalıkuşu ben dün kendimi tanıtmıştım o sırada sen yoktun sanırım görmemişsinn
Tekrar yazıyımmm senin içinnn
Ben Dilay
20 yaşındayımm
Öğrenciyimmm
Ankarada yaşıyorumm
Terazi burcuyumm
kaydirigubbakcemile5

ya kızlar son mesajı kısa yoldan nasıl görüyosunuz mesaj gönderdikten sonra ben bugünkü mesajlardan tekrar giriyorum bana gülmeyinde :kedi::kedi:

evet cnaım babaannesi var zeten dün bahsetmişim alt kattalar onlar onur babaannesine çok düşkün onunla çok zaman geçiriiyor zaten keşke bir iş bulabilsem

O zaman çok iyi, çalışan bir annenin işe giderken gözünün arkada kalmaması çok önemli...:nazar:
Dilerim aradığın gibi bir iş bulursun. Eşin askerdeydi değilmi delikız?:uhm:

ya kızlar son mesajı kısa yoldan nasıl görüyosunuz mesaj gönderdikten sonra ben bugünkü mesajlardan tekrar giriyorum bana gülmeyinde :kedi::kedi:

Ben devamlı baktığım konuşara abone oluyorum. Böyle daha kolay oluyor.
Kullanıcı panelinden takip ediyorum. Yada Oft ekranından takip ediyorum.

O zaman çok iyi, çalışan bir annenin işe giderken gözünün arkada kalmaması çok önemli...:nazar:
Dilerim aradığın gibi bir iş bulursun. Eşin askerdeydi değilmi delikız?:uhm:

yok canım askerde değil ama 2010 da gidecek o yüzden o gidince canım sıkılır vakit geçiremem çalışmam gerek

gnydn64 var ablam onun eşi askerde sanırım onunla karıştırdın

Hoşgeldin papato, dilerim her zaman seni de bu topikte görürüz.a.s.

Hoşbuldummmm:eek:

inşallah hatunlarrrr :lepi: fekat topiklerde genelde herkes birbirini daha önceden tanıyo oluyo zor oluyo muhabbet:ecrin_bebek:

Herkese mutlu geceleerrrrrrrrrr:lepi:

X