Dans, nikah, yemek, taki merasimi, babayla dans ve bitti..Nasıl yaparsanız öyle olur. Kadın erkek karışık oturulan mevlütler de gördüm. Sizin tarzınıza ilave kokteyl masaları da gördüm mesela. Ama istediğiniz şey olmazsa Kuran okumalı düğün biraz radikal bir değişim değil mi sizce? Yani bir gelin hem babasıyla dans,zeybek isteyip de aynı anda bu olmazda Kuran okunsun diye nasıl isteyebilir? Çok farklı iki uç değil mi? Bence biraz daha düşünün.
Yeriniz düğün salonu ise bu anlattıklarını çok uç ama eğer iyi daha elit bir yerse olabilir ama mevlüt yada çalgı iki uç nokta yani biraz özenti gibi geldi ne istediğini bilmeyen ama başkalarından görüp yapılacak gibi hissettirdiGözümde canlandı da sinirlerim bozuldu
O zaman dediğiniz çok olmaz. Yemeksiz yapacaksanız kokteyle dönün.Haklısın ya işte tam da bu yüzden arada kalıyorum. Yemekli düğün mümkün değil maalesef
Bizim kültürümüzde düğün başkalarını eğlendirmek için yapılır sjsksjs. Böyle düşünen biri kalıp yargıları sevmiyor demektir, öyleyse takı merasimi de yapılmamalı mesela.sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok.
Çalgı derken canlı müzik mi olmayacak? Ben bişey anlamadım bu düğündenKızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Düğünün bir yasası yok. Kim nasıl mutlu olacaksa öyle yapmalı bence. Ben bol oynamalı severim 3 gün 3 gece oynarım, oynatırım. Siz oynamayı sevmezsiniz sade nikahla devam edersiniz. İkimiz birbirimizi kendi kriterlerimize göre saçma bulabiliriz ama karşımızdaki kendi kriterimize göre değerlendirilmemeli. Keyfinize bakın derim.Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Tebrikler, görümcesiniz.Yemek mümkün değil çalgı mümkün değil ama zeybek olacak. Dans olacak bunlar ne alaka? Çalgı yok yemek yok insanların birbirine bakıp sıkıntıdan patlaması için müthiş ortam. Çok sıkıcı geldi. Kardeşim vs değilse asla katılmak istemeyecegim bir düğün. Nikah yapın madem?
Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Neden öyle oldu peki? Sırf oynandı diye mi bu kadar kötü hatırlıyorsunuz?Linç yemeyi göze alarak yazıyorum, asla oynanan bir düğün istememiştim ama eşimi ve akrabalarını yenemedim. Annemi ve babamı icine soktuğum o düğün günü icin 10 yıl geçmesine rağmen hala içim sızlar. Düğünümle ilgili hiç bir şeyi güzel hatırlamıyorum. Hafızamdan silinse daha mutlu bir insan olurdum belki. Kaos, stres dolu bir gündü. O yüzden sizin istediğiniz ve o güne kadar alıştığınız gibi olsun.
Oynamali olmayacaksa bence yemekli olsun, ki insanlar oyalansin, sıkılmasın bomboş oturup.Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Başta anlattığına benzer benim kardeşim de yapmıştı evleneli bir sene oldu ama düğün olmadı başka memlekette de olunca kutlamasız oldu. Bu sene Antalya'ya gelip tekne tutup orda ailecek kutlama tarzında oldu önce yemek yenildi sonra çerezler falan foto çekimi oldu sonrası dans bir süre sonra Zeybek. pasta taki da anonsta olmadı . bir ikide ailecek oynandı falan arada tekne gezisi oyle oynanildi bitti. Senin düğünün olcak sizin karar vermeniz daha doğru olur. Bizden fikirler çıkar sadece.Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Biz düğünümüzde Güzel bir müzik eşliğinde salona girdik, alkışlar konfetiler fln. Ardından fonda, uygun seste seçtiğimiz müzikler çalmaya devam ederken masaları ziyaret edip herkese hoşgeldiniz deyip foto çekindik.Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.