- 2 Temmuz 2013
- 3.704
- 7.924
Şakaya vurdum yorumunu niye kötü olsunHerkes kişisel yorum yapıyor arkadaşa çirkin cvp vermeniz gerekmez
Ben çocukken kuzenim düğününü camide yapmıştı, haremlik selamlık katılmıştı büyükler. Kur'an vs okunacak düğün istesem benzer bişey yapardım sanırım.Düğün salonunda dua işi bana da çok abes geliyor allah affetsin
aaa ben yemekli sandım. Yemekli olmayacaksa hiç o topa girmeyin bence. Fazlasıyla sıkıcı bir organizasyon olur. Evet insanları eğlendirmek amacınız olmayabilir anlıyorum ama insanları sıkmak da amacınız olmasın. Yazık günah böyle bir düğüne harcayacağınız paraya.Haklısın ya işte tam da bu yüzden arada kalıyorum. Yemekli düğün mümkün değil maalesef
yemek de yokmus .yemek olsa biraz onu yerken vakit gecer de boyle garip olurAa yemek yok muymuş. O zaman çalgı çengi şart valla millet ne yapacak o kadar zaman. Bu şekilde olacaksa nikah kıyıp geçmek daha mantıklı yani.
Haklısın ya işte tam da bu yüzden arada kalıyorum. Yemekli düğün mümkün değil maalesef
Bravoooooo!Niye kişisel algıladın görümcem misin
Niye kişisel algıladın görümcem misin
nisanlinizin ailesi ve sizin aileniz nasil muhafazakar mi? su sebepten soruyorum eger muhafazakar insanlarsa ve sizin dugununuz oynamali, dansli olursa kimse kalkmazsa komik durur. arkadasim gecen sene evlendi, oynamali, dansli cok istiyordu. her iki tarafin ailesi de biz karisim ortamda oynamayiz demisler. sonra arkadasim sade nikah yapti. :) icinizde dugun konusu ukde kalmasin oncelik bu yine de:) ben pandemide evlendim ve buyuk bir kina istiyordum ama olmadi ve icimde asiri sekilde ukde kaldi.Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Bence normal standart düğün bu zaten. Diğer şeyler ekstralı düğün oluyor.Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.