- 24 Nisan 2015
- 6.865
- 7.041
Nikah sonrası kokteyl yapın sadece siz eşinizle bir dans edersiniz sonrası ayak üstü sohbet hoşgeldin beş gittin takısını takan takar onu da merasim yapmayın kutu alın oraya konsun sonra herkes evine en kısa çözüm bu.Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
yazın komşumun oğlu evlendiÇok radikal değil sanki ya. Ya da öyle mi? Bilemedim valla
Ben dalga geçmedim cidden merak ettiğim için sormuştum tekrar sorayım. Müziksiz kısmını anladım ama yemek kısmında da negatif olma sebebiniz nedirÇok kırıcı yorumlar gelmiş oturup ağlicam nerdeyse. Neden bu kadar dalga geçer minvalde yorumlar yaptınız? Zaten çok hassas ve kararsız bi durum bu bana göre. Bu kadar linci hak edecek ne yaptım?
Çok kırıcı yorumlar gelmiş oturup ağlicam nerdeyse. Neden bu kadar dalga geçer minvalde yorumlar yaptınız? Zaten çok hassas ve kararsız bi durum bu bana göre. Bu kadar linci hak edecek ne yaptım?
Kırıcı yorum yok ki.Çok kırıcı yorumlar gelmiş oturup ağlicam nerdeyse. Neden bu kadar dalga geçer minvalde yorumlar yaptınız? Zaten çok hassas ve kararsız bi durum bu bana göre. Bu kadar linci hak edecek ne yaptım?
Çok kırıcı yorumlar gelmiş oturup ağlicam nerdeyse. Neden bu kadar dalga geçer minvalde yorumlar yaptınız? Zaten çok hassas ve kararsız bi durum bu bana göre. Bu kadar linci hak edecek ne yaptım?
E "konukları eğlendirmek gibi bir vazifem yok" diyen siz değil misiniz? Yaptığınız düğünde de kimse eglenmeyecek, birbirinin suratına bakıp duracaklar. "Sırf takı almak icin düğün yapmışlar onda da yemek bile vermemişler" diyecekler. 2+2 = 4 yani. Siz uzulseniz de, aglasaniz da masalarda dönecek dedikodu bu.Çok kırıcı yorumlar gelmiş oturup ağlicam nerdeyse. Neden bu kadar dalga geçer minvalde yorumlar yaptınız? Zaten çok hassas ve kararsız bi durum bu bana göre. Bu kadar linci hak edecek ne yaptım?
Kimse dalga geçmemiş ya da linç etmemiş ki, hemen hemen tüm yorumları okudum. Bu kadar ağlayacak bişey yok.Çok kırıcı yorumlar gelmiş oturup ağlicam nerdeyse. Neden bu kadar dalga geçer minvalde yorumlar yaptınız? Zaten çok hassas ve kararsız bi durum bu bana göre. Bu kadar linci hak edecek ne yaptım?
Yakınlar mecbur katılır hatta keyif de alırlar da çok yakın olmayanlar gelmez bile. Ben diyelim iş arkadaşımın böyle bir organizasyon yaptığını bilsem gitmem, bahane bulurum. Sonra takısını tokasını bir ara veririm kusura bakma canım düğüne gelemedik diyerek.şahsen ben böyle bir düğüne gitsem takı takıp kaçarım. milleti oturup izleyecek değilim.
valla ben gitmem.çok yakında giderim takı takıp çıkarım. insanlar birbirinin suratına saatlerce baksın diye salona para vermez heralde:)))Yakınlar mecbur katılır hatta keyif de alırlar da çok yakın olmayanlar gelmez bile. Ben diyelim iş arkadaşımın böyle bir organizasyon yaptığını bilsem gitmem, bahane bulurum. Sonra takısını tokasını bir ara veririm kusura bakma canım düğüne gelemedik diyerek.
Neden kaos vardı
Annem babam mütedeyyin insanlar, çocukları için kırk yıl düşünseler böyle bir düğün yapacaklarını hayal etmemişlerdi. Aynı zamanda düğün protokol düğünüydü. Masalarda üst düzey bürokratların, siyasilerin, muhafazar görüşte insanların oturduğunu sizin de "Ankara'nin bağları büklüm büklüm yolları, ne zaman sarhoş oldun da kaldıramıyor kolları, lingo lingo şişeler rakı mı içtin sen bensiz" diye bence çok da güzel olmayan şarkılar eşliğinde oynadığınız bir ortamı düşünün.Neden öyle oldu peki? Sırf oynandı diye mi bu kadar kötü hatırlıyorsunuz?
harika fikirBizim 90’lar partisi gibi oldu nasıl isterseniz öyle olur