sifirdanhayatcokmuzor
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Mayıs 2023
- 613
- 1.675
- 31
Organizasyon mu var ki? Yemek yok, alkol yok, oyun yok, canlı müzik yok, çok şık bir yerde doğada -sahilde-otelde de değil anladığım kadarıyla.Ay evet ben de böyle düşünüyorum illa birileri açtırıp mahvederler sanki organizasyonumu
Neden kaos vardıLinç yemeyi göze alarak yazıyorum, asla oynanan bir düğün istememiştim ama eşimi ve akrabalarını yenemedim. Annemi ve babamı icine soktuğum o düğün günü icin 10 yıl geçmesine rağmen hala içim sızlar. Düğünümle ilgili hiç bir şeyi güzel hatırlamıyorum. Hafızamdan silinse daha mutlu bir insan olurdum belki. Kaos, stres dolu bir gündü. O yüzden sizin istediğiniz ve o güne kadar alıştığınız gibi olsun.
Üff en sevdiğim o davulla oynamak başka bir şeyValla şu an buradaki 10 kişiden 9'unun bildiği bi şirketin CEO'sunun düğününe gittim adam davulu omzuna takıp düğünün orta yerinde davul çaldı. O da biraz zevk meselesi iyi meslek sahibi olunca da deli gibi oynayan çıkıyor
Soru sahibi, siz istiyorsanız olur. Ama o tarz düğünlerin ambiyansı da ona göre olmalı bence. Arkada tıngır mıngır sade sakin müzikler çalan bi düğünde annenizin babanızın dedikodu yapmaya gelen teyzeniz yaşındaki arkadaşları sırıtır bence. Yine aynı bu formatta bi düğün yapacaksanız toplu dans dediğiniz eşli danslar olur herhalde orada da birkaç kişi çıkar çıkmaz. Çok kendi havasında olur. Çevreniz de buna uygun değilse takıya kalmadan giderler ama yine sizin kendi tercihiniz
Hayır adam Türk olsa da liseden itibaren Amerika'da okumuş, çalışmış 40'larının sonunda bi adam. Bayram seyran bilmez mesela kurban bayramı neydi falan diye sorar o derece uzak bizim kültürden. Ama o an o pistte kendinden geçtiÜff en sevdiğim o davulla oynamak başka bir şey
Adam davuldaki zevki biliyor bizim düğünlerde davul olur oynayanların arasında valla müthişHayır adam Türk olsa da liseden itibaren Amerika'da okumuş, çalışmış 40'larının sonunda bi adam. Bayram seyran bilmez mesela kurban bayramı neydi falan diye sorar o derece uzak bizim kültürden. Ama o an o pistte kendinden geçti
Dans için salona o kadar parayı basmaya değmez kısacaMevlit yada düğün tarzı değilse bir mekan olması oraya para harcamak çok gereksiz geliyor sizin tarifiniz bildiğin nikah. Siz sadece dans ekliyorsunuz. Birileri çıkıp oynamayınca pek düğün tarzı olmuyor
Yani siz nasıl istiyorsanız öyle düğün olur da, sıkıcı olur. Niye düz nikah yapmıyorsunuz?Kızlar çalgı kesinlikle istemiyorum kişisel tercih diyelim. Mevlütlü kısmında da çok net değilim. Sadece dansın ve nikahın olduğu bir düğün olur mu? İlk danstan sonra nikah, sonra bir zeybek, sonra altta hep hafif müzikler çalacak. Ara ara dansa kalkılacak. Ben babamla bir dans edeceğim özel olarak. Sonra yine topluca danslar olabilir zaman zaman. Sonra masa masa gezip hoş geldiniz muhabbeti yapılsa çok mu abes olur? Sonra zaten takı merasimi, fotoğraf çekimi derken bir şekilde tamamlanır sanki. Siz ne düşünüyorsunuz? Ya bu şekilde olacak ya da kuran tilaveti, dualı bir organizasyon şeklinde. Bana bi el atın. Herkes çok sade buldu sadece danslı olmasını ama diyorum ki herkes kendi düğününde eğlensin önemli olan bizim için orada bulunmaları sonuçta kimseyi eğlendirmek gibi bir vazifem yok. Yine de objektif fikir ve önerilerinize açığım. Çalgısız olacak şekilde.
Yemek mümkün değil çalgı mümkün değil ama zeybek olacak. Dans olacak bunlar ne alaka? Çalgı yok yemek yok insanların birbirine bakıp sıkıntıdan patlaması için müthiş ortam. Çok sıkıcı geldi. Kardeşim vs değilse asla katılmak istemeyecegim bir düğün. Nikah yapın madem?Haklısın ya işte tam da bu yüzden arada kalıyorum. Yemekli düğün mümkün değil maalesef