- Konu Sahibi edanur1997
-
Heeee misal ben, kafada canlandırın şimdi buğday bir ten, kapkara kaşlar ve gözler, şimdi bu hatunu sarıya boyayın aklınızdanBu yaz kızılay'ın modası; brezilya fönlü sarı röfleli uzun saçlar, kot şort - tshirt, sırt çantası ve sneaker idi.. gel sen bizi dinle bu kervana katılma.. her yerde buğday tenli - sarı saçlı kızları görmekten telef olduk.. yakışmıyor ablacığım sen farklı bir şey dene..
Canım sakın yapma o zaman, güzelim iranlı tipine simsiyah gözlerine yazık edersin. Bence saçlarının rengini yumuşat, kumrala kadar gelebilirsin ama sarı olmaz. Kumraldan kastım Thalia gibi arjantinli venezuelalı kaşlı gözlü kadınların kullandığı renkler. Küllü kumral deneSimsiyah
Baba mardinli arap lik iranlilik var tenim beyaz ama avrupailikle alakam yok bu iranli kadı ciz kafamda tenini aç oyke de diyemd Slinda oze,den yaz gosterifim koymayayim
Heeee misal ben, kafada canlandırın şimdi buğday bir ten, kapkara kaşlar ve gözler, şimdi bu hatunu sarıya boyayın aklınızdan
Vallahi kendimden tiksindim düşününce
Bu arada uyarımızı da yapalım, üsluplara dikkat edelim, polemiğe girmeyelim.
Bu genç arkadaş kızıyor ama saçını sarıya boyadığı anda 18'likten 28'liğe terfi edecek.abla ben beyaz tenliyim, 19 yaşımdayken röfle krizim tuttu yaptırdım. eve geldikten sonra kardeşim gördü "aaa makbule teyze" dedi yaresmen 20 yaş yaşlandırdı beni, bir daha tövbe
Bu genç arkadaş kızıyor ama saçını sarıya boyadığı anda 18'likten 28'liğe terfi edecek.
Sarı ve kızıl tonlar makyajda istiyor üstelik, makyaj yapmazsan suratın soluk hasta gibi görünüyor.
Bu genç kıza karışamam, ailesi var, kendisi ne istiyorsa yapsın ama kızım yapmaya kalksa benden veto yer. Ki 20 yaşında kız, ihtiyaç duyana kadar saçını boyama diyorum, boya yıpratıyor Saçı, makyajda öyle.
Ben 30'lu yaşlara kadar saç boyamadım, makyaj zaten hiç yapmam, arada bir göz kalemi ve rimel hepsi o kadar, cildim fondöten nedir bilmez.
Teşekkürlerrrrridolümsün abla :) hiç kırışıklık da yoktur sende doğal olarak. gerçekten sarı saç çok olgun gösteriyor nasıl olsa yaş ilerleyince ister istemez boyatacak acele etmesinin bir anlamı yok kesinlikle.
25 yasindasin ben sana göre bebeğim tabi a a cümlelere bak hatim indirmiş ne edersen et yav anlayacaktır ben de benimle filanda dolu değil ne komedi insanlar varmerak etme edacık seninle artık karşılaşmayacağız seni gözardı etmeyi unutmuşum da o yüzden bunlar yaşanıyor
şimdi ederim hiç bir konunu da görmem böylece
çünkü gerçekten bay geldi bdv nin yarısı senin kaşına,gözüne,saçına,başına çalışıyor çünkü
bir derdim var mı yoksa ergenlerin egolarını tatmin etme bölümü mü belli değil
Kızmıyorum canım o kadarda değil herkesin kendi fikri.Bende pek boya adim ki alışkın degilim kına yaptım hepBu genç arkadaş kızıyor ama saçını sarıya boyadığı anda 18'likten 28'liğe terfi edecek.
Sarı ve kızıl tonlar makyajda istiyor üstelik, makyaj yapmazsan suratın soluk hasta gibi görünüyor.
Bu genç kıza karışamam, ailesi var, kendisi ne istiyorsa yapsın ama kızım yapmaya kalksa benden veto yer. Ki 20 yaşında kız, ihtiyaç duyana kadar saçını boyama diyorum, boya yıpratıyor Saçı, makyajda öyle.
Ben 30'lu yaşlara kadar saç boyamadım, makyaj zaten hiç yapmam, arada bir göz kalemi ve rimel hepsi o kadar, cildim fondöten nedir bilmez.
Kızmıyorum canım o kadarda değil herkesin kendi fikri.Bende pek boya adim ki alışkın degilim kına yaptım hep
Çok gür ve kıvırcık.yanarsaüzülürüm herhaldeKınaya devam etmelisiniz o zaman, boya gerçekten çok yıpratır, erken beyazlatıyor içindeki maddeler, hele ki sarı saç için saç açma işlemi yapılması lazım, saçların yanma riski bile var.
Illa saçlarınızla oynayacaksanız modeliyle oynayın, makyaj yapıyorsanız ki ben ona da karşıyım ama makyaj stilinizi değiştirin, değişim istiyorsunuz sanırım, Değişimi saçınızı boyayarak yapmayın, şimdi olmasa da ilerde pişman olursunuz, acayip yıpranıyor saç, eh biz kadınların en güzel süsü de saç olduğuna göre saçınızın yandığını Düşünebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?