Cakma Sarışın Olmak Kötü Bişey mi?

Bu nasıl bir yazım şeklidir. Doğru dürüst bir şey anlaşılmıyor. Sarı saç da öyle kolay kolay herkese yakışmaz. Benim bir arkadaşa çok yakışıyor mesela başka renkle düşünemezsin onun saçını. Ama onun saçı kısa yüzü çok güzel burnunda hafif çiller bildiğin bal rengi gözleri var. Öyle kara kaşa kara göze hele bu yaşta yapmayın bence.

beyaz tenli isen kaşlarında saç renginle uyumlu ise bence güzel duruyor . esmerlere yakıştırmıyorum ancak bazı bronz tenlilere de yakışıyor dene yakışmazsa dünyanın sonu değil.

Heeee misal ben, kafada canlandırın şimdi buğday bir ten, kapkara kaşlar ve gözler, şimdi bu hatunu sarıya boyayın aklınızdan

Vallahi kendimden tiksindim düşününce

Bu arada uyarımızı da yapalım, üsluplara dikkat edelim, polemiğe girmeyelim.

Simsiyah
Baba mardinli arap lik iranlilik var tenim beyaz ama avrupailikle alakam yok bu iranli kadı ciz kafamda tenini aç oyke de diyemd Slinda oze,den yaz gosterifim koymayayim
Canım sakın yapma o zaman, güzelim iranlı tipine simsiyah gözlerine yazık edersin. Bence saçlarının rengini yumuşat, kumrala kadar gelebilirsin ama sarı olmaz. Kumraldan kastım Thalia gibi arjantinli venezuelalı kaşlı gözlü kadınların kullandığı renkler. Küllü kumral dene

abla ben beyaz tenliyim, 19 yaşımdayken röfle krizim tuttu yaptırdım. eve geldikten sonra kardeşim gördü "aaa makbule teyze" dedi ya resmen 20 yaş yaşlandırdı beni, bir daha tövbe

önce bi krepe balyaj dene saçlarına ordan anlarsın sana yakışıp yakışmayacağını. kaşlarının rengini de mutlaka kırdır ama.. yoksa bişeye benzemez...
benim şahsen çok hevesim vardı krepe balyajla hevesimi aldım asla sarı dore kumral gibi renkler yapmam saçımı bundan sonra.

abla ben beyaz tenliyim, 19 yaşımdayken röfle krizim tuttu yaptırdım. eve geldikten sonra kardeşim gördü "aaa makbule teyze" dedi ya resmen 20 yaş yaşlandırdı beni, bir daha tövbe
Bu genç arkadaş kızıyor ama saçını sarıya boyadığı anda 18'likten 28'liğe terfi edecek.
Sarı ve kızıl tonlar makyajda istiyor üstelik, makyaj yapmazsan suratın soluk hasta gibi görünüyor.
Bu genç kıza karışamam, ailesi var, kendisi ne istiyorsa yapsın ama kızım yapmaya kalksa benden veto yer. Ki 20 yaşında kız, ihtiyaç duyana kadar saçını boyama diyorum, boya yıpratıyor Saçı, makyajda öyle.
Ben 30'lu yaşlara kadar saç boyamadım, makyaj zaten hiç yapmam, arada bir göz kalemi ve rimel hepsi o kadar, cildim fondöten nedir bilmez.

idolümsün abla :) hiç kırışıklık da yoktur sende doğal olarak. gerçekten sarı saç çok olgun gösteriyor nasıl olsa yaş ilerleyince ister istemez boyatacak acele etmesinin bir anlamı yok kesinlikle.

Esmere esmer. .
Beyaza sarışın gider. .
Boyadan yana değilim. .
Doğallık en güzeli. .

idolümsün abla :) hiç kırışıklık da yoktur sende doğal olarak. gerçekten sarı saç çok olgun gösteriyor nasıl olsa yaş ilerleyince ister istemez boyatacak acele etmesinin bir anlamı yok kesinlikle.
Teşekkürlerrrrr
Bu konu bu kadar tesadüf olur, 2 gün önce kızımında uzaktan tanıdığı bir genç kızla sohbet ettim, hoş sohbet tatlı dilli bir genç, eve geldim kızıma falanca kızı gördüm sohbet ettik dedim, eşim devreye girdi kim vs, neyse.
Kızıma senden kaç yaş büyük o kız dedim, 22-23 gibi duruyordu çünkü, anne ne diyorsun ne büyüğü o kız daha 18 Yaşında dedi ben
Saçlarını kızıla boyamış kız, beyaz tenli, yakışmış ama tabii kızıl saç ve saç sebebiyle yapılan makyaj olgun göstermiş ister istemez, benim kızı da gör 20 demezsin 17-18 gibi

Bende gri sevdası yüzünden saçlarımdan oldum şindi kısacık bide sarı bukadar yazdınız yarın kestane saçlarıma döneyim bari zaten çirkinim şimdi hepten çirkinim

25 yasindasin ben sana göre bebeğim tabi a a cümlelere bak hatim indirmiş ne edersen et yav anlayacaktır ben de benimle filanda dolu değil ne komedi insanlar var

Kızmıyorum canım o kadarda değil herkesin kendi fikri.Bende pek boya adim ki alışkın degilim kına yaptım hep

Kızmıyorum canım o kadarda değil herkesin kendi fikri.Bende pek boya adim ki alışkın degilim kına yaptım hep

Kınaya devam etmelisiniz o zaman, boya gerçekten çok yıpratır, erken beyazlatıyor içindeki maddeler, hele ki sarı saç için saç açma işlemi yapılması lazım, saçların yanma riski bile var.
Illa saçlarınızla oynayacaksanız modeliyle oynayın, makyaj yapıyorsanız ki ben ona da karşıyım ama makyaj stilinizi değiştirin, değişim istiyorsunuz sanırım, Değişimi saçınızı boyayarak yapmayın, şimdi olmasa da ilerde pişman olursunuz, acayip yıpranıyor saç, eh biz kadınların en güzel süsü de saç olduğuna göre saçınızın yandığını Düşünebiliyor musunuz?

Saçını sarı yaparsan yüzün daha çok ortaya çıkacak. Yüz öne geçer yani. E yüzüm orantısız diyorsun. Sen bilirsin ama birkaç tondan daha fazla açtırma. Kumralda kal yeterli.

Çok gür ve kıvırcık.yanarsaüzülürüm herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…