• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cakma Sarışın Olmak Kötü Bişey mi?

Saçını sarı yaparsan yüzün daha çok ortaya çıkacak. Yüz öne geçer yani. E yüzüm orantısız diyorsun. Sen bilirsin ama birkaç tondan daha fazla açtırma. Kumral da kal yeterli.
Ama tam tersi kafirler hep siyah saç yapacaksanız çok gyzel olmanız gerek yoksa yuz kireç gibi çıkar çok çok az kişiye iyi durur diyor

Saçlarım çok koyu.Yüzümü çok kapatıyor ve birde simsiyah saç çok nadir kişilere yüzü orantılı kişilere yakışıyor öyle orantılı bi tip degilim ve gozlerimde siyah olduğu için boğuyor
Saçlarımı ve kaslarimida açtırmak istiyorum ama kahve tonları çok basit geliyor sarı istiyorum ama herkes çalma sarışın,ara bi on yargılı.Öyle bi on yargı var midir gerçekte ?

nıye olsun kı oyle bır ön yargı?ıstedıgını yapmakta özgürsün

Çok gür ve kıvırcık.yanarsaüzülürüm herhalde
Kızımın saçları da sizinki gibi gür ve onunki iri dalgalı, Kuaförün fön çekerken bilekleri ağrıyor, o kadar gür ve uzun, boyasa ve Saçı yansa kahrolur, sizde çok üzülürsünüz.
Saç sarıya boyanmadan evvel mecbur açtırmak gerekiyor, açtırma işlemi doğru yapılmazsa yanıyor saç, tutam tutam elinize geliyor, bu kötülüğü yapmayın saçlarınızla çünkü yanınca eski formunu yakalamakta güçleşiyor.

Kızımın saçları da sizinki gibi gür ve onunki iri dalgalı, Kuaförün fön çekerken bilekleri ağrıyor, o kadar gür ve uzun, boyasa ve Saçı yansa kahrolur, sizde çok üzülürsünüz.
Saç sarıya boyanmadan evvel mecbur açtırmak gerekiyor, açtırma işlemi doğru yapılmazsa yanıyor saç, tutam tutam elinize geliyor, bu kötülüğü yapmayın saçlarınızla çünkü yanınca eski formunu yakalamakta güçleşiyor.
Bunlar hep ulke deki ırkçılık ve güzellik anlayışıyla ilgili.bu yaşta hep bunlar konusulunca ozeniorum haliyle

bencede

İşte onu diyorum. Ne çok siyah ne çok açik sarı. Orta tonlar iyidir. Eminim hoşuna giden bir orta ton vardir :KK66:
Kendi saçlarım açık kestane . Hint ki basinda nasi, döneceksin ki kendi tonunda guze, değildi
Musaitsenix ozel den fikir a,alabilirim

En güzeli doğal Saç Rengi bende hiç boya yok ve doğal oluşu çok hoşuma gidiyor . Allah vermiş zaten ..

Edanur, eski konularını hatırlıyorum senin fiziksel olarak kendini sevmemek gibi bir sorunun var ve bunu takıntı haline getirmişsin. Lütfen bana kızma, ergenlik çağında ben de kendimi hiç beğenmezdim, zaten çok çirkin bir kızdım. Bunun beni ne kadar incittiğini hatırlıyorum hala, fakat o dönemde o yaşlardaki insanlar için estetik yaptırmak saç boyatmak falan normal karşılanmadığı için bedenimde köklü bir değişiklik yapamadım, şimdi bakınca iyi ki öyle olmuş diyorum. Ya o zamanlar burnumu yaptırsaydım ya sağımı solumu gerdirseydim diye düşündüğümde bile ruhum sıkılıyor hala. Senin durumun biraz daha farklı benden. Anladığım kadarıyla doğulu olduğun için kendini gizlemek istiyorsun öyle bir konu açmışsın. Fiziksel özelliklerini değiştirmek isteme sebebin de bu olabilir. Sana tavsiyem lütfen bir uzmandan yardım al. Bu takıntıların büyürse bütün hayatını cehenneme çevirir ileride.

çikolata kahve veya kumral tonlari deneyebilirisin ilk olarak... sonrasinda isterseniz sarı olur kumral çok beğeniyorum ben:)

Direkt sarı yapma derim ben. Hem çok yıpratmis olursun hem de beğenmesen çok pişman olursun. Sana önerim Loreal paris sun kiss kullanman. Saçı ton ton açıyor istersen onunla tüm saçını sapsarı da yapabilirsin ama een azindan bir ton açarsın, beğenirsen devam edersin. Sonra bir ton daha açarsın, bu kadar yeter der durursun. Gidip direkt sarı yapmaktansa daha iyi bir fikir bu bence.. Hem de boya veya diğer acicilar gibi yıpratmıyor internetten daha iyi araştırabilirsin

Ben hiç beğenmiyorum boya olan sarı Saçı çok itici geliyor. Birde dip boyası gelmişse evlerden Irak. Bu benim kendi düşüncem doğal tonlar her zaman daha hoş.

Edanur, eski konularını hatırlıyorum senin fiziksel olarak kendini sevmemek gibi bir sorunun var ve bunu takıntı haline getirmişsin. Lütfen bana kızma, ergenlik çağında ben de kendimi hiç beğenmezdim, zaten çok çirkin bir kızdım. Bunun beni ne kadar incittiğini hatırlıyorum hala, fakat o dönemde o yaşlardaki insanlar için estetik yaptırmak saç boyatmak falan normal karşılanmadığı için bedenimde köklü bir değişiklik yapamadım, şimdi bakınca iyi ki öyle olmuş diyorum. Ya o zamanlar burnumu yaptırsaydım ya sağımı solumu gerdirseydim diye düşündüğümde bile ruhum sıkılıyor hala. Senin durumun biraz daha farklı benden. Anladığım kadarıyla doğulu olduğun için kendini gizlemek istiyorsun öyle bir konu açmışsın. Fiziksel özelliklerini değiştirmek isteme sebebin de bu olabilir. Sana tavsiyem lütfen bir uzmandan yardım al. Bu takıntıların büyürse bütün hayatını cehenneme çevirir ileride.
Cırkınlıgım dogulu olmamdan gelmiuor.Tum kuzenlerim maviş sarı rus gıbı bakınca aha bu dogulu diyecegın tıpımde ypk.olsada tek sorun o degil dogulu olup guzrl olanda cok var sarısun olanda

Bende tam tersi sarı saç koyu kaşa hastayım ya bayılıyorum
Misal Rita Ora

Rita_Ora_2014MTVVMA_Vettri.Net-41.webp
1035x755-20131202-ritaora-x1800-1386026084.webp

Cırkınlıgım dogulu olmamdan gelmiuor.Tum kuzenlerim maviş sarı rus gıbı bakınca aha bu dogulu diyecegın tıpımde ypk.olsada tek sorun o degil dogulu olup guzrl olanda cok var sarısun olanda
Sorun zaten senin kendini çirkin bulman. Daha önce burun fotosu paylaşmıştın ve beğenmediğin için estetik düşündüğünü söylemiştin fotoğrafı hatırlıyorum gayet normal bir burnun vardı oysa. Bu yüzden belki de takıntılarını yenip kendinle barışmak için uzman desteği alman gerekiyordur. Lütfen düşün bu söylediklerimi.

Seni gören, bilen çevrendekiler zaten yakışmayacağını söylemiş. Burada seni bilmeyen bizler daha net bilemeyiz sanırım.

Bence kara kaş, kara göz bir insana daha kafadan yakışmaz sarı saç ki. Görmeye gerek yok. Kaşlarını boyatman da kesmez, kirpiklerin yine kapkara, yüzündeki tüyler muhtemelen yine koyu renk... Üstüne yapay sarı saçla yapay sarı kaş. Eğreti ve çok yapay durur.

Ben çakma sarışınlığı çoğu kadına yakıştırmam. Bir de insan saçını sarıya boyatınca sarışın, siyaha boyatınca esmer olmuyor. Bir 'sarışındım', bir 'esmerdim' diyenler bana komik geliyor. Saçlarının sarıya boyalı olması seni sarışın yapmaz ki. Sarışınlık, esmerlik, kumrallık bir bütün; sırf saçla olmuyor. En fazla 'sarı saçlı, siyah saçlı, kahverengi saçlı' oluyorsun bana göre.

Genel olarak yapaylığı sevmiyorum. Bir de kendinden çok farklı bir değişim sende sırıtır. Boyatma. Ya da kendi saç rengine yakın bir renge boyat. Simsiyah saçtan sarı saç olmaz.

sarı saç bazı kadınlarda gerçekten çok basit duruyor.Ten rengine yada surat şekline yoruyorum ben bunu.ÇEvremde cok kuaför arkadaşım var hiç birisi saçını doğala yada koyu renge döndürme sarı sana çok yakışıyor diyor tenimde buğday...
Kim kardashiana bile yakısmıstı bence melez olmasına rağmen dediğim gibi yüzle değişiyor

Back