• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cakma Sarışın Olmak Kötü Bişey mi?

Bdv ye açılan sarışınlık konularından bay geldi artık hepte benzer üyeler açıyor

cesaretin varsa bir gün sarı bir gün kızıl bir gün pembe ol hevesini hepsinden almış olursun belki böylece

Katılıyorum , 10 kez yapay duruyor yazdım ammaaa isteyen gitsin yapsın bana ne küçük Yattaracıklar olarak gezsinler.

Yemin ederim ilk defa açıyorum şarisinlıkla ilgili
Bu kadar olur yani ve forumda en çok sen geziyorum demek istedim
ne bileyim bir kız vardı oda sarışınla ilgili konu açıp duruyordu seninle aynı yaşta o sun sandım

ikinizde dış görünüşünüze fena takmışsınız da demek ki o yüzden karıştırıyorum

forumda gezmek iyidir ya en azından canım sıkıldıkça ota b.....a konu açmıyorum:KK45:

tavsiye ederim

Son düzenleme:
Nedense bizim ülkemizde "çoğu" sarışın kadın sadece saçlarıyla kendini ayrıcalıklı sanıyor. Tipi kimse görmüyor mu yahu.
İki karış yanık sarı saç ve koyu tenle güzel olunmuyor ki Cennet Mahallesine konuk oyuncu oluyorsun.
Doğal ol konu sahibi, yaşın zaten küçük yüzünün bebekliğine gitmez sanıyorum ki sarı saç.

ne bileyim bir kız vardı oda sarışınla ilgili konu açıp duruyordu seninle aynı yaşta o sun sandım

ikinizde dış görünüşünüze fana takmışsınız da demek ki o yüzden karıştırıyorum

forumda gezmek iyidir ya en azından canım sıkıldıkça ota b.....a konu açmıyorum:KK45:

tavsiye ederim
Seninle yaşıt ablam ar forumda hülya abla onunda oğlu var iki yaşında forumda bu kadar dolanmjyor
Anne olmuş biri orta b..oka diyorsa bisiy demiyicegim zaten eğer izin gerekiyorsa sen de ativer madem

Katılıyorum , 10 kez yapay duruyor yazdım ammaaa isteyen gitsin yapsın bana ne küçük Yattaracıklar olarak gezsinler.
Bu yaş grubunda iki üye var aynı zamanlarda geldiler bdv ye hep sarışınlık mavi göz
dış görünüş yok saçım yok kaşım kılım tüyüm

Allah vermeyince olmuyor yapayı da kötü duruyor deniliyor ama tınlanılmıyor o vakit boyasınlar

kendı dogal sacınızdan 2-3 ton acık yaptırın
sıyah saca sarı hem cok radıkal karar
hemde sac yıpranır

Bence göz rengin açıksa ve yüzün avrupai ise yakışır yoksa olmaz. Gözlerin ne renk?

Bence göz rengin açıksa ve yüzün avrupai ise yakışır yoksa olmaz. Gözlerin ne renk?
Simsiyah
Baba mardinli arap lik iranlilik var tenim beyaz ama avrupailikle alakam yok bu iranli kadı ciz kafamda tenini aç oyke de diyemd Slinda oze,den yaz gosterifim koymayayim

Seninle yaşıt ablam ar forumda hülya abla onunda oğlu var iki yaşında forumda bu kadar dolanmjyor
Anne olmuş biri orta b..oka diyorsa bisiy demiyicegim zaten eğer izin gerekiyorsa sen de ativer madem
neyyyn anne olduysak ne olmuş yani

nirvanaya mı ulaştık
ne saçma sözler bunlar kimi der sen annesin siyasete karışma kimi der sen annesin şu lafı edemezsin

anne olunca insanlıktan istifa edilmiyor içimdekileri olduğu gibi söyleyen biriyim

ota b....a deyimini kullandık diye terbiyesiz mi olduk

ayrıca hülya ablanla ben ne alakaya maydonoz bağdaştıramadım sen açıkla aradaki bağlantıyı

ikimizin de çocuğu olmasını diyorsan yine komik:KK53:

neyyyn anne olduysak ne olmuş yani

nirvanaya mı ulaştık
ne saçma sözler bunlar kimi der sen annesin siyasete karışma kimi der sen annesin şu lafı edemezsin

anne olunca insanlıktan istifa edilmiyor içimdekileri olduğu gibi söyleyen biriyim

ota b....a deyimini kullandık diye terbiyesiz mi olduk

ayrıca hülya ablanla ben ne alakaya maydonoz bağdaştıramadım sen açıkla aradaki bağlantıyı

ikimizin de çocuğu olmasını diyorsan yine komik:KK53:
Madem bebe küçük görüyorsun beni ne bu ,af,ar yav. destan yazmış
Neyse ugrasamiycam kapat burada bence

Bu yaz kızılay'ın modası; brezilya fönlü sarı röfleli uzun saçlar, kot şort - tshirt, sırt çantası ve sneaker idi.. gel sen bizi dinle bu kervana katılma.. her yerde buğday tenli - sarı saçlı kızları görmekten telef olduk.. yakışmıyor ablacığım sen farklı bir şey dene..

Madem bebe küçük görüyorsun beni ne bu ,af,ar yav. destan yazmış
Neyse ugrasamiycam kapat burada bence
merak etme edacık seninle artık karşılaşmayacağız seni gözardı etmeyi unutmuşum da o yüzden bunlar yaşanıyor

şimdi ederim hiç bir konunu da görmem böylece

çünkü gerçekten bay geldi bdv nin yarısı senin kaşına,gözüne,saçına,başına çalışıyor çünkü

bir derdim var mı yoksa ergenlerin egolarını tatmin etme bölümü mü belli değil

Back