- 31 Temmuz 2015
- 229
- 22
- 13
- 27
- Konu Sahibi edanur1997
-
Saç sarı ,kaş kara ,yüz kara olunca kötü tabii sırıtıyorSaçlarım çok koyu.Yüzümü çok kapatıyor ve birde simsiyah saç çok nadir kişilere yüzü orantılı kişilere yakışıyor öyle orantılı bi tip degilim ve gozlerimde siyah olduğu için boğuyor
Saçlarımı ve kaslarimida açtırmak istiyorum ama kahve tonları çok basit geliyor sarı istiyorum ama herkes çalma sarışın,ara bi on yargılı.Öyle bi on yargı var midir gerçekte ?
yaşlı gösterdiği konusunda hem fikirimÇoğu kadına yakışmıyor. Birde esmer olupta platin sarısı yaptiranlar var. Ayrıca sarı saç yaşlı gösteriyor. Eskisi kadar revaçta değil.
Yok beyazim zaten siyah saçlı beyaz tenli derler ama sut değil bugdayla beyaz arası esmer hiç degilim de kas göz kara ışte açtırmak gerekyaşlı gösterdiği konusunda hem fikirim
ten rengi koyu olupta yaptıranlar berbat
Yoo ten olarak çok beyaz degilim ama çoğu kumral kızdan açığım sertlikle alakam yok ama ten den ziyade tipi e gitmez diyorlar kas göz yapılan uymaz.anası desem iranli gibi yuz kas tipim kimse sarı alamalsnduramiyi ama yıllardır siyah ondan da olabilirYüzünüze bağlı...
Esmer bir teniniz yoksa sarışın beyaz tenlilere güzel gidiyor
Ama esmerlerde hiç hoşlanmıyorum
Ten değilde yuz tipine olmaz diyo herkesBen beyaz tenliyim çok uzun süre sarışındım çok da yakışırdı. Eğer teniniz açıksa deneyin yoksa kaçın.
Aynen açık bugdaydim birazda beyaz ama tipine gitmez diyorlar ışte ten değil sorunherkes kendi sahip oldugunun zittini istiyor sanirim. ben de siyah sac istiyorum :) ten rengine baglidir bu acik bugday tenli felansan sariya calan kumral bir sac yakisabilir neden olmasin :)
Yooo sadece benlik bisiy değil bu radika, kararı hem kuzenim hem ben alıyoruz ikimiz yapi caz baya farklı gelebilir en başta evetNiye surekli dıs gorunusunle ilgili konu aciyorsun?
Soruna cevabim bi anda siyahtan sariya donme, en azindan once bi actir rengini. Sariya boyamak baya radikal bi karar, pisman olma ihtimalin yuksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?