- 23 Ağustos 2015
- 84
- 43
- 3
- 28
- Konu Sahibi edanur1997
-
Öyle hiç dinime boya surmedimki.Hint kanadıyla siyah arada kuzilimsi attım boyanın zararlarından haberim yok kına filan doğal takılıyorumÇok iyi düşünmelisin.
Bir kere komple renk açtıracaksın. Her zaman makyaja ihtiyacın olacak. Çünkü sarı saç doğal durmuyor ve solgun gösteriyor. Özellikle beyaz tenliysen. Esmersen de tezatlık olarak kötü duruyor.
Sürekli dip boyası yaptırmaya hazır mısın? Doğal olarak saçlarının yıpranıp azalması demek.
değil kadın orjinal değilmi yav
Daha dün röportajını okudum ışte demiş avrupai bi tipim sarisinimgenelde koyu veya güzel kadın rolleri geliyor diye avrupadada türkçe benzemiyordu mu ne demişler buna.Orjinal biliyordum ben onu
Buraya koyamaz da sen yazsan ben atamadim atarım sana
sarı saç yaşlı gösteriyor bir de kilolu insanlar hepten yerlerde oluyor sarı yapınca
gelinim olur musundaki sinem o zamanlar sarısındı ay ne kötüydü şimdi zayıflamıs koyu yapmıs taş gibi olmuş tabi estetikte var ama o ayrı
Bende beyazım ama saç kaş gür ve siyah baya. Nasıl baş edilir iki haftada bir dibim gelir diye korkuyorum bende de sarışın olma hevesi var
az önce magazinde kısmında gördüm de ordan geldiO hatun nerden çıktı şimdiTürkiyenin önemli değerlerinden biz evleniyoruz caner in takıldığı hatun muydu o?
Turkiye deki tüm satış onlar norveçli rusya benziyor zaten ama hava amaçlı dediği belliydide teni benden koyu nasıl sarışın diyordum bazen.Vallahi seni kandırmışlar. Yapay olduğu 100 metreden anlaşılıyor :) Tevekkeli tiki kız rolünde oynatmıyorlar. Vamp olmak için boyamış büyüyünce Seray sever olma peşinde galiba.
Niye var ki bu heves ? bak brezilyalılar bizden esmer iki tane kız tanıdım hiçte sarisinlars özenen yokmuş gayet te ozguvenlilerki dediğin gibi açık kestane koyu kestane saç,arı vardı ve guzellerdiBir kaç dip boyasından sonra saçın yıpranacağı için uzaması da yavaşlar merak etme.Hele bir de her gün düzleştirirsen gür saçlarını unut.
Bunları kardeşime dayanarak söylüyorum. Yıllardır bitmeyen bir sarışınlık hevesi var. Halbuki kestane tonlarla on numara oluyor.
Tamm sarı olmazz. Seren Serengil gibi olur.:)Siyaha sarı atmak da komik oluyor ki
az önce magazinde kısmında gördüm de ordan geldievet ta kendisi
aha bu da linki. Allahım dudaklar rezalet ama görmeyiverin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sun-yarismacisi-sinem-umasin-son-hali.791093/
Düşünmüyor degilim de ne zaman gelsem senle denk geliyorum.Yani buda tesadüf değil herhaldeBdv ye açılan sarışınlık konularından bay geldi artık hepte benzer üyeler açıyor
cesaretin varsa bir gün sarı bir gün kızıl bir gün pembe ol hevesini hepsinden almış olursun belki böylece
Öyle hiç dinime boya surmedimki.Hint kanadıyla siyah arada kuzilimsi attım boyanın zararlarından haberim yok kına filan doğal takılıyorum
maalesef öyle bir tesadüf oluyor bende yok ya ısrarla sarışınlık konularını aynı üye açamaz diyorum fakat galiba yanılıyorum diğerlerini de sen açmıştın sanırımDüşünmüyor degilim de ne zaman gelsem senle denk geliyorum.Yani buda tesadüf değil herhalde
Orası öyleHer beyaz tenli sari saçin yakisacagini dusunuyor ama hayir cok cig ve yapmacik duruyor her yüz her saç rengini kaldirmaz ona bakarsak bende beyaz ten renkli göz ve siyah saç kombinini severim beyaz tenli ,renkli gozluyum ama sacimi siyah yapsam öcü gibi olurum benim kendi dogal rengim acık kumral ve sari ve kızıl yakisiyor ama siyah olmuyor zorlamamak lazım
Yemin ederim ilk defa açıyorum şarisinlıkla ilgilimaalesef öyle bir tesadüf oluyor bende yok ya ısrarla sarışınlık konularını aynı üye açamaz diyorum fakat galiba yanılıyorum diğerlerini de sen açmıştın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?