- 23 Ağustos 2012
- 50.493
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.549
- 898
- Konu Sahibi edanur1997
-
Bdv ye açılan sarışınlık konularından bay geldi artık hepte benzer üyeler açıyor
cesaretin varsa bir gün sarı bir gün kızıl bir gün pembe ol hevesini hepsinden almış olursun belki böylece
Siyah ta çok kapalı duruyor kahverengimidir yEni karar ?Katılıyorum , 10 kez yapay duruyor yazdım ammaaa isteyen gitsin yapsın bana ne küçük Yattaracıklar olarak gezsinler.
ne bileyim bir kız vardı oda sarışınla ilgili konu açıp duruyordu seninle aynı yaşta o sun sandımYemin ederim ilk defa açıyorum şarisinlıkla ilgili
Bu kadar olur yani ve forumda en çok sen geziyorum demek istedim
Seninle yaşıt ablam ar forumda hülya abla onunda oğlu var iki yaşında forumda bu kadar dolanmjyorne bileyim bir kız vardı oda sarışınla ilgili konu açıp duruyordu seninle aynı yaşta o sun sandım
ikinizde dış görünüşünüze fana takmışsınız da demek ki o yüzden karıştırıyorum
forumda gezmek iyidir ya en azından canım sıkıldıkça ota b.....a konu açmıyorum
tavsiye ederim
Bu yaş grubunda iki üye var aynı zamanlarda geldiler bdv ye hep sarışınlık mavi gözKatılıyorum , 10 kez yapay duruyor yazdım ammaaa isteyen gitsin yapsın bana ne küçük Yattaracıklar olarak gezsinler.
SimsiyahBence göz rengin açıksa ve yüzün avrupai ise yakışır yoksa olmaz. Gözlerin ne renk?
neyyyn anne olduysak ne olmuş yaniSeninle yaşıt ablam ar forumda hülya abla onunda oğlu var iki yaşında forumda bu kadar dolanmjyor
Anne olmuş biri orta b..oka diyorsa bisiy demiyicegim zaten eğer izin gerekiyorsa sen de ativer madem
Simsiyah
Baba mardinli arap lik iranlilik var tenim beyaz ama avrupailikle alakam yok bu iranli kadı ciz kafamda tenini aç oyke ozel den mesaj at atayım sana ben
Madem bebe küçük görüyorsun beni ne bu ,af,ar yav. destan yazmışneyyyn anne olduysak ne olmuş yani
nirvanaya mı ulaştık
ne saçma sözler bunlar kimi der sen annesin siyasete karışma kimi der sen annesin şu lafı edemezsin
anne olunca insanlıktan istifa edilmiyor içimdekileri olduğu gibi söyleyen biriyim
ota b....a deyimini kullandık diye terbiyesiz mi olduk
ayrıca hülya ablanla ben ne alakaya maydonoz bağdaştıramadım sen açıkla aradaki bağlantıyı
ikimizin de çocuğu olmasını diyorsan yine komik
Siyah ta çok kapalı duruyor kahverengimidir yEni karar ?
merak etme edacık seninle artık karşılaşmayacağız seni gözardı etmeyi unutmuşum da o yüzden bunlar yaşanıyorMadem bebe küçük görüyorsun beni ne bu ,af,ar yav. destan yazmış
Neyse ugrasamiycam kapat burada bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?