Cakma Sarışın Olmak Kötü Bişey mi?

Kara kaş göz + kırılmış kaş + sarı saç = İbrahim Yattara

Çakma sarışın Türk kadınlar ya Yattara kıvamında değilse de bir şekilde sırıtıyor. Bizim popülasyonun %99una yakışmıyor ama kadınlar ısrarla boyuyor.

Aklıma Ceyda Ateş geldi. Yattara olmasa da sırıtıyor , olmamış. Boyalı sarı saç zaten çok yapay duruyor. Kaşı da boyayıp zorlamaya gerek yok.

bu on yargı kımde var??? sarısın olamayanlarda, yakıştırmayanlarda,kıskananlarda sarı sacın albenısı hıçbır sacta yok...tabıkı yakısıyorsa....bende cakma sarısınım ama beyaz tenlıyım normalde saclarıım acık kahve...ama yıllardır sarısınım bana mukemmel yakısıyor herkesın görusu oyle demem okı yakısıyorsa yaptır havandan gecılmez ama koyu tenlıysen uzak dur berbat gösterır

Yok beyazim zaten siyah saçlı beyaz tenli derler ama sut değil bugdayla beyaz arası esmer hiç degilim de kas göz kara ışte açtırmak gerek
Bende beyazım ama saç kaş gür ve siyah baya. Nasıl baş edilir iki haftada bir dibim gelir diye korkuyorum bende de sarışın olma hevesi var

Sıkıntı ten değil tipim kas gözlerim büyük ve simsiyah tenim beyaz ama o kas göz yapısına sarı saç iğrenç olur diyorlar.Ten değil sorun koyu bugday şarkılar bile var çok yakisan

Bizim unide 2arkadas vardı..
Kizlarin adini 1yil boyunca kimse net bilmiyordu.
Çakma sarisinlar derdik
Hiçte yakismamisti sonra göz alisti ama hala siritiyor.
Koyu tenleri vardı.
Hoş bi görüntü oluşturmuyor bence.
Ten rengini de sakin fondotenle yaparim deme çok kötü bi görüntü elde edersin.
Ve bence sarı saç basittir ama kahverengi arasina şeftali tonlarinda veya başka tonlarda isilti veya ombre daha güzel.
Ve daha marjinal bi görüntü oluşturur.

Aynen açık bugdaydim birazda beyaz ama tipine gitmez diyorlar ışte ten değil sorun
Tümden sariya boyatmak yerine aralara açıklar attirabilirsiniz.
baktiniz oluyor devam edersiniz. Arttirirsiniz. Olmazsa tatlı bir degisiklik olarak kalir.
Kaşlari boyatmak bana kötü gözüküyor. Ozellikle dipler gelince. ..

Çakma sarı kötü değil ama kara kaş kara gözde komik yani. Şahsen ben gülüyorum gördüklerime. Tarık mengüç kıvamı

Ki ben çok nadir gördüm sarı saç yakışanı. Ben de senden 1 yaş büyüğüm simsiyah gözlerim var ama çılgınlık yapıp saçımı bakır kızıla (turuncuya yakın) boyatcam kapalıyım bana sorun yok istediği kadar kötü durabilir ama kara kaş kara göz diyosun komik durur yani

Yok tenim çok bryz olmasa da beyaza çok yakın açık buğday
Tipine göz yapınca gitmez diyorlar ten değil

değil kadın orjinal değilmi yav
Daha dün röportajını okudum ışte demiş avrupai bi tipim sarisinimgenelde koyu veya güzel kadın rolleri geliyor diye avrupadada türkçe benzemiyordu mu ne demişler buna.Orjinal biliyordum ben onu

Saçlar yanar sürekli yaptırınca galiba. Ama sarışın olmaya çok özeniyorum gerçekten yüzün ne kadar güzel olursa olsun, yanımda çirkin fakat sarışın bi kız varsa o daha çok dikkat çekiyor
O kadarda değil yani ama hoş olanlar var

Yok tenim çok bryz olmasa da beyaza çok yakın açık buğday
Tipine göz yapınca gitmez diyorlar ten değil

Özelden istersen foto at merak ettim.
Bende beyaz tenliyim veya buğday yani biraz değişik bi ten Rengim var.
Saclarimi simsiyah yapmistim.
Erkek arkadaşım
-kurumuş bok gibi olmuş dedi
Hiç umursamadim sonra onu kirmizi ruj bakimli sac güzel kıyafetlerle kombinledim.
Ciddi dikkat çektim
Çok güzel olmuştu
Şimdiyse siyaha boyama sakin diyor.
Neden diyince
Nedenini biliyorsun demişti
Yakışıyor lafını 1 veya 2kere duydum o yüzden boyamami istemiyor

Çok iyi düşünmelisin.
Bir kere komple renk açtıracaksın. Her zaman makyaja ihtiyacın olacak. Çünkü sarı saç doğal durmuyor ve solgun gösteriyor. Özellikle beyaz tenliysen. Esmersen de tezatlık olarak kötü duruyor.
Sürekli dip boyası yaptırmaya hazır mısın? Doğal olarak saçlarının yıpranıp azalması demek.

Buraya koyamaz da sen yazsan ben atamadim atarım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…