- 23 Ağustos 2012
- 50.501
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.575
- 898
- Konu Sahibi edanur1997
-
Saçlarım çok koyu.Yüzümü çok kapatıyor ve birde simsiyah saç çok nadir kişilere yüzü orantılı kişilere yakışıyor öyle orantılı bi tip degilim ve gozlerimde siyah olduğu için boğuyor
Saçlarımı ve kaslarimida açtırmak istiyorum ama kahve tonları çok basit geliyor sarı istiyorum ama herkes çalma sarışın,ara bi on yargılı.Öyle bi on yargı var midir gerçekte ?
Yok siyah daha iyi olmuş bu kadına ama gine bence turkiyedekilerden iyi durmuş kadına yakınmış yav
gitmiş mi şimdi bu tene türkiyede çoğu sarışın bu kıvamda
Bende beyazım ama saç kaş gür ve siyah baya. Nasıl baş edilir iki haftada bir dibim gelir diye korkuyorum bende de sarışın olma hevesi varYok beyazim zaten siyah saçlı beyaz tenli derler ama sut değil bugdayla beyaz arası esmer hiç degilim de kas göz kara ışte açtırmak gerek
Sıkıntı ten değil tipim kas gözlerim büyük ve simsiyah tenim beyaz ama o kas göz yapısına sarı saç iğrenç olur diyorlar.Ten değil sorun koyu bugday şarkılar bile var çok yakisanbu on yargı kımde var??? sarısın olamayanlarda, yakıştırmayanlarda,kıskananlardasarı sacın albenısı hıçbır sacta yok...tabıkı yakısıyorsa....bende cakma sarısınım ama beyaz tenlıyım normalde saclarıım acık kahve...ama yıllardır sarısınım bana mukemmel yakısıyor herkesın görusu oyle demem okı yakısıyorsa yaptır havandan gecılmez ama koyu tenlıysen uzak dur berbat gösterır
Aynı kafamdan birini buldum dip boya cok mu zor olurBende beyazım ama saç kaş gür ve siyah baya. Nasıl baş edilir iki haftada bir dibim gelir diye korkuyorum bende de sarışın olma hevesi var
Saçlarım çok koyu.Yüzümü çok kapatıyor ve birde simsiyah saç çok nadir kişilere yüzü orantılı kişilere yakışıyor öyle orantılı bi tip degilim ve gozlerimde siyah olduğu için boğuyor
Saçlarımı ve kaslarimida açtırmak istiyorum ama kahve tonları çok basit geliyor sarı istiyorum ama herkes çalma sarışın,ara bi on yargılı.Öyle bi on yargı var midir gerçekte ?
Tümden sariya boyatmak yerine aralara açıklar attirabilirsiniz.Aynen açık bugdaydim birazda beyaz ama tipine gitmez diyorlar ışte ten değil sorun
Saçlar yanar sürekli yaptırınca galiba. Ama sarışın olmaya çok özeniyorum gerçekten yüzün ne kadar güzel olursa olsun, yanımda çirkin fakat sarışın bi kız varsa o daha çok dikkat çekiyorAynı kafamdan birini buldum dip boya cok mu zor olur
Yok tenim çok bryz olmasa da beyaza çok yakın açık buğdayBizim unide 2arkadas vardı..
Kizlarin adini 1yil boyunca kimse net bilmiyordu.
Çakma sarisinlar derdik
Hiçte yakismamisti sonra göz alisti ama hala siritiyor.
Koyu tenleri vardı.
Hoş bi görüntü oluşturmuyor bence.
Ten rengini de sakin fondotenle yaparim deme çok kötü bi görüntü elde edersin.
Ve bence sarı saç basittir ama kahverengi arasina şeftali tonlarinda veya başka tonlarda isilti veya ombre daha güzel.
Ve daha marjinal bi görüntü oluşturur.
Siyaha sarı atmak da komik oluyor kiTümden sariya boyatmak yerine aralara açıklar attirabilirsiniz.
baktiniz oluyor devam edersiniz. Arttirirsiniz. Olmazsa tatlı bir degisiklik olarak kalir.
Kaşlari boyatmak bana kötü gözüküyor. Ozellikle dipler gelince. ..
Rihanna ya ondan sana öyle gelmiştir aynı tipte adı Hatçe olan biri olsaydı ayy tipe bak derdinYok siyah daha iyi olmuş bu kadına ama gine bence turkiyedekilerden iyi durmuş kadına yakınmış yav
değil kadın orjinal değilmi yavKara kaş göz + kırılmış kaş + sarı saç = İbrahim Yattara
Çakma sarışın Türk kadınlar ya Yattara kıvamında değilse de bir şekilde sırıtıyor. Bizim popülasyonun %99una yakışmıyor ama kadınlar ısrarla boyuyor.
Aklıma Ceyda Ateş geldi. Yattara olmasa da sırıtıyor , olmamış. Boyalı sarı saç zaten çok yapay duruyor. Kaşı da boyayıp zorlamaya gerek yok.
O kadarda değil yani ama hoş olanlar varSaçlar yanar sürekli yaptırınca galiba. Ama sarışın olmaya çok özeniyorum gerçekten yüzün ne kadar güzel olursa olsun, yanımda çirkin fakat sarışın bi kız varsa o daha çok dikkat çekiyor
Yok tenim çok bryz olmasa da beyaza çok yakın açık buğday
Tipine göz yapınca gitmez diyorlar ten değil
Siyaha sarı atmak da komik oluyor ki
Buraya koyamaz da sen yazsan ben atamadim atarım sanaÖzelden istersen foto at merak ettim.
Bende beyaz tenliyim veya buğday yani biraz değişik bi ten Rengim var.
Saclarimi simsiyah yapmistim.
Erkek arkadaşım
-kurumuş bok gibi olmuş dedi
Hiç umursamadim sonra onu kirmizi ruj bakimli sac güzel kıyafetlerle kombinledim.
Ciddi dikkat çektim
Çok güzel olmuştu
Şimdiyse siyaha boyama sakin diyor.
Neden diyince
Nedenini biliyorsun demişti
Yakışıyor lafını 1 veya 2kere duydum o yüzden boyamami istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?