Cahil koca😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oylede benim takilip kaldigim sey cocuklar. Ne zmn gitmeye karar kılsam canta hazirlasam anliyorlar bizde gelelim diolar olmz diyorum agliyolar sonra hep basa donuk hissediyorum kendimi
Tamam işte ne güzel manipüle edilmişsiniz
Gideceksiniz aslında çoktan ama size ait olmayan çocuklar hatrına gidemiyorsunuz
Çevreniz de kalmadığı için akıl verecek kimse yok
Tam adamın istediği ortam

Beni mutlu eden adamın 10 çocuğunu da bakarım ama sizin şartlar altında tek çocuğu bile gözüm görmez

Mnaa bak. Tüm hayatın eşin ve onun çocukları olmasın. İnan ki çok pişman olursun. Gençtin hatırladığım kadarı ile. Kendi gelecegini ne çocuklara ne eşine bırak.
Anliyorum 24 yasindaym isteklerim var hayallerim var. Cocuklrla aram iyi esimlede iyi ama sikintli o iste arada cok iyiyiz tek istegim beni bi salsın ya bi salsın baska bi kusurum yok cocuklri cicek gibi bosanmak zorundada deilm normal de ama bolede olmz ki ben gercektende fedakarlik yapiyorum onada solyluyorum ya dusunsene firsatim kotu olsa icimde art niyet olsa ne isim vr bu evde ozgur kalirim cocuk derdinden kurtulurm hayatima bakarm diyorm ama yok anlamyo anlasa bign iyi bi gun kotu cok ama cok bunaldm hayattan

Bence de es guvensizligi hakarete girer
Ilk zamanlar esim kisitlamaya calisirdi niye evlendin guvenmeyecektin dedim bir daha sorun yaratmadi

Farkina varmasi icin benim tamam bitti demem gerek ona ozmn korkuyo o

Yetkililere sesleniyorz gelip bu yuvayı kurtarın:) Artık canlı baglantı mı yaparsınız?Facetime mi ararsınız top sizde kk yetkilileri

Valla ne desem bilemiyorum. Sorun çocukların iyi ya da kötü olması değil. Eşimle aran iyi diyorsun. İyi olmak zorunda. Bak bakayım burada kaç kadın başka bir erkeğin 3 çocuğuna bakar ki. Hele ki elde ki senin gibi bir kocaysa. Bir gün iyi bir gün kötü diyorsun. Ben de değiyor mu diyorum. Değiyor diyorsan hayat senindir.

Ben de ifsa oldum
Beni kötü yazma diyo
İyi ol iyi yazalım diyorm bende
Senin eşini yolda görsem tanırım o derece ifşaaa

Ben bazen karı koca kavgasını okuyorum eşim diyor ben ne kadar iyiyim

Sonra eşi sürekli ev işi yapanları okuyorummm yavvv he he diyor

Senin eşini yolda görsem tanırım o derece ifşaaa

Ben bazen karı koca kavgasını okuyorum eşim diyor ben ne kadar iyiyim

Sonra eşi sürekli ev işi yapanları okuyorummm yavvv he he diyor
Zaten yolda görenler tanısa taslıcak adamı okadr gömdüm
ahaha cok iiyimis ya

Artik onun aklina uymak tamam demek yok hangi cağdayız yeter artik bir insan bir insani bukadr ezeyet zorlamaya hakki yoktur kimsenin kimseye yani. Ne hakla ya bende bir insanim ve asla ona boyun egmiycem ister anlasin isterde anlamsin cok biliyosa baksin 3 cocugunada gorelim.

Komşu olmadan fişfikledim. Ben de onu diyorum. Hani o kadar çocuğa bakıp fedakarlık yapiyorsan eşinin seni pamuklara sarması lazım gelmez mi ?

Kusura bakmayın ama gülesim geldi
Konusmazsa konusmasın, biraz takılsın sitede diyecem ama, yöneticiler duymasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…