- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Tamam işte ne güzel manipüle edilmişsinizOylede benim takilip kaldigim sey cocuklar. Ne zmn gitmeye karar kılsam canta hazirlasam anliyorlar bizde gelelim diolar olmz diyorum agliyolar sonra hep basa donuk hissediyorum kendimi
Anliyorum 24 yasindaym isteklerim var hayallerim var. Cocuklrla aram iyi esimlede iyi ama sikintli o iste arada cok iyiyiz tek istegim beni bi salsın ya bi salsın baska bi kusurum yok cocuklri cicek gibi bosanmak zorundada deilm normal de ama bolede olmz ki ben gercektende fedakarlik yapiyorum onada solyluyorum ya dusunsene firsatim kotu olsa icimde art niyet olsa ne isim vr bu evde ozgur kalirim cocuk derdinden kurtulurm hayatima bakarm diyorm ama yok anlamyo anlasa bign iyi bi gun kotu cok ama cok bunaldm hayattanMnaa bak. Tüm hayatın eşin ve onun çocukları olmasın. İnan ki çok pişman olursun. Gençtin hatırladığım kadarı ile. Kendi gelecegini ne çocuklara ne eşine bırak.
Leylekler getiriyornasıl 3 çocuk yapmış bu adam
Bence de es guvensizligi hakarete girerAa çok afedersin senin kocan tam bi geniş tabiri caizse
Kadın dediğin kocasından başka erkek görmez
Ben mesela işe giderken erkeklerle denk gelmeyecek saatlere aldırıyorum derslerimi
Erkek hocaların sınıflarına girmiyorum mesela
Allah korusun konuşmam filan gerekir sonra
Hayır en anlamadığım bu tavrı ben kendşme hakaret olarak görürüm mesela
Kadınlardan nasıl destek görebiliyor bu hastalıklı kıskançlık durumu?
Farkina varmasi icin benim tamam bitti demem gerek ona ozmn korkuyo oSizin yerinizde olsam hic erkek gormuyor olsam da kacardim zaten o ortamdan o ayri. Kacmak icin foruma girmek gerekmiyor.
Ama madem şartlarinizin bu derece bunaltici oldugunun kendisi de farkinda sizi kisitlamak yerine durumu iyileştirmek için cabalasa mesela...
Yetkililere sesleniyorz gelip bu yuvayı kurtarın:) Artık canlı baglantı mı yaparsınız?Facetime mi ararsınız top sizde kk yetkilileriMerhaba bayanlarartik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burdafake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim.
Valla ne desem bilemiyorum. Sorun çocukların iyi ya da kötü olması değil. Eşimle aran iyi diyorsun. İyi olmak zorunda. Bak bakayım burada kaç kadın başka bir erkeğin 3 çocuğuna bakar ki. Hele ki elde ki senin gibi bir kocaysa.Anliyorum 24 yasindaym isteklerim var hayallerim var. Cocuklrla aram iyi esimlede iyi ama sikintli o iste arada cok iyiyiz tek istegim beni bi salsın ya bi salsın baska bi kusurum yok cocuklri cicek gibi bosanmak zorundada deilm normal de ama bolede olmz ki ben gercektende fedakarlik yapiyorum onada solyluyorum ya dusunsene firsatim kotu olsa icimde art niyet olsa ne isim vr bu evde ozgur kalirim cocuk derdinden kurtulurm hayatima bakarm diyorm ama yok anlamyo anlasa bign iyi bi gun kotu cok ama cok bunaldm hayattan
E güvenmemek sen her an gidebilirsin o yüzden evde dur da ben de aldatılmaktan kurtulayım demek benceBence de es guvensizligi hakarete girer
Ilk zamanlar esim kisitlamaya calisirdi niye evlendin guvenmeyecektin dedim bir daha sorun yaratmadi
Ben de ifsa oldumEşim buraya yazdığımı biliyor ama hiç alıp da bakmaz
Bazen komik yorumlar görürsem ben okurum ona
Senin eşini yolda görsem tanırım o derece ifşaaaBen de ifsa oldum
Beni kötü yazma diyo
İyi ol iyi yazalım diyorm bende
Zaten yolda görenler tanısa taslıcak adamı okadr gömdümSenin eşini yolda görsem tanırım o derece ifşaaa
Ben bazen karı koca kavgasını okuyorum eşim diyor ben ne kadar iyiyim
Sonra eşi sürekli ev işi yapanları okuyorummm yavvv he he diyor
Artik onun aklina uymak tamam demek yok hangi cağdayız yeter artik bir insan bir insani bukadr ezeyet zorlamaya hakki yoktur kimsenin kimseye yani. Ne hakla ya bende bir insanim ve asla ona boyun egmiycem ister anlasin isterde anlamsin cok biliyosa baksin 3 cocugunada gorelim.Valla ne desem bilemiyorum. Sorun çocukların iyi ya da kötü olması değil. Eşimle aran iyi diyorsun. İyi olmak zorunda. Bak bakayım burada kaç kadın başka bir erkeğin 3 çocuğuna bakar ki. Hele ki elde ki senin gibi bir kocaysa.Bir gün iyi bir gün kötü diyorsun. Ben de değiyor mu diyorum. Değiyor diyorsan hayat senindir.
Komşu olmadan fişfikledim.Artik onun aklina uymak tamam demek yok hangi cağdayız yeter artik bir insan bir insani bukadr ezeyet zorlamaya hakki yoktur kimsenin kimseye yani. Ne hakla ya bende bir insanim ve asla ona boyun egmiycem ister anlasin isterde anlamsin cok biliyosa baksin 3 cocugunada gorelim.
Boyle iyi dananın kuyrugunun koptugunu goruruz en azindan ben ona diyorum bu olayi baskasina solesen yuzune tukurur senin dieYetkililere sesleniyorz gelip bu yuvayı kurtarın:) Artık canlı baglantı mı yaparsınız?Facetime mi ararsınız top sizde kk yetkilileri
Bosanmis. Eski eş cocuklrnin istemiyor velayet babada. Arayip sormaz eski es kendi rahatinda oOnceki esin cocuklarina mi bakiyorsunuz bir de
Yasiyor mu bosanmis mi onceki es
Bende kk yi anlatirim esime hatta ders cikarmasi gereken konulari anlatirim
Bencede oyle valla. Onlara benden baska bakacak yok hemde hic yok.. boyle giderse kendisi bakmak zorunda kalacak.Komşu olmadan fişfikledim.Ben de onu diyorum. Hani o kadar çocuğa bakıp fedakarlık yapiyorsan eşinin seni pamuklara sarması lazım gelmez mi ?
Niye bosanmislar acabaBosanmis. Eski eş cocuklrnin istemiyor velayet babada. Arayip sormaz eski es kendi rahatinda o
Kusura bakmayın ama gülesim geldiMerhaba bayanlarartik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burdafake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim.
Baska birine kacmstaNiye bosanmislar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?