- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Hele burasi baya yabanci onaBu zamanda bu kadar internetten anlamayan varmış demek
Senin gibi fake hesap açan erkeklere mahmıt deniyor deseydin
Iyi yine biliyo seninki benim ki hic bilmiyoBen yeni üye oldum eşim sordu bu ne diye kk dedim evlenenler gebe kalanlar hemen buraya üye oluyor dedi sen nerden biliyosun dedim ablamdan biliyorum dediSürekli burdayım kafayı yedin kk artık diyor
Otur çocuklarınla ilgilen deseydin.fake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi
Ozmn temelli kavga ederdik galiba sen gez burda ben ilgileneyim dieOtur cocuklarinla ilgilen deseydin.
Eşim telefonunda olan hiç-bir şeyi bilmez.Ben yeni üye oldum eşim sordu bu ne diye kk dedim evlenenler gebe kalanlar hemen buraya üye oluyor dedi sen nerden biliyosun dedim ablamdan biliyorum dediSürekli burdayım kafayı yedin kk artık diyor
Hayat yordu onu bana sarıyoeşin dinlenmeye cıksın biraz belli ki yorulmuş
Bazen etmek gerekir. 3 çocuğu yok muydu eşinizin ? 3 çocuk sahibi adamın ne kadar bol vakti var ki kadın sitesinde üyelik mi alsam diye düşünüyor kafa yoruyor.Ozmn temelli kavga ederdik galiba sen gez burda ben ilgileneyim die
Vlla tehlikeli durum hele benimkiEşim telefonunda olan hiç-bir şeyi bilmez.
Sonuçta burada bısıler yazıyoruz. Yeri geliyor eşleri ailelerini ya da kendi ailemizi eleştiriyoruz . Kımseye soylemedıklerımızı yazıyoruz bazen...Düşünsenize kullanıcı adını bilip baktığını. Googleye kullanıcı adı yazıldığı zaman kişiyle ilgili bütün mesajları çıkıyor cunku.
eşim degil kimse bilmiyor üyeliğimi
Tek bir arkadaşım dahi bilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?