Cahil koca😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
328
33
Merhaba bayanlar artik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burda fake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim.

Ben yeni üye oldum eşim sordu bu ne diye kk dedim evlenenler gebe kalanlar hemen buraya üye oluyor dedi sen nerden biliyosun dedim ablamdan biliyorum dedi Sürekli burdayım kafayı yedin kk artık diyor
Eşim telefonunda olan hiç-bir şeyi bilmez.
Sonuçta burada bısıler yazıyoruz. Yeri geliyor eşleri ailelerini ya da kendi ailemizi eleştiriyoruz . Kımseye soylemedıklerımızı yazıyoruz bazen...Düşünsenize kullanıcı adını bilip baktığını. Googleye kullanıcı adı yazıldığı zaman kişiyle ilgili bütün mesajları çıkıyor cunku.
eşim degil kimse bilmiyor üyeliğimi
Tek bir arkadaşım dahi bilmez.

benim eşim benden önce biliyordu burayı. Uzun süre tedavi gördük bebek vs. konularını hep buradan okumuş öğrenmiş. Birşeyim olsa sorardım hemen açıp bkardı bi yerlere böyle böyle derdi :) doktordan çıkar çıkmaz hemen kadınlar kulübünde ne yazmışlar bakayım derdi :) üye olduğumu biliyor hiç de açıp bakmadı

Vlla tehlikeli durum hele benimki onun sulaleyi gomdum buraya haberi yok baksada anlamiyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…