- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Rahmetli babannem büyükbabamın onu tamamen çıplak hiç görmediğini söylerdi. Elektrik yoktu zaten derdi. E babanne 9 çocuğu nasıl yaptınız derdik. El avına(el yordamıyla) derdiLeylekler getiriyor
Bilmiyor musun?
Erkek dediğin kadın cinsel organını filan ne tanır
Ay ay yoksa halk içinde bilinem adı değil diye mi tanıyamadı?
Tüylerim ürperdi bu ihtimalden
Her gün okut yazmadım herhalde Mahmut diye birinden bahsediyor eşi de kıskandığı için bak bunu yazmıştım ya da bunu okumuştum diye bir kereliğine gösterebilir.muhalefet olcam her gördüğünüze yazmayın.kavga çıkarmak,kin kusmak,dalga geçmek isteyen bir tayfa var hayret verici24 yaşında mısın gerçekten????
24 yaşıdna 3 çocuklu adamla ne işin var ya? Eşin hem cahil, hem saçma.
AyrıcaDusunceBulutu insanlar güvensiz eşlerine açıp konularını okusunlar diye yazmıyoruz konuları. Ne demek okut kocana, ne saçma tavsiye. Forumdan kıskanmasını bile normal bulmuşsun, pess..
Merhaba bayanlarartik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burdafake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?