- 30 Aralık 2009
- 23.190
- 91.238
- 1.123
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Tehlikeli biri diyorsun yani.Kurtulsamda bu adam beni rahat birakmaz. Kesinlikle pesimi birakmaz adim gibi eminim tv konusu olurz aileler birbirini vurdu die vlla
EvetTehlikeli biri diyorsun yani.
Evett ama o bunu farkinda deillSen bu adamın 3 çocuguna bakıyorsun bir de.
Yavrum tanımadan etmeden mi evlendin sen ? Ailen demedi mi 3 çocuklu adamda ne işin var diye ?
Dedi ben buyuturum cocuk sonucta dedim yazik dedim. Boyle deildi ki kiskncti ama bukdr sıkmazdıYavrum tanımadan etmeden mi evlendin sen ? Ailen demedi mi 3 çocuklu adamda ne işin var diye ?
Lütfen iş bul. Para at kenara. Bir gün lazım olacak sana. Kaderini kimseye teslim etme.Dedi ben buyuturum cocuk sonucta dedim yazik dedim. Boyle deildi ki kiskncti ama bukdr sıkmazdı
Eski eşini nasıl bıraktıKurtulsamda bu adam beni rahat birakmaz. Kesinlikle pesimi birakmaz adim gibi eminim tv konusu olurz aileler birbirini vurdu die vlla
Benimkide yanlış anlar gizli yaziyorumMerhaba bayanlarartik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burdafake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim.
Bilmem o bskasina gidince bulamadi galiba bi sure yada umrnda olmdiEski eşini nasıl bıraktı
Vlla tehlikeli durum hele benimkionun sulaleyi gomdum buraya haberi yok baksada anlamiyo
Gercekten miBenimkide yanlış anlar gizli yaziyorum
yaw canım çok merak ediyorum derdin neydi ki 3 çocuklu adamı aldın da koca ettin kendineEvett ama o bunu farkinda deill
Bi ara bulaşık makinesini boşaltmadığı için söylenmiş elime telefonu almıştım. Beni oraya mı şikayet edeceksin hı? Kocam makineyi boşaltmıyor bıktım diye konu mu açacaksın demiş alay etmiştiEsim biliyor ama bisey demiyor.bi olay olunca kk şoyle demislerdi diyorum. kafa kafaya verip atomu parcaliyosunuz diyip guluyor
Malesef canim biraz eski kafaGercekten mi
Bu kadar sıkmazdı mı? Hala kendinizi kandırıyorsunuz. Bu adam daha evlenmeden işe makyaj yapıp gittiniz diye size tokat attı hatırlatayım!! O tokatı yutup evlendiniz diye yediniz o tekmeleri de!Dedi ben buyuturum cocuk sonucta dedim yazik dedim. Boyle deildi ki kiskncti ama bukdr sıkmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?