- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.140
- 228
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Eşim benim de kullanıcı adımı bilmez, telefonumu karıştırmaz burada yazdığım hiç bir şeyi görmez hoş bilse de benim için sıkıntı yaratacak bir durum yok şuan ama bilmesi taraftarı değilim. Yanında kk giriyorum benimle konuşurken ister istemez görüyor girdiğimi üye olduğumu bilmesinde bir sakınca yok bence. O da donanım ve ekşiye üye girer bakar yanında olunca insan görüyor ama kullanıcı adını yaptığı yorumları vs görmem.Eşim telefonunda olan hiç-bir şeyi bilmez.
Sonuçta burada bısıler yazıyoruz. Yeri geliyor eşleri ailelerini ya da kendi ailemizi eleştiriyoruz . Kımseye soylemedıklerımızı yazıyoruz bazen...Düşünsenize kullanıcı adını bilip baktığını. Googleye kullanıcı adı yazıldığı zaman kişiyle ilgili bütün mesajları çıkıyor cunku.
eşim degil kimse bilmiyor üyeliğimi
Aynen birde beni takip edicek napiyorum dieBazen etmek gerekir. 3 çocuğu yok muydu eşinizin ? 3 çocuk sahibi adamın ne kadar bol vakti var ki kadın sitesinde üyelik mi alsam diye düşünüyor kafa yoruyor.
hayatım sende ekşiye filan yaz kafan açılır diyinHayat yordu onu bana sarıyo
Isimleri yok die takiliyo ayse fatma yazmiyo ya o yuzden sizleri ahmet osman saniyoBen ilk açtığımda söylemiştim kadınlar kulübü diye ses etmedi erkek olacağını düşünmüyoryazdıklarını ya da okuduklarını göster bak hep kadın de anlar belki yoksa kıskanması normal
Lüzumsuz işte. Arada hatırlat bazı şeyleri. Her şeyi üstüne alma yük olarak.Aynen birde beni takip edicek napiyorum die
Kafaya taksa ve kullanıcı adınızı bilseVlla tehlikeli durum hele benimkionun sulaleyi gomdum buraya haberi yok baksada anlamiyo
27Eşiniz çağın çok gerisinde kalmış, kaç yaşında?
En az 50 sanmıştım :)
Yok bosanmaya kadr gttik tamam inanmiyosan guvenmiyosn biter dedim bisey yapsam burda durmaz bu silerim dedim ses etmiyoLüzumsuz işte. Arada hatırlat bazı şeyleri. Her şeyi üstüne alma yük olarak.
3 çocuğuna annelik yapıyorsun. Neyine güvenmiyormuş senin ? Edemez zaten. Sen de biliyorsun neden edemeyeceğini...Yok bosanmaya kadr gttik tamam inanmiyosan guvenmiyosn biter dedim bisey yapsam burda durmaz bu silerim dedim ses etmiyo
Benimki de gecen gün gördü.Don siyirma fantezisi de neymis diye sorunca ben bir kaldımhic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim
Biliyorum tabi giderim die akli gidiyo bende kafama ne eserse onu yapiyorum sacma seylerini kaldiramam onun anlamiyosa anlamsin3 çocuğuna annelik yapıyorsun. Neyine güvenmiyormuş senin ? Edemez zaten. Sen de biliyorsun neden edemeyeceğini...
İsim yazmasa da kadın muhabbeti fark ettiriyor kiIsimleri yok die takiliyo ayse fatma yazmiyo ya o yuzden sizleri ahmet osman saniyo
Eşimin şu hayatta umursayacağı en son şey bile değildir bu platform ve benim burdaki üyeliğim.
Eşiniz işsiz güçsüz mü?
Eşim bilgisayar kurdudur ve burada takıldığımı biliyor. Özel alanım olduğu için açıp bakmak aklından bile geçmez .Merhaba bayanlarartik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burdafake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim.
Aynen yaziyo zaten bi suru kadin hastaligi vs. Var ya erkek ne bilsin vajinayi bilmem neyi yani bnmki bilmez pek anliyorum anliyo ama salaga yatiyo cakal..İsim yazmasa da kadın muhabbeti fark ettiriyor kiMahmut örneği hiç iyi olmamış keşke demeseydin sadece kadınlarla muhabbet ettiğini ispatlamak lazım ama nasıl bir keresinde telefonumda Mom uygulamasına baktı forum kısmında kadınların açtığı başlığı gördü yok artık bu kadınlar erkeklerden beter demişti bir erkeğin olabileceğine ihtimal vermiyor verse beni de buraya sokmaz
Adamın çocuklarına konu sahibi bakıyorOtur çocuklarınla ilgilen deseydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?