Cahil koca😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim benim de kullanıcı adımı bilmez, telefonumu karıştırmaz burada yazdığım hiç bir şeyi görmez hoş bilse de benim için sıkıntı yaratacak bir durum yok şuan ama bilmesi taraftarı değilim. Yanında kk giriyorum benimle konuşurken ister istemez görüyor girdiğimi üye olduğumu bilmesinde bir sakınca yok bence. O da donanım ve ekşiye üye girer bakar yanında olunca insan görüyor ama kullanıcı adını yaptığı yorumları vs görmem.

Isimleri yok die takiliyo ayse fatma yazmiyo ya o yuzden sizleri ahmet osman saniyo

Vlla tehlikeli durum hele benimki onun sulaleyi gomdum buraya haberi yok baksada anlamiyo
Kafaya taksa ve kullanıcı adınızı bilse
Çok rahat okur mesajlarınızı googleden:))

Bazen eşimi pc basında kk da görüyorum misafir olarak
Neye baktığına bakıyorum yanına yanaşıp, " yağlı saç nasıl temızlenır"
Göz altı torbaları nasıl geçer....

Genelde bunlara bakıyor. Hic sesini çıkarmadan aşağı iniyorum

Çünkü googleye ne yazarsanız yazın bilgi almak amaclı, ilk sıralarda kk çıkıyor.

hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim
Benimki de gecen gün gördü.Don siyirma fantezisi de neymis diye sorunca ben bir kaldım (konuya yaptigim yorumdan sonra boyle bir yorum gelmisti de ehehe.)
Kk ya takılmaz aslinda girdigim hicbir sayfaya takılmaz sormaz da..Bulasıklari yikamamak icin sustu belki bilemiyorum suan;d

Isimleri yok die takiliyo ayse fatma yazmiyo ya o yuzden sizleri ahmet osman saniyo
İsim yazmasa da kadın muhabbeti fark ettiriyor ki Mahmut örneği hiç iyi olmamış keşke demeseydin sadece kadınlarla muhabbet ettiğini ispatlamak lazım ama nasıl bir keresinde telefonumda Mom uygulamasına baktı forum kısmında kadınların açtığı başlığı gördü yok artık bu kadınlar erkeklerden beter demişti bir erkeğin olabileceğine ihtimal vermiyor verse beni de buraya sokmaz

Esin ne oldugunu gayet iyi biliyor. Interneti bilmeyen insan bile anlar. Bana sorarsan adam kendisi birseyler karistirdi ve yüzüne gözüne bulastirdi. O kadinda seni bulur diye önceden gardini almaya çalisiyor ve senden birseyi bulmaya çalisiyor.

Ve söylemeden geçemeyecegim. Ne kadar üzücü birsey olsa gerek, kendi esine cahil gözü ile bakmak. Herkes girgir samata dalga geçiyor da, böyle evlilikler üzücü bence.

Eşim bilgisayar kurdudur ve burada takıldığımı biliyor. Özel alanım olduğu için açıp bakmak aklından bile geçmez .
Ama siz bu adama çok aşık olarak evlenmediniz mi? tanımadan mı evlendiniz?

Aynen yaziyo zaten bi suru kadin hastaligi vs. Var ya erkek ne bilsin vajinayi bilmem neyi yani bnmki bilmez pek anliyorum anliyo ama salaga yatiyo cakal..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…