- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.303
- 528
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Onu da boğduysa demek ki sizi boğduğu gibiBaska birine kacmsta
Olabilir ama insan ne kadar bogulursa bogulsun cocuklrni birakabilir mi ki benim aklim bunu almiyo sadeceOnu da boğduysa demek ki sizi boğduğu gibi
İnsan yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edemiyorken sen senin olmayana bakıyorsan eşinin hakkını yememesini sağla sana şükretmesini lazımBosanmis. Eski eş cocuklrnin istemiyor velayet babada. Arayip sormaz eski es kendi rahatinda o
O kadının yanlışıOlabilir ama insan ne kadar bogulursa bogulsun cocuklrni birakabilir mi ki benim aklim bunu almiyo sadece
Vlla 3 senedir sukretmediyse bundan sonrada etmez gibi geliyo bana artik saldım bende yoruldum baksin keyfine oİnsan yeri geliyor kendi çocuğuna tahammül edemiyorken sen senin olmayana bakıyorsan eşinin hakkını yememesini sağla sana şükretmesini lazım
Kendisine yapiyor haberi yok sadece olan ona olucak filmin sonunda hem anne hem baba olmak zorunda kalabilirO kadının yanlışı
Doğru değil ama bırakmış ne yazık ki
Sizin konunuz eski eş değil zaten
Çıkarmanız gereken mesaj kimi boğarsan en sonunda kaçar olmalı
Ki eşiniz bunu başaramamıi mesela boğmaya devam ediyor eşlerini
Kimseye kolay kolay ayrıl demem her zaman konuşmadan anlaşılmasından yana olurumVlla 3 senedir sukretmediyse bundan sonrada etmez gibi geliyo bana artik saldım bende yoruldum baksin keyfine o
Kac kere konustum siddet gordum kiskanclik yuzunden artik konusmayi biraktim susunca anlar die bakalim ne olucakKimseye kolay kolay ayrıl demem her zaman konuşmadan anlaşılmasından yana olurum
Alıp karşına çok ciddi konuşmalısın senin de bir hayatın var sonuçta kararlı olduğunu görsün ve değişmesi lazım yoksa bir ömür böyle çekilmezz
O zaman zorlamanın bir anlamı yokKac kere konustum siddet gordum kiskanclik yuzunden artik konusmayi biraktim susunca anlar die bakalim ne olucak
Bencede ben kendime duseni yaptim cocuklarini azda olsa buyuttum. Yaşıtlarına gore Herseyi ogrettim kendisi bilir artik.O zaman zorlamanın bir anlamı yok
Ne demek şiddet gördüm ?Kac kere konustum siddet gordum kiskanclik yuzunden artik konusmayi biraktim susunca anlar die bakalim ne olucak
Evet tekmeyle boşluguma vurmustu ne agzmdn nede burnumdan nefes alamdim zor kendime geldim konuda arkadsinin kina gecesine onun ailesiyle gidiyodum gelmeyin erkekler var dedi bende olsun geliriz nolcak dedim yari yoldan beni aldi eve goturdu lafini dinlememsm icki icen erkekler varmisNe demek şiddet gördüm ?
Mnaa... Ailen destek mi sana ? Çek git evine. Mahvediyorsun hayatını. Bak çocuklarını bırakmış gitmiş diyoruz kadın için. Belki canını zor kurtardı bilemeyiz.Evet tekmeyle boşluguma vurmustu ne agzmdn nede burnumdan nefes alamdim zor kendime geldim
Onlara sıkıntımı anlatyorum napayim kizim yaa diolar bana duzelir diolr cocuklr buyur gecer diolr nasil gideyimki gezmeye gitsem tek babam küsmü geldin dioMnaa... Ailen destek mi sana ? Çek git evine. Mahvediyorsun hayatını. Bak çocuklarını bırakmış gitmiş diyoruz kadın için. Belki canını zor kurtardı bilemeyiz.
Mesleğin var mı ? Annen destek çıkmaz mı ? Sen niye evlendin kuzum bu adamla ? Çok üzüldüm şuan. Düzelir olur mu hiç ? Hadi düzeldi senin psikoloji bozulduktan sonra düzelse ne yazar.Onlara sıkıntımı anlatyorum napayim kizim yaa diolar bana duzelir diolr cocuklr buyur gecer diolr nasil gideyimki gezmeye gitsem tek babam küsmü geldin dio
Meslegim var Guvnlik grvlsym ama malumm calisamiyorm. Cikarda babam cok fena benim duzelse bile hic bir zmn bana sira geliycek sen ne istiyosun die olmuyck en cok anne olmk istyrm ama onun gozunde 4 cocuk benim gozumde kndimin olan 1 cocuk smdi oldu var saysak olmuyo ama 4 cocukla ugrasamam okuldu ev di yapamam yaşımda ilerliyo hayata küstüm resmen bosansam yeniden evlenmem. Istemiyorum ya ne yapicami bilmiyorum ki hemde hicMesleğin var mı ? Annen destek çıkmaz mı ? Sen niye evlendin kuzum bu adamla ? Çok üzüldüm şuan. Düzelir olur mu hiç ? Hadi düzeldi senin psikoloji bozulduktan sonra düzelse ne yazar.
Kendi işin ile alakasız dahi olsan bir işe girip çalışıp kenara para atman lazım senin. Kendin anne olamıyorsun ama çocuklara annelik yapıp bir de üstüne şiddet görüyorsun... Evlenirsin niye evlenemiyecekmişsin yahu. Ama öncelik şu durumdan kurtulmak olmalı.Meslegim var Guvnlik grvlsym ama malumm calisamiyorm. Cikarda babam cok fena benim duzelse bile hic bir zmn bana sira geliycek sen ne istiyosun die olmuyck en cok anne olmk istyrm ama onun gozunde 4 cocuk benim gozumde kndimin olan 1 cocuk smdi oldu var saysak olmuyo ama 4 cocukla ugrasamam okuldu ev di yapamam yaşımda ilerliyo hayata küstüm resmen bosansam yeniden evlenmem. Istemiyorum ya ne yapicami bilmiyorum ki hemde hic
Kurtulsamda bu adam beni rahat birakmaz. Kesinlikle pesimi birakmaz adim gibi eminim tv konusu olurz aileler birbirini vurdu die vllaKendi işin ile alakasız dahi olsan bir işe girip çalışıp kenara para atman lazım senin. Kendin anne olamıyorsun ama çocuklara annelik yapıp bir de üstüne şiddet görüyorsun... Evlenirsin niye evlenemiyecekmişsin yahu. Ama öncelik şu durumdan kurtulmak olmalı.
Eşim bu konuda karışmaz hatta birlikte okuruz bazı konuları. Ama yorum yapma der he he der geçiştiririm bi burda rahatım onu da karışmasınlar bi zahmet..Merhaba bayanlarartik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burdafake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?