- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Evlenince bi gecede mi cahil kaldi esiniz. Naptiniz gerdekte popoya saplak atacakken kafasina tekme mi attiniz?Merhaba bayanlarartik son noktadayim. Hersey normal gibi giderken birde bu kk meselesi cikti 3 gun once esim telefonumu almis kurcaliyodu rastgele buraya girmis pek biseyde anlamiyo ya akilli.. yorumu mesaj saniyo bi suru mesajin gelmis hani dio ya o yorum demek diyorum yok.. anlamiyo anlatiyorum anlamiyo en son bi konuya mesaj yazmistim face cikmisti konu sahibi erkek cikti hatta. Mahmut die dalga gecti kizlar. Bende banlandi mahmıt dedim buna takili kaldi.
Allahim ya sacmaliga bak. Neden kendi ismim yazmiyormus bak bak kimin ismi yaziyor ki zaten burdafake hesap ben acsam nasil olur demeye basladi. Ya adi ustunde kk diyorum anlamiyo benle küs 3 gundur konusmuyo olay annemlere kadar tasindi ya annemde girme oyle sitelere dio bana temelli simartiyo onu allahim ya kendim icin hayatta bisey yapamiycam anlasildi. O ne derse desin tabi ben dinlemiycem sonucta burada kotu bisey yapilmiyo o anlamasada ben devam edicem yani bilgi kazanmaya ya bu dert deil bi nebze ama hic sizin esiniz bole yaptimi yani yanlis anlayan oldumu ki merak ettim.
Bisey karistirmasa bile o boyle uzatmasaydi cahil konumuna dusmezdi. Anlttim gosterdim anlasaydi. Ama isine gelmedi bana yapmadgm seyle suclayamaz hele ki erkekler tarafindn kac kere yazismism gormus ki acaba asil esine inanmayip ustune erkek erkek die giden kocalar cok uzucu..Esin ne oldugunu gayet iyi biliyor. Interneti bilmeyen insan bile anlar. Bana sorarsan adam kendisi birseyler karistirdi ve yüzüne gözüne bulastirdi. O kadinda seni bulur diye önceden gardini almaya çalisiyor ve senden birseyi bulmaya çalisiyor.
Ve söylemeden geçemeyecegim. Ne kadar üzücü birsey olsa gerek, kendi esine cahil gözü ile bakmak. Herkes girgir samata dalga geçiyor da, böyle evlilikler üzücü bence.
Isimleri yok die takiliyo ayse fatma yazmiyo ya o yuzden sizleri ahmet osman saniyo
E gorup okuyup anlamayan o simdi napayimEvlenince bi gecede mi cahil kaldi esiniz. Naptiniz gerdekte popoya saplak atacakken kafasina tekme mi attiniz?
O yüzden dedim ya işte.Adamın çocuklarına konu sahibi bakıyor
En az 50 sanmıştım :)
Konu fake deil gercek zaten hep bole diyosunuz farkli degisik bisey olunca fakee yo deil gercek ben yalan soylemem butun actigim konular gercek. Komik yani bana gore anlattgm halde anlmiyosa keyfi bilir hersey ortada anlamamsi icn cahil olmsi gerekAah simdi anladim, güya komiklik olsun diye fake konu açilmis. 27 yasindaki adamin forum ne oldugunu bilmemesi imkansiz. Ahirdan, magaradan çikmadiysa, imkansiz.
Ha bu arada komikte degil yani.
Çok aşk dolu evlendiği kocası birden cahil kaba saba bir adama dönüşmesi peki.O yüzden dedim ya işte.Adam baksa vakit mı kalır bu konulara...
AminnAyyyyy çok zor bir hayat. Allah sabır versin size.
Yani adı üstünde " Kadınlar Kulubü"Hele burasi baya yabanci ona
Kopru o bnce ayi dayi meselesiÇok aşk dolu evlendiği kocası birden cahil kaba saba bir adama dönüşmesi peki.
Sanki arabanın gece yarısından sonra bal kabağına dönüşmesi gibi
Yukarıda bir arkadaş yazmış ya bir gece de cahil kalanlar diye. Onun gibi. Diyecek söz yok. Sadece konu sahibine üzülüyorum. Komşusu falan olsam boşandırıncaya kadar fişfiklerim bunu.Çok aşk dolu evlendiği kocası birden cahil kaba saba bir adama dönüşmesi peki.
Sanki arabanın gece yarısından sonra bal kabağına dönüşmesi gibi
3 çocuklu ve sizin tabirinizle cahil bir adamla ne kadar geleceğiniz olabilirdi ki zaten.Kopru o bnce ayi dayi meselesi
Babam da o yaşta her şeyi bilir, teknolojinin içine doğmuş 27 yaşındaki bir adam nasıl bilmez hayret ediyorumBen de 40-50 sandim ki babam 52 yasinda gayet bilir boyle seyleri. O yuzden dedemden ornek vermiştim.
Siz beni mi bekliyodunuz konu acayim die simdi ondan tarafa mi ciktiniz ayni seyi sizin esiniz yapsa empati kursaniz azcik. Uzerinize gelse ve ailenize solese sanki birsey var gbi he nasil olur o oyuncu biri adami delirtirde goğede cikarir bas tacida yapar ayak altina alir ezerde sagina soluna belli olmaz tabiki bi sonu var.3 çocuklu ve sizin tabirinizle cahil bir adamla ne kadar geleceğiniz olabilirdi ki zaten.
Ben kocanızı aşağılayıp sizin ona karşı ego tatmini yapmanızı sağlamayacağım. Bu oyuna gelmeyeceğim. Beğenmiyor ve anlaşamıyorsanız boşanın. Buralarda konu açıp adamı sıfattan sıfata sokmayın
Ay bazı arkadaşlara allah sabır versin valla
Demek bazı kocaların karısı başka erkek görecek diye ödü kopuyor
Ondan sürekli bi kontrol hali
Beni asıl düşündüren şu oldu
Aynı kocalar başka kadınları görünce neler geçiyor akıllarından acaba?
Vlla ben yoruldum surda bile rahat yok artik burayada mi karisiyorsun artik dedim normal hayatta bi anneme teyzeme giderm arkadasm bile yok cnku butun arkadslrm kocama gore kotu bi o iyi evde napayim ya kafayi yerim burasi olmasa ama anlayis az anlayis yokki snra fake konu oluyo ya nerden biliyosunz ki fake oldugunu (size demiyorum bska arkadasa dedim ) yani hep yargi icindelerAy bazı arkadaşlara allah sabır versin valla
Demek bazı kocaların karısı başka erkek görecek diye ödü kopuyor
Ondan sürekli bi kontrol hali
Beni asıl düşündüren şu oldu
Aynı kocalar başka kadınları görünce neler geçiyor akıllarından acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?