Cahil koca😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bi buralarda erkek yok her yer erkek bizimki kaybetme korkusu azcik

Aa çok afedersin senin kocan tam bi geniş tabiri caizse
Kadın dediğin kocasından başka erkek görmez
Ben mesela işe giderken erkeklerle denk gelmeyecek saatlere aldırıyorum derslerimi
Erkek hocaların sınıflarına girmiyorum mesela
Allah korusun konuşmam filan gerekir sonra

Hayır en anlamadığım bu tavrı ben kendşme hakaret olarak görürüm mesela
Kadınlardan nasıl destek görebiliyor bu hastalıklı kıskançlık durumu?

Onun kocasi kaybetmekten korkuyormuş. Benim kocim sevmiyor demek ki beni.

Yargının hasını kocanız yapmış size kusura bakmayın ama
Ne demek hiç arkadaşım yok?
Sizin kendinize yetecek aklınız yok mu ki arkadaşlarınızı eşinizin tercihlerine göre seçiyorsunuz?
Adam size potansiyel aldatacak kadın veya her an beni terkedebilie gözüyle bakıyor demek ki
Herkesten uzaklaştırdığına göre aklınız çelinmesin de istiyor
Demek ki aklınıza olan güveni de yok
Sahi niye bu muameleyi kendiniye reva görüyorsunuz?

Adam direkt hakaret etmemiş belki ama dolaylı yollardan yerin dibine sokup sokup çıkamış sizi

Ben öyle bir adamla evlenmezdim adamın zeki olup olmadığı evlenmeden önce de belli olur

Bende onu dedim ya burayada mi karisiyosun die cunku ben her acidan gidebilirim onun icin cocuklrdan sıkılıp kacabilir gozuyle bakiyo bana bunaltici hayatim var beynim eror veriyo artik nereye kadar dayanabilirm bilmiyorum ama bigun bitecek buna eminim

Kendi 3 çocuğunu size kakalamış
Sosyal hayatınızı da tamamen kısıtlamış
Bi de ahkam kesiyor oturduğu yerden

Kusura bakmayın şimdiye kadar bitmediği hata zaten

Demek ki ben baya bi körmüsum
O zaman gözlerinizi açtıysanız bu evliliğe devam edip etmeyeceğinizi ciddi ciddi sorgulamalısınız.
daha kaç yaşındasınız böyle bir evliliğe mahkum etmeyin kendinizi

Kendi 3 çocuğunu size kakalamış
Sosyal hayatınızı da tamamen kısıtlamış
Bi de ahkam kesiyor oturduğu yerden

Kusura bakmayın şimdiye kadar bitmediği hata zaten
Oylede benim takilip kaldigim sey cocuklar. Ne zmn gitmeye karar kılsam canta hazirlasam anliyorlar bizde gelelim diolar olmz diyorum agliyolar sonra hep basa donuk hissediyorum kendimi

Sizin yerinizde olsam hic erkek gormuyor olsam da kacardim zaten o ortamdan o ayri. Kacmak icin foruma girmek gerekmiyor.
Ama madem şartlarinizin bu derece bunaltici oldugunun kendisi de farkinda sizi kisitlamak yerine durumu iyileştirmek için cabalasa mesela...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…