- 30 Nisan 2021
- 988
- 328
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Aynen bi buralarda erkek yok her yer erkek bizimki kaybetme korkusu azcikEşimle ortak hobimizle ilgili yazdigimiz, okudugumuz bir forumda tanismistik rastgele 7 sene once.
Bu hobiyle genelde erkekler ilgilenir, forumda 100 erkek yaziyorsa 10 tane kadin oluyordu.
Evlendikten sonra da ayni forumda yazmaya devam etmiştim bir kaç sene.
Erkek olsa ne olacak yani, cok garip. Girdigim tek yer KK degil benim, erkeklerin oldugu platformlarda da hala bulunuyorum, oyun oynuyorum.
Bu kafa yapisi bana da çok bogucu geliyor.
Aa çok afedersin senin kocan tam bi geniş tabiri caizseEşimle ortak hobimizle ilgili yazdigimiz, okudugumuz bir forumda tanismistik rastgele 7 sene once.
Bu hobiyle genelde erkekler ilgilenir, forumda 100 erkek yaziyorsa 10 tane kadin oluyordu.
Evlendikten sonra da ayni forumda yazmaya devam etmiştim bir kaç sene.
Erkek olsa ne olacak yani, cok garip. Girdigim tek yer KK degil benim, erkeklerin oldugu platformlarda da hala bulunuyorum, oyun oynuyorum.
Bu kafa yapisi bana da çok bogucu geliyor.
Aynen bi buralarda erkek yok her yer erkek bizimki kaybetme korkusu azcik
Gel Kiz komsum ol hic arkadas komsu yok evde ben var birde ben varYukarıda bir arkadaş yazmış ya bir gece de cahil kalanlar diye. Onun gibi. Diyecek söz yok. Sadece konu sahibine üzülüyorum. Komşusu falan olsam boşandırıncaya kadar fişfiklerim bunu.
Guvenmiycek bisey yapsam vlla hakvericemBizim ki korkmuyor, boşanmaya hazir mi oluyor sizinki gibi yapmayinca?
Kaybetme korkusu degil o. Ozguvensizlik ve bilgisizlik.
Aa çok afedersin senin kocan tam bi geniş tabiri caizse
Kadın dediğin kocasından başka erkek görmez
Ben mesela işe giderken erkeklerle denk gelmeyecek saatlere aldırıyorum derslerimi
Erkek hocaların sınıflarına girmiyorum mesela
Allah korusun konuşmam filan gerekir sonra
Hayır en anlamadığım bu tavrı ben kendşme hakaret olarak görürüm mesela
Kadınlardan nasıl destek görebiliyor bu hastalıklı kıskançlık durumu?
Yargının hasını kocanız yapmış size kusura bakmayın amaVlla ben yoruldum surda bile rahat yok artik burayada mi karisiyorsun artik dedim normal hayatta bi anneme teyzeme giderm arkadasm bile yok cnku butun arkadslrm kocama gore kotu bi o iyi evde napayim ya kafayi yerim burasi olmasa ama anlayis az anlayis yokki snra fake konu oluyo ya nerden biliyosunz ki fake oldugunu (size demiyorum bska arkadasa dedim ) yani hep yargi icindeler
Ben öyle bir adamla evlenmezdimSiz beni mi bekliyodunuz konu acayim die simdi ondan tarafa mi ciktiniz ayni seyi sizin esiniz yapsa empati kursaniz azcik. Uzerinize gelse ve ailenize solese sanki birsey var gbi he nasil olur o oyuncu biri adami delirtirde goğede cikarir bas tacida yapar ayak altina alir ezerde sagina soluna belli olmaz tabiki bi sonu var.
Beni de sevmiyor demek ki kocamOnun kocasi kaybetmekten korkuyormuş. Benim kocim sevmiyor demek ki beni.
Bende onu dedim ya burayada mi karisiyosun die cunku ben her acidan gidebilirim onun icin cocuklrdan sıkılıp kacabilir gozuyle bakiyo bana bunaltici hayatim var beynim eror veriyo artik nereye kadar dayanabilirm bilmiyorum ama bigun bitecek buna eminimYargının hasını kocanız yapmış size kusura bakmayın ama
Ne demek hiç arkadaşım yok?
Sizin kendinize yetecek aklınız yok mu ki arkadaşlarınızı eşinizin tercihlerine göre seçiyorsunuz?
Adam size potansiyel aldatacak kadın veya her an beni terkedebilie gözüyle bakıyor demek ki
Herkesten uzaklaştırdığına göre aklınız çelinmesin de istiyor
Demek ki aklınıza olan güveni de yok
Sahi niye bu muameleyi kendiniye reva görüyorsunuz?
Adam direkt hakaret etmemiş belki ama dolaylı yollardan yerin dibine sokup sokup çıkamış sizi
Kendi 3 çocuğunu size kakalamışBende onu dedim ya burayada mi karisiyosun die cunku ben her acidan gidebilirim onun icin cocuklrdan sıkılıp kacabilir gozuyle bakiyo bana bunaltici hayatim var beynim eror veriyo artik nereye kadar dayanabilirm bilmiyorum ama bigun bitecek buna eminim
Demek ki ben baya bi körmüsumBen öyle bir adamla evlenmezdimadamın zeki olup olmadığı evlenmeden önce de belli olur
Sizin kocanın ne olduğu baştan belliymiş hiç köprü olayına girmemiş hakkını yemeyelim şimdi.Kopru o bnce ayi dayi meselesi
O zaman gözlerinizi açtıysanız bu evliliğe devam edip etmeyeceğinizi ciddi ciddi sorgulamalısınız.Demek ki ben baya bi körmüsum
Oylede benim takilip kaldigim sey cocuklar. Ne zmn gitmeye karar kılsam canta hazirlasam anliyorlar bizde gelelim diolar olmz diyorum agliyolar sonra hep basa donuk hissediyorum kendimiKendi 3 çocuğunu size kakalamış
Sosyal hayatınızı da tamamen kısıtlamış
Bi de ahkam kesiyor oturduğu yerden
Kusura bakmayın şimdiye kadar bitmediği hata zaten
erkek ne bilsin vajinayi bilmem neyi yani bnmki bilmez
Bende onu dedim ya burayada mi karisiyosun die cunku ben her acidan gidebilirim onun icin cocuklrdan sıkılıp kacabilir gozuyle bakiyo bana bunaltici hayatim var beynim eror veriyo artik nereye kadar dayanabilirm bilmiyorum ama bigun bitecek buna eminim
nasıl 3 çocuk yapmış bu adamVar ya erkek ne bilsin vajinayi bilmem neyi yani bnmki bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?