Heh bizde de kadın 3 sene önce aldığı ürünleri geri göndermek istiyor yalvar yakar yok ben kullanmadım aldığım gibi duruyor almazsanız şikayet ederim falan. Tamam gönder diyoruz kadın bunu hep yapmaya başlıyor. Bir gün çağrı kayitlarinda kadının şu dedigini duyuyorlar "Ben zaten tüm ürünleri alıp kullanıp kullanıp geri gönderiyorum paraya sıkışınca iade ediyorum onlar da paramı yatiyor tıkır tıkır " bunun üzerine kadına soruşturma açmıştık3 yıl boyunca muhasebe işi yaptım çelik kapı satan bir firmada hem bilgi verip , hemde akşama kadar hesap kitap yapıyordum. Bende başka bayan elemanı olmayan bir firmaydı ben 3 sene içinde sinir hastasi oldum çıktım . O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Dünyanın en büyük derdi gibi görüp kendilerini yırta yırta anlatırlar dertlerini birde azarlarlar . Çok iyi hatırlıyorum 10 yıl önce bir kapı almış mutahitin biri , bunu da bir binaya monte yaptırmış. Kapı 10 sene içinde paslanmış . O paslanan kapı icin 1 hafta boyunca yemedigim hakaret kalmamıştı her servise binisimde gözüm yaşlı. Rabbim yardımcınız olsun insanlarla uğraşmak o kadar zor ki . Takmayın sizde küfür edin içinizden geçinBoşverin . Sevgilerle
Adam direkt pis konuşmaya başlamiyor ki talebi varmış gibi konuşuyor mecbur dinliyoruzÇok zor. Sapık çıktığında illa dinlemek mi zorundasınız, üstlerinizin haberi var mı yani kapatma mı diyorlar? Sapık yahu, sapığın yüzüne kapatsan ne kapatmasan ne.
6 senedir hep cagrida misin ?Anliyorummmm inanki anliyorum bende 6 senedir cakisiykrum el mahkum... musteri hakli o sayar sover icini bosaltir hakkidiriste vu yuzden bizi asagiliyorlar ya bize bu yuzden bu kadar kufir edebiliyorlar onlarin sikayeti alinip iadeleri falan yapilmamsa mm adina birazda mt korunsa ama yok... tazminatimi alabilsem biran durmamda kendimiz cikinca da alamiyoz iste
Bankalar çok zorluyor evet. Bankalar ve sigortalar illa bir şey onaylatacaklar ya ben de zor kapatıyorum telfonubenimle hiç konuşmadın sen o zaman.ben çok kibarım demek ki.
dün aradılar bankadan.poliçe için kayıp vs.teşekkür edip ıstemıyorum dedim !niye ?dedi.istemıyorum dedim .üsteledi.en sonunda zaten bankalar ınsanları yeterınce yıyor ,dedım.para vermeyeı nıyetım yok çok düşünuyorlarsa ücretsiz yapsınlar dedim.bir sustu kaldı oyle.yıne devam edıyor.ayıp olmasın dıye yüzünede kapatamıyorum.araştırıcam dedim konuşmayla ben bir yere uye olamam dedim .ne zaman araştırcaksınız?işlerim yoğun şuan araştıramam dedım .ne zaman dıyor? la havle çektım.bır ıkı ay dedım.bır ay sonra randevu aldı.kapattım.
Vardiyalı çalıştığımız için sabit bir kursa yazilamiyorum. Evde PC de takılmak istemiyorum hadi tüm gün bilgisayara bakıyorum zaten diye. İzinli günümde erkek arkadaşımla çıkıp gezeriz yer içeriz öyle moral topluyorum biraz işteKendinize stresinizi atacağınız bir şey bulmanız lazım. Fiziksel aktivite olabilir, egzersiz, koşu, dövüş sporları, basketbol vs daha önceden ilginizin olduğu bir şey varsa yapabileceğiniz bir yer bulup haftada 2-3 defa stres atmak için yapabilirsiniz. Stres atmak için fiziksel aktivite en etkilisi oluyor ama istemezseniz bilgisayar oyunlarını veya diğer evde yapabileceğiniz hobileri deneyebilirsiniz; el işleri, puzzle, örgü vs vs.
Bence abartmiyorsunuz. Insanlarla ilgili neredeyse tüm mesleklerde birileri kendinde hakaret etme hakkini görüyor.
Empati yapsalar sorun olmayacak ama insanlar izlemdegim kadariyla asiri derece empati yoksunu.
Erkek arkadaşınızla beraber bir etkinlik yapsanız? Doğa yürüyüşü vs de olabilir ya da kamp, hem gezip hem yemiş içmiş hem de stres atmış olursunuz.Vardiyalı çalıştığımız için sabit bir kursa yazilamiyorum. Evde PC de takılmak istemiyorum hadi tüm gün bilgisayara bakıyorum zaten diye. İzinli günümde erkek arkadaşımla çıkıp gezeriz yer içeriz öyle moral topluyorum biraz işte
Haftada bir ya da iki gün iznimiz var ikimiz de aynı yerde çalışıyoruz. İzin günlerimiz nadir dek geliyor. Kamp için uzun bir izne ihtiyacımız var hem babam da izin vermez nereye gidiyon sen derErkek arkadaşınızla beraber bir etkinlik yapsanız? Doğa yürüyüşü vs de olabilir ya da kamp, hem gezip hem yemiş içmiş hem de stres atmış olursunuz.
Çok gözlem yaptım mağazalari falan inceledim. Yuzyuzeyken daha kibar olmaya çalışıyorlar. Telde daha relaxlar. Çok basit bir şey için bile arasalar bilmişlik taslayarak konusuyolarYüzyüze olmayımı tercih ederdiniz?
Birde bu açıdan bakın. En azından teli kapatıp yoluna devam ediyosun.
Birde yüzyüze yaşadığını düşün bunları.
Kolay iş yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?