• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çağrı merkezinde çalışmak

Selam
Çağrı merkezinde 1 buçuk yıldır çalışıyorum.
Bizi arayan insanlar sorunlu insanlar evet.
Kimse teşekkür etmek için aramıyor evet.
Ama sorunun neyse insan gibi anlat be kardeşim. Başına bin türlü bela gelmiş gibi anlatıyor Allah'ım ben senin gibi iki yüz kisiden duyuyorum bunu zaten.
Ben onun şikayetine sasirma tepkisi vermedim diye kızan mı dersiniz. 1 kuruş için şikayet kaydı açmamı isteyip dava açacağını söyleyen mi dersiniz. Sanki ben cebe indirmisim 1 kurusu. İsmini yanlış söyledim diye "benim ismim X bayan X not ederseniz unutmazsiniz" diyen.
Ya senden bir sn önce başkasıyla konusuyodum normal değil mi farklı bir isim söylemem niye beni mahcup ediyorsun niye azarliyorsun ?
Nelerle karşılaştım. Kaç arkadaşım müşteri yüzünden aglayarak bilgisayarı kapatıp gitti fenalasan bile oldu. Onlar telefonun ucunda istediklerini söyleyip laf sokabiliyolar ama bizim bir çok şeyi söylememiz yasak. Doğal olarak içimize atıyoruz müşteriye evet haklısınız diyoruz ama sessize alıp küfür ediyoruz ya da içimize atıyoruz. Sonra sinir patlaması yaşıyoruz.
Ben küfür eden insana kızardim ağzın alisicak sus diye. Kendim küfürbaz oldum burda. Güne güzel başlıyorum işe geliyorum ilk çağrıyı alıyorum hayvanin biri tüm nesemi aliyor. Arayan sapıklar... Biz kapatamadigimizdan dolayı sapığın telefonu kapatmasını bekliyoruz. Heh diyorum bu kadar isimin arasında bir de elin herifinin fantazisini dinle. Artık erkek arayınca korkuyorum acaba sapıkça bir şey der mi diye :KK34: bazen evde kendi kendime aklıma bir müşteri geliyor bir de evde küfür ediyorum. Sinirlerim harap oldu bir yılda. Soru soruyorlar cevap dinlemeden bagiriyorlar
+a a .. a.. a. Anlıyoru... An...
-ama anlamiyorsunuz beni kaç kez dicem
+Anlıyorum
bi susarsaniz anlıyorum dicem ***** karısı *** ccugu **** icimden böyle sövuyorum. Konusturmuyolar sonra cevap bekliyorlar. Onlar mı bize daha çok kufur ediyor biz mi bilemiyorum. Bence biz, çünkü hem ben ediyorum hem de yanımda benim çaresiz yalvarislarimi duyan temsilci arkadaşımlarim. Hep birlikte bazen aynı müşteriye küfür ediyoruz.
arkadaslar ben çok dolmuşum. Hala işteyim. Kısa bir molada yazdım. Abarttigimi dusunenleri bir günlüğüne çağrı merkezinde çalışmaya davet ediyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
Bende havalimaninda calisiorm cagri merkezindn daha beter bi durum yuzyuzesin cunku. Insanlar o kadar kotulesmis ki kufuru artik iltifat olarak goruorm😁 tabi bizde fiziksel saldiri da oluyo. Dinili dilini bilmedigin insanlar sirf senle muhattap diye aklimn hayalimn ucundan gecmeyen kufurler edio bazen dusunuorm bu kufur aklina nasi gelio die😁 tahammul sınırım yerlerde acima duygum kalmadi. Tuvalette sabun bitms ucagi kacirdim die bagirandn karimi kaybettm bul bana die hakaretler yagdirana kadar nelr var neler. O yuzdn cok iyi anliorm seni. Hicde abartmiosn bunu yasamayan bilemez disardan sanki napionuz tarzi bi bakis acisi var ama isin asli hic oyle deil

Ben 4 sene calistim.Bir dk bis durdugumu hatirlamam.Girtlak aryik bitiyor.Kufue eden bir musteri cagrisinda sabretmezseniz en ufak subjektif bir tepki verirseniz o cagri puani sifirlanir ve maasinizdan eksiltilir.haftada bur gun off olur ama buhaftanin ayni gunu olmadigindan bazen 10 gun ustuste calisirsiniz.Cok zor inanilmaz emek somurucu bir sistem.Bu arada ise girerken sartlarini bilmiyornuydunuz demisler.Sanki bollugu varda islerden is begenmis
iz gibi.Hey Allahim ya

Çok gözlem yaptım mağazalari falan inceledim. Yuzyuzeyken daha kibar olmaya çalışıyorlar. Telde daha relaxlar. Çok basit bir şey için bile arasalar bilmişlik taslayarak konusuyolar
Evet ama yüzyüze tartışmak inan insanı daha çok geriyo.
Mağazayı bikemiycem ama hastanelerde kelle koltukta çalışılıyo beterin beteri var. İnsanlar nereye saracağını şaşırdı artık toplum olarak kafayı yemiş durumdayız

Haftada bir ya da iki gün iznimiz var ikimiz de aynı yerde çalışıyoruz. İzin günlerimiz nadir dek geliyor. Kamp için uzun bir izne ihtiyacımız var hem babam da izin vermez nereye gidiyon sen der :KK43:
Stresinizi atabileceğiniz erkek arkadaşınızla da beraber yapabileceğiniz bir aktivite bulsanız çok işinize yarar. Ben çok stresli olduğumda kendim tarif uydurup ya da önceki tariflerimden değiştirip ilginç tatlılar yapıyorum stresimi o şekilde atıyorum. Aynı aktiviteyi yaparken stres olan insanlar da var tabii ki. O yüzden kendiniz için bir şey bulmanız lazım. İlk etapta yapabileceklerinizi liste yapıp denemeye başlamanızı önerebilirim. 112 acil hat çağrılarını cevaplayan kişilerde de işlerinden dolayı aşırı stres ve duygu birikimi yaşanıyor bir yerde yeni başlayanlara bu şekilde öneriler yaptıklarını okumuştum.

Bende müşteri temsilcisiyle ağır konuşan insan tipindenim ne yalan söyleyeyim.
Ben a dedikçe onlar z'yi savunuyor,çıldırıyorum.

Garanti bankasında çağrı merkezinde çalışanlar cinnet geçirtiyor bana. Vallahi abartmıyorum Mesai başlar başlamaz arayıp duruyorlar. Açmıyorum gün içinde 5 kez arıyorlar. En sonunda numarayı engellemekte buldum çareyi

Bende havalimaninda calisiorm cagri merkezindn daha beter bi durum yuzyuzesin cunku. Insanlar o kadar kotulesmis ki kufuru artik iltifat olarak goruorm😁 tabi bizde fiziksel saldiri da oluyo. Dinili dilini bilmedigin insanlar sirf senle muhattap diye aklimn hayalimn ucundan gecmeyen kufurler edio bazen dusunuorm bu kufur aklina nasi gelio die😁 tahammul sınırım yerlerde acima duygum kalmadi. Tuvalette sabun bitms ucagi kacirdim die bagirandn karimi kaybettm bul bana die hakaretler yagdirana kadar nelr var neler. O yuzdn cok iyi anliorm seni. Hicde abartmiosn bunu yasamayan bilemez disardan sanki napionuz tarzi bi bakis acisi var ama isin asli hic oyle deil
Ayyy okuyunca fena oldum Allah sabır versin. Benim bir müşterim telefonu açar açmaz ağlayarak bagirip çığlık atmaya başlamıştı oysaki dinlese çok büyük bir sorunu yok ama dinlemedi. Kendi kendine telefonda bağırdı sonra sinir krizine girdi en son telefonu galiba duvara fırlattı ki ses gitti catt diye duydum. Bu kişi karşımda olsa kesin beni katlederdi sinirden

Stresinizi atabileceğiniz erkek arkadaşınızla da beraber yapabileceğiniz bir aktivite bulsanız çok işinize yarar. Ben çok stresli olduğumda kendim tarif uydurup ya da önceki tariflerimden değiştirip ilginç tatlılar yapıyorum stresimi o şekilde atıyorum. Aynı aktiviteyi yaparken stres olan insanlar da var tabii ki. O yüzden kendiniz için bir şey bulmanız lazım. İlk etapta yapabileceklerinizi liste yapıp denemeye başlamanızı önerebilirim. 112 acil hat çağrılarını cevaplayan kişilerde de işlerinden dolayı aşırı stres ve duygu birikimi yaşanıyor bir yerde yeni başlayanlara bu şekilde öneriler yaptıklarını okumuştum.
Okuyorum şu an ders mi çalışayım evimi mi temizleyeyim yoksa günde on saat milletin çenesini mi dinleyeyim bilemiyorum

Ben 4 sene calistim.Bir dk bis durdugumu hatirlamam.Girtlak aryik bitiyor.Kufue eden bir musteri cagrisinda sabretmezseniz en ufak subjektif bir tepki verirseniz o cagri puani sifirlanir ve maasinizdan eksiltilir.haftada bur gun off olur ama buhaftanin ayni gunu olmadigindan bazen 10 gun ustuste calisirsiniz.Cok zor inanilmaz emek somurucu bir sistem.Bu arada ise girerken sartlarini bilmiyornuydunuz demisler.Sanki bollugu varda islerden is begenmis
iz gibi.Hey Allahim ya
Aynen aynen aynen çağrılari kısa tutun diyolar içerden bize ve müşteri sakız gibi uzatıyor lafı. Sonra bizim kalite puanimizdan düşüyor uzun çağrı olduğu için. Musteriyle 10 saniye konuşmasan puandan kırarlar

bi arkadaşım çok büyük terbiyesizlik yapmıştı müşteri hizmetleri temsilcisine. hala çok kızgınım. o insanin ekmegi o. müşteri temsilcisi telefonu kapatamiyomus sanirim. benim gördüğüm sadece bir saat ayni kızı konusturdu kapatmiyoru memnun degilim suna da bakin buna da bakin diye diye sinir etmisti. bunun öncesi de varmis toplam iki saat falan kapattirmadi telefonu. artik hamileyim ben sinirleniyorum kapat deyince kapatmisti. ve ben uzun süre konusmamistim yaptığı terbiyesizlik yüzünden.

hala aklima geldikce sinirleniyorum

Allah size sabir versin. ben de olsam küfür ederdim. ama mesela rap şarkı dinleyip soyleyebilirsiniz. stres atar küfrü alışkanlık haline getirmezsiniz belki.

ben hic sorun yasamadim. hemen isimi halledip teşekkür edip kapatiyorum. bazen basitte olsa anlamıyorum belki temsilciler bana da kiziyodur. burdan affola diyorum :)

bi arkadaşım çok büyük terbiyesizlik yapmıştı müşteri hizmetleri temsilcisine. hala çok kızgınım. o insanin ekmegi o. müşteri temsilcisi telefonu kapatamiyomus sanirim. benim gördüğüm sadece bir saat ayni kızı konusturdu kapatmiyoru memnun degilim suna da bakin buna da bakin diye diye sinir etmisti. bunun öncesi de varmis toplam iki saat falan kapattirmadi telefonu. artik hamileyim ben sinirleniyorum kapat deyince kapatmisti. ve ben uzun süre konusmamistim yaptığı terbiyesizlik yüzünden.

hala aklima geldikce sinirleniyorum

Allah size sabir versin. ben de olsam küfür ederdim. ama mesela rap şarkı dinleyip soyleyebilirsiniz. stres atar küfrü alışkanlık haline getirmezsiniz belki.

ben hic sorun yasamadim. hemen isimi halledip teşekkür edip kapatiyorum. bazen basitte olsa anlamıyorum belki temsilciler bana da kiziyodur. burdan affola diyorum :)
Benim arkadaşım işten çıkarıldı saçma sapan bir sebepten müşteri gidip internete şikayet yazisi yazmış. Kız işinden oldu ve ise ihtiyacı vardı. Müşteri demiş temsilciniz bana laf sokar gibi konuştu. Oysaki o kadın kıza neler neler dedi kızı krize soktu telefonda. Sırf müşteri şikayetci oldu diye kızı işten çıkardılar. Ne büyük haksızlık.

Çok haklısınız çağrı merkezinde çalışmak gerçekten çok stresli bir iş.Kimse emekli olamıyor dayanıp yıllarca çalışmaya.Umarım siz de yakın zamanda daha iyi imkanlı bir iş bulup ayrılırsınız

Bu öglen telefon sirketini arayip internet baglatmak istedigimi söyledim. Ayda 19 euro internet 6 euro da pocket icin 24 ay sözlesmeli alirsam bana tablet hediye ediceklerini söylediler. Bu teklifi kabul ettim.kisisel bilgilerimi verdim sonra telefondaki kisi tableti verebilmeleri icin bi tane daha faturali hat almam gerektigini yoksa hediye edemiceklerini söyledi. Parasini ödersem hediye olmucagini anlattim 3cü defa da anladi. Bu hediye teklifini 2 gün öncede yapmislardi. Sinirlenmemek eldemi ?

Türkiyedeki evimize internet baglaticaz sirketlerden fiyat bilgisi aliyorum. Superonline da ki Hanima karar verince benim geri dönüs yapicagimi kendisine nasil ulasirim diye sordum vs o günden sonra telefon sapigim oldular sirf rahatsiz ettikleri icin interneti onlardan almadim. Beni arama listesinden cikarin dememe ragmen hala araniyorum. Nasil kabalasmayayim ?

Canim Garanti Bankam
Yurt disindayken müsteri hizmetlerine baglana bilmek icin nerdeyse tam gün ugrastim. En sonunda baglana bildigim kisi bilgi vermeye bile gönülsüz olunca küfür ettim.

Heh bizde de kadın 3 sene önce aldığı ürünleri geri göndermek istiyor yalvar yakar yok ben kullanmadım aldığım gibi duruyor almazsanız şikayet ederim falan. Tamam gönder diyoruz kadın bunu hep yapmaya başlıyor. Bir gün çağrı kayitlarinda kadının şu dedigini duyuyorlar "Ben zaten tüm ürünleri alıp kullanıp kullanıp geri gönderiyorum paraya sıkışınca iade ediyorum onlar da paramı yatiyor tıkır tıkır " bunun üzerine kadına soruşturma açmıştık
Öyle piskopatlarda varmıymış hala 🤣

Anlamıyorum bu konuşmalar kayıt altına alinmiyormu?Yani o saygısızca ve hadsizce size küfür edenleri şikayet etme şansınız yok mu?
Resmî olarak hicbir hakkınız yok mu bu konuda?
Yani millet olarak çok saygısız tahammülsüz bir toplum olduğumuz için karşılıklı kufurlesmek yerine daha mantıkli birşeyler olması gerek..
Misteri hakli denildigi icin o soyleyebilir buarada katsilikli kufur degil tek yarafli musteri tarafindan salaksiniz gerizekalisiniz
En hafifidir ve ne soy kalir nede sulale ahh ahh. Hak hukuk var mi valla bilemedim ama varsa bilen soylesin verelim artik dengem bozuldu.

Back