Ben de bankanın müşteri hizmetlerini aradığımda mutlaka kapatırken bu arada çok yardımcı oldunuz çok ilgilendiniz sağolun diyorum. Hem karşımdaki kişiye Moral olsun diye hem de çağrılar zaman zaman dinleniyor kişiye bi faydam olsun diyegeçen hafta işten ayrıldım. deli gibi iş arıyorum, şu an içinde olduğum sektöre girmeden önce, geçen sene çağrı merkezlerine başvuru yapıp cv bırakmıştım. bugün bir yer aradı, görüşmeye davet etmek için. allah günah yazmasın ama reddettim, görüşmesine bile gitmeyi kabul etmedim. çok çok mecbur kalınca yapılabilir gibi geliyor bana o tarz işler.
neyse ki kendi işimle alakalı pazartesi iş görüşmesine gideceğim. ben her zaman çağrı merkezi görevlisine kibar davranan biri olmaya çalışıyorum. aradığında kendisine yardımcı olmayacaksam diyorum ki, "teşekkürler ama ilgilenmiyorum, zamanınızı çalmak istemiyorum". boş yere neden konuşturup yorayım ki telefondaki insanı almayacaksam?
Karacanın müşteri hizmetlerinde 5 kişi filan çalışıyor buna çok eminim. Her seferinde aynı. Kişiye nasıl denk geliyorum anlamak zor . Bahar diye bir kadın var fena kavga ettik valla onun sesini duyunca telefonu kapatıyorumOnlarin kizdiklari
Gelir insallah bende hemen işe yaradi adama laf saydim nasil kurimsal sirketsiniz kirik urun geliyor diye
Merhaba, lütfen kendinizde eksiklik aramayın, yerden göğe kadar haklısınız, bu çalışmak değil psikolojik savaşa dönmüş resmen. Yapacak birşey yoksa Allah sabır versin size diyorum, insanımız burada da gördüğünüz gibi haklı çıkarmaya kendini o kadar meyilli ki, Allah yardımcınız olsun.İzin günümde kafamı dağıtıyorum çok şükür ertesi gün ise bir geliyorum ..... Eskiden ne güzel dil ogrenirdim resim yapardım kendimi gelistirirdim gezerdim. Bu iş beni bitirdi. Ben mi çalışmaya gonulsuzum acaba diyorum. Sonuçta tek çalışan ben değilim
Çok iğrenç bir durum bizi sürekli arayan genel sapigimiz arkadaşımizla konuşurken telefonda şey olmuş (bosalmis) garibim kız da ise yeni girmiş anlamamis adama soruyor yardımcı olmamı istediğiniz farklı bir konu var diye adam da diyor ki şu an oluyorsun zaten ohhkız o zaman anlamış çıkardığı sesten. çok utandım ağladım dedi kizcagaz kıyamam
Selam
Çağrı merkezinde 1 buçuk yıldır çalışıyorum.
Bizi arayan insanlar sorunlu insanlar evet.
Kimse teşekkür etmek için aramıyor evet.
Ama sorunun neyse insan gibi anlat be kardeşim. Başına bin türlü bela gelmiş gibi anlatıyor Allah'ım ben senin gibi iki yüz kisiden duyuyorum bunu zaten.
Ben onun şikayetine sasirma tepkisi vermedim diye kızan mı dersiniz. 1 kuruş için şikayet kaydı açmamı isteyip dava açacağını söyleyen mi dersiniz. Sanki ben cebe indirmisim 1 kurusu. İsmini yanlış söyledim diye "benim ismim X bayan X not ederseniz unutmazsiniz" diyen.
Ya senden bir sn önce başkasıyla konusuyodum normal değil mi farklı bir isim söylemem niye beni mahcup ediyorsun niye azarliyorsun ?
Nelerle karşılaştım. Kaç arkadaşım müşteri yüzünden aglayarak bilgisayarı kapatıp gitti fenalasan bile oldu. Onlar telefonun ucunda istediklerini söyleyip laf sokabiliyolar ama bizim bir çok şeyi söylememiz yasak. Doğal olarak içimize atıyoruz müşteriye evet haklısınız diyoruz ama sessize alıp küfür ediyoruz ya da içimize atıyoruz. Sonra sinir patlaması yaşıyoruz.
Ben küfür eden insana kızardim ağzın alisicak sus diye. Kendim küfürbaz oldum burda. Güne güzel başlıyorum işe geliyorum ilk çağrıyı alıyorum hayvanin biri tüm nesemi aliyor. Arayan sapıklar... Biz kapatamadigimizdan dolayı sapığın telefonu kapatmasını bekliyoruz. Heh diyorum bu kadar isimin arasında bir de elin herifinin fantazisini dinle. Artık erkek arayınca korkuyorum acaba sapıkça bir şey der mi diyebazen evde kendi kendime aklıma bir müşteri geliyor bir de evde küfür ediyorum. Sinirlerim harap oldu bir yılda. Soru soruyorlar cevap dinlemeden bagiriyorlar
+a a .. a.. a. Anlıyoru... An...
-ama anlamiyorsunuz beni kaç kez dicem
+Anlıyorum
bi susarsaniz anlıyorum dicem ***** karısı *** ccugu **** icimden böyle sövuyorum. Konusturmuyolar sonra cevap bekliyorlar. Onlar mı bize daha çok kufur ediyor biz mi bilemiyorum. Bence biz, çünkü hem ben ediyorum hem de yanımda benim çaresiz yalvarislarimi duyan temsilci arkadaşımlarim. Hep birlikte bazen aynı müşteriye küfür ediyoruz.
arkadaslar ben çok dolmuşum. Hala işteyim. Kısa bir molada yazdım. Abarttigimi dusunenleri bir günlüğüne çağrı merkezinde çalışmaya davet ediyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
sizi orda silah zoruylamı çalıştırıyorlar?Selam
Ama sorunun neyse insan gibi anlat be kardeşim. Başına bin türlü bela gelmiş gibi anlatıyor Allah'ım ben senin gibi iki yüz kisiden duyuyorum bunu zaten.
Ben onun şikayetine sasirma tepkisi vermedim diye kızan mı dersiniz. 1 kuruş için şikayet kaydı açmamı isteyip dava açacağını söyleyen mi dersiniz. Sanki ben cebe indirmisim 1 kurusu. İsmini yanlış söyledim diye "benim ismim X bayan X not ederseniz unutmazsiniz" diyen.
Ya senden bir sn önce başkasıyla konusuyodum normal değil mi farklı bir isim söylemem niye beni mahcup ediyorsun niye azarliyorsun ?
Nelerle karşılaştım. Kaç arkadaşım müşteri yüzünden aglayarak bilgisayarı kapatıp gitti fenalasan bile oldu. Onlar telefonun ucunda istediklerini söyleyip laf sokabiliyolar ama bizim bir çok şeyi söylememiz yasak. Doğal olarak içimize atıyoruz müşteriye evet haklısınız diyoruz ama sessize alıp küfür ediyoruz ya da içimize atıyoruz. Sonra sinir patlaması yaşıyoruz.
Ben küfür eden insana kızardim ağzın alisicak sus diye. Kendim küfürbaz oldum burda. Güne güzel başlıyorum işe geliyorum ilk çağrıyı alıyorum hayvanin biri tüm nesemi aliyor. Arayan sapıklar... Biz kapatamadigimizdan dolayı sapığın telefonu kapatmasını bekliyoruz. Heh diyorum bu kadar isimin arasında bir de elin herifinin fantazisini dinle. Artık erkek arayınca korkuyorum acaba sapıkça bir şey der mi diyebazen evde kendi kendime aklıma bir müşteri geliyor bir de evde küfür ediyorum. Sinirlerim harap oldu bir yılda. Soru soruyorlar cevap dinlemeden bagiriyorlar
+Anlıyorum
bi susarsaniz anlıyorum dicem ***** karısı *** ccugu **** icimden böyle sövuyorum. Konusturmuyolar sonra cevap bekliyorlar. Onlar mı bize daha çok kufur ediyor biz mi bilemiyorum. Bence biz, çünkü hem ben ediyorum hem de yanımda benim çaresiz yalvarislarimi duyan temsilci arkadaşımlarim. Hep birlikte bazen aynı müşteriye küfür ediyoruz.
arkadaslar ben çok dolmuşum. Hala işteyim. Kısa bir molada yazdım. Abarttigimi dusunenleri bir günlüğüne çağrı merkezinde çalışmaya davet ediyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
Selam
+Anlıyorum
Aynen öyle cok kafa patlatiyor.Biliyordum ama aylık 2500 çağrı alacağımı dusunmemistim. Alacağınız maaş asgari ücretle çalışmaya değmez inanin
Bakin mesela biraz önce su içiyorum müşteri aloo alooo orda misiniz diyor. Ya ben her saniye seninle konuşmak zorunda mıyım robot muyum ben ! Su da mı icmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?