Ben de bankanın müşteri hizmetlerini aradığımda mutlaka kapatırken bu arada çok yardımcı oldunuz çok ilgilendiniz sağolun diyorum. Hem karşımdaki kişiye Moral olsun diye hem de çağrılar zaman zaman dinleniyor kişiye bi faydam olsun diyegeçen hafta işten ayrıldım. deli gibi iş arıyorum, şu an içinde olduğum sektöre girmeden önce, geçen sene çağrı merkezlerine başvuru yapıp cv bırakmıştım. bugün bir yer aradı, görüşmeye davet etmek için. allah günah yazmasın ama reddettim, görüşmesine bile gitmeyi kabul etmedim. çok çok mecbur kalınca yapılabilir gibi geliyor bana o tarz işler.
neyse ki kendi işimle alakalı pazartesi iş görüşmesine gideceğim. ben her zaman çağrı merkezi görevlisine kibar davranan biri olmaya çalışıyorum. aradığında kendisine yardımcı olmayacaksam diyorum ki, "teşekkürler ama ilgilenmiyorum, zamanınızı çalmak istemiyorum". boş yere neden konuşturup yorayım ki telefondaki insanı almayacaksam?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Karacanın müşteri hizmetlerinde 5 kişi filan çalışıyor buna çok eminim. Her seferinde aynı. Kişiye nasıl denk geliyorum anlamak zor . Bahar diye bir kadın var fena kavga ettik valla onun sesini duyunca telefonu kapatıyorumOnlarin kizdiklari
Gelir insallah bende hemen işe yaradi adama laf saydim nasil kurimsal sirketsiniz kirik urun geliyor diye
- 23 Ekim 2018
- 633
- 915
- 103
En yakın arkadaşım çağrı merkezinde çalıştı. Tıpkı sizin yaşadıklarınızı anlatıyordu çok mutsuzdu. Hele ki bu sapık ve küfürbaz insanlardan dolayı korkuyordu. Uzun vadede ses telleri etkilenince ve psikolojisi bozulunca işi bıraktı. Şu an dahadaha mutlu olduğu bir yerde. Sabır diliyorum işiniz zor. Bu nedenle çağrı merkezinde biriyle konuşurken dikkat ederim, arkadaşımın sözleri gelir hep aklıma.
- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
3 sene çalıştım çağrı merkezinde, çok sıkıntılar çektim ama kimseye ne içimden ne dışımdan küfür etmedim kurumunuzla da alakalı bu durum. Üstelik 2.000 ve 10.000 tllik şeyler sattım hakaret boyutuna kimseyi ulaştırmadım, asla adımı değiştirmedim olduğu gibi söyledim, çalıştığım kurum ağır bir kurumdu insanları aradığımızda heyecan ve hoşluklar açtılar he hiç mi sıkıntı yaşamadım genelde iç bölümde sıkıntı yaşadım çağrıda değil bende asgari ücret alıyordum. Müşterilerin tavrı karşılıklı güvenle ilgili siz nasıl hakaretçi saygısız insanları duymak istemiyorsanız onlarda enerjisi çekilmiş sonuç odaklı olmayan insanları duymak istemiyorlar ne yazık ki. İşten neden ayrıldın derseniz evime 3 vesayetti evlendikten sonra gidemem diye mecburiyetten ayrıldım. İnsanlar İnan’ın severek yapınca güven duyunca farklı hissediyor kurum çok önemli, ama tabi ki bu işe mükemmel hayat adamak için çok yüksek maaşlar almak gerekiyor yoksa ister istemez yıpratıcı tüm gün kulaklık takıp ekrana bakmak.
Biz de ismi olduğu gibi söylüyoruz. Müşteri onun ismini yanlış söyledim diye tersledi. Benim servis var Allah'tan yol sorunum yok bir tek. Evet işte ekrana bak evde telefona bak gözler yoruluyor kulaklık kafamı mengene gibi sıkıyor bazen diyorum keşke telefon kulakligiyla çağrı alsak
Merhaba, lütfen kendinizde eksiklik aramayın, yerden göğe kadar haklısınız, bu çalışmak değil psikolojik savaşa dönmüş resmen. Yapacak birşey yoksa Allah sabır versin size diyorum, insanımız burada da gördüğünüz gibi haklı çıkarmaya kendini o kadar meyilli ki, Allah yardımcınız olsun.İzin günümde kafamı dağıtıyorum çok şükür ertesi gün ise bir geliyorum ..... Eskiden ne güzel dil ogrenirdim resim yapardım kendimi gelistirirdim gezerdim. Bu iş beni bitirdi. Ben mi çalışmaya gonulsuzum acaba diyorum. Sonuçta tek çalışan ben değilim
- 4 Şubat 2019
- 253
- 203
- 53
- 25
3 yıl boyunca muhasebe işi yaptım çelik kapı satan bir firmada hem bilgi verip , hemde akşama kadar hesap kitap yapıyordum. Bende başka bayan elemanı olmayan bir firmaydı ben 3 sene içinde sinir hastasi oldum çıktım . O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Dünyanın en büyük derdi gibi görüp kendilerini yırta yırta anlatırlar dertlerini birde azarlarlar . Çok iyi hatırlıyorum 10 yıl önce bir kapı almış mutahitin biri , bunu da bir binaya monte yaptırmış. Kapı 10 sene içinde paslanmış . O paslanan kapı icin 1 hafta boyunca yemedigim hakaret kalmamıştı her servise binisimde gözüm yaşlı. Rabbim yardımcınız olsun insanlarla uğraşmak o kadar zor ki . Takmayın sizde küfür edin içinizden geçin Boşverin . Sevgilerle
Bırakın da konu sahibi içini döksün, azcik deşarj olsun, hakkıdır.
Niye müşteri temsilcileriyle yaşadığınız problemleri anlatıp "aa ama bak biz de böyle mağdur oluyoruz" diyorsunuz ya, o hepsini biliyor zaten
"Madem yapamayacaktın niye bu ise girdin" diyenleri de empatiye davet ediyorum. Işsiz kalmamışlar sanirim hayatlarinda. Ya da hangi iş olursa olsun çalışmak zorunda bulunmamislar
Niye müşteri temsilcileriyle yaşadığınız problemleri anlatıp "aa ama bak biz de böyle mağdur oluyoruz" diyorsunuz ya, o hepsini biliyor zaten
"Madem yapamayacaktın niye bu ise girdin" diyenleri de empatiye davet ediyorum. Işsiz kalmamışlar sanirim hayatlarinda. Ya da hangi iş olursa olsun çalışmak zorunda bulunmamislar
Çok iğrenç bir durum bizi sürekli arayan genel sapigimiz arkadaşımizla konuşurken telefonda şey olmuş (bosalmis) garibim kız da ise yeni girmiş anlamamis adama soruyor yardımcı olmamı istediğiniz farklı bir konu var diye adam da diyor ki şu an oluyorsun zaten ohh kız o zaman anlamış çıkardığı sesten. çok utandım ağladım dedi kizcagaz kıyamam
Hayvan herif
Bu adamları şikayet edemiyor musunuz?
Ya da yüzüne kapatsanız ne olur ki?
Bu bir taciz.
Son düzenleme:
- 24 Haziran 2016
- 7.237
- 26.182
- 548
Kıyamam cıdden uzuldum durumunuza bende her zaman saygılı konusan bı musterıyım karsı tarafıda anlamak lazım ama hödük cok ne yazıkkı onlarda dırek sızınle muhattap oldukları ıcın soylemlerı sıze gıbı gelır ama ınsan sınırlenır yanı. Brn olsam dayanamazdım ama ıyı bı ıs ıcın mecbur artık karsılıklı küfürlesıp rahatlayın baska bısey dıyemedim. Kolay gelsın
- 17 Mayıs 2017
- 111
- 50
- 98
Selam
Çağrı merkezinde 1 buçuk yıldır çalışıyorum.
Bizi arayan insanlar sorunlu insanlar evet.
Kimse teşekkür etmek için aramıyor evet.
Ama sorunun neyse insan gibi anlat be kardeşim. Başına bin türlü bela gelmiş gibi anlatıyor Allah'ım ben senin gibi iki yüz kisiden duyuyorum bunu zaten.
Ben onun şikayetine sasirma tepkisi vermedim diye kızan mı dersiniz. 1 kuruş için şikayet kaydı açmamı isteyip dava açacağını söyleyen mi dersiniz. Sanki ben cebe indirmisim 1 kurusu. İsmini yanlış söyledim diye "benim ismim X bayan X not ederseniz unutmazsiniz" diyen.
Ya senden bir sn önce başkasıyla konusuyodum normal değil mi farklı bir isim söylemem niye beni mahcup ediyorsun niye azarliyorsun ?
Nelerle karşılaştım. Kaç arkadaşım müşteri yüzünden aglayarak bilgisayarı kapatıp gitti fenalasan bile oldu. Onlar telefonun ucunda istediklerini söyleyip laf sokabiliyolar ama bizim bir çok şeyi söylememiz yasak. Doğal olarak içimize atıyoruz müşteriye evet haklısınız diyoruz ama sessize alıp küfür ediyoruz ya da içimize atıyoruz. Sonra sinir patlaması yaşıyoruz.
Ben küfür eden insana kızardim ağzın alisicak sus diye. Kendim küfürbaz oldum burda. Güne güzel başlıyorum işe geliyorum ilk çağrıyı alıyorum hayvanin biri tüm nesemi aliyor. Arayan sapıklar... Biz kapatamadigimizdan dolayı sapığın telefonu kapatmasını bekliyoruz. Heh diyorum bu kadar isimin arasında bir de elin herifinin fantazisini dinle. Artık erkek arayınca korkuyorum acaba sapıkça bir şey der mi diye bazen evde kendi kendime aklıma bir müşteri geliyor bir de evde küfür ediyorum. Sinirlerim harap oldu bir yılda. Soru soruyorlar cevap dinlemeden bagiriyorlar
+a a .. a.. a. Anlıyoru... An...
-ama anlamiyorsunuz beni kaç kez dicem
+Anlıyorum
bi susarsaniz anlıyorum dicem ***** karısı *** ccugu **** icimden böyle sövuyorum. Konusturmuyolar sonra cevap bekliyorlar. Onlar mı bize daha çok kufur ediyor biz mi bilemiyorum. Bence biz, çünkü hem ben ediyorum hem de yanımda benim çaresiz yalvarislarimi duyan temsilci arkadaşımlarim. Hep birlikte bazen aynı müşteriye küfür ediyoruz.
arkadaslar ben çok dolmuşum. Hala işteyim. Kısa bir molada yazdım. Abarttigimi dusunenleri bir günlüğüne çağrı merkezinde çalışmaya davet ediyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
Anliyorummmm inanki anliyorum bende 6 senedir cakisiykrum el mahkum... musteri hakli o sayar sover icini bosaltir hakkidir iste vu yuzden bizi asagiliyorlar ya bize bu yuzden bu kadar kufir edebiliyorlar onlarin sikayeti alinip iadeleri falan yapilmamsa mm adina birazda mt korunsa ama yok... tazminatimi alabilsem biran durmamda kendimiz cikinca da alamiyoz iste
Kurumsal bir şirkette çalıştım uzun yıllar. Sonra şikayet departmanını yine kendi bünyelerinde çağrı merkezine vermeye karar verdiler neyse gittim sistemi oturtmak için. 3-4 ay kaldım orada ama bana sorun. Yani gerçekten paraya ihtiyacı olan çalışır ancak. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben, geçici olarak orada bulunup şirketime geri dönecek olmama rağmen eğitim istedim. Çok çok işe yaradı. “Kızgın müşteri ile başa çıkma” konuluydu ve 3 gün sürdü. İnan’ın bu eğitimden sonra, ruh hastası, psikopat, takıntılı vs ne kadar insan varsa, telefonu kapattıktan sonra sanki herşey normal hissiyatı yaşıyordum. Bence bu işi yapmadan önce şirketlerin bu eğitimi vermesi kesinlikle şart. “Hiçbir şeyi kişisel almayacaksınız” bu işin temel sırrı bu.
- 22 Mart 2019
- 690
- 1.071
- 18
- 51
sizi orda silah zoruylamı çalıştırıyorlar?Selam
Ama sorunun neyse insan gibi anlat be kardeşim. Başına bin türlü bela gelmiş gibi anlatıyor Allah'ım ben senin gibi iki yüz kisiden duyuyorum bunu zaten.
Ben onun şikayetine sasirma tepkisi vermedim diye kızan mı dersiniz. 1 kuruş için şikayet kaydı açmamı isteyip dava açacağını söyleyen mi dersiniz. Sanki ben cebe indirmisim 1 kurusu. İsmini yanlış söyledim diye "benim ismim X bayan X not ederseniz unutmazsiniz" diyen.
Ya senden bir sn önce başkasıyla konusuyodum normal değil mi farklı bir isim söylemem niye beni mahcup ediyorsun niye azarliyorsun ?
Nelerle karşılaştım. Kaç arkadaşım müşteri yüzünden aglayarak bilgisayarı kapatıp gitti fenalasan bile oldu. Onlar telefonun ucunda istediklerini söyleyip laf sokabiliyolar ama bizim bir çok şeyi söylememiz yasak. Doğal olarak içimize atıyoruz müşteriye evet haklısınız diyoruz ama sessize alıp küfür ediyoruz ya da içimize atıyoruz. Sonra sinir patlaması yaşıyoruz.
Ben küfür eden insana kızardim ağzın alisicak sus diye. Kendim küfürbaz oldum burda. Güne güzel başlıyorum işe geliyorum ilk çağrıyı alıyorum hayvanin biri tüm nesemi aliyor. Arayan sapıklar... Biz kapatamadigimizdan dolayı sapığın telefonu kapatmasını bekliyoruz. Heh diyorum bu kadar isimin arasında bir de elin herifinin fantazisini dinle. Artık erkek arayınca korkuyorum acaba sapıkça bir şey der mi diye bazen evde kendi kendime aklıma bir müşteri geliyor bir de evde küfür ediyorum. Sinirlerim harap oldu bir yılda. Soru soruyorlar cevap dinlemeden bagiriyorlar
+Anlıyorum
bi susarsaniz anlıyorum dicem ***** karısı *** ccugu **** icimden böyle sövuyorum. Konusturmuyolar sonra cevap bekliyorlar. Onlar mı bize daha çok kufur ediyor biz mi bilemiyorum. Bence biz, çünkü hem ben ediyorum hem de yanımda benim çaresiz yalvarislarimi duyan temsilci arkadaşımlarim. Hep birlikte bazen aynı müşteriye küfür ediyoruz.
arkadaslar ben çok dolmuşum. Hala işteyim. Kısa bir molada yazdım. Abarttigimi dusunenleri bir günlüğüne çağrı merkezinde çalışmaya davet ediyorum. Okuduğunuz için teşekkürler
- 16 Haziran 2009
- 50
- 23
- 288
çok iyi anlıyorum sizi. 2,5 yıl çalıştım çağrı merkezinde. stres stres stres hep. insanlara anlatamıyorsun bir türlü. ama kızanlar sana değil çalıştığın şirkete kızıyorlar bunu kafana yerleştirmeye çalış. zor oluyor biliyorum ama biraz olsun rahatlatıyor insanı. 2.5 yıl dayandım sonra stresten kendimi bile tanıyamazken eşim sen benim tanıdığım kişi değilsin dedi bana haklıydı stres çok değiştirmişti beni istifa ettim sonunda. başka birime geçme şansın yok mu?
- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
Selam
+Anlıyorum
8 yıllık bankacıyım ve şubeciyim ve bunların hepsini yüzyüze yaşıyorum. Ya üzerine alınmayacaksın, ya da istifa edeceksin. Bazı insanlar bu işi yapamıyor, üstelemenin manası yok. Ben ne yaşarsam yaşayım, işi işte bırakıyorum yoksa kendimi hasta ederim. Ve şunu unutma ki bu tarz insanlar her yerde var. Ya insan ilişkisi olmayan bir yerde çalışacaksın, ya da bunu kabul edeceksin. Yorumum sert gelebilir ama üzgünüm çalışma hayatı böyle.
- 13 Mayıs 2011
- 3.939
- 3.653
- 373
Allah yardımcınız olsun demeye geldim.
tam bir şark toplumu olarak, biz sizin pozisyonunuzdaki insanlara bağırarak ancak derdimizi ilgili yere ulaştırabileceğimizi veya şikayetimizin öncelikle dikkate alınacağına inanıyoruz. bu gerçekten de böyle oluyor.
kibar, mütevazi olunca problem çözemiyoruz ki toplum olarak.
tam bir şark toplumu olarak, biz sizin pozisyonunuzdaki insanlara bağırarak ancak derdimizi ilgili yere ulaştırabileceğimizi veya şikayetimizin öncelikle dikkate alınacağına inanıyoruz. bu gerçekten de böyle oluyor.
kibar, mütevazi olunca problem çözemiyoruz ki toplum olarak.
- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- 21 Temmuz 2014
- 883
- 1.210
- 113
Aynen öyle cok kafa patlatiyor.Biliyordum ama aylık 2500 çağrı alacağımı dusunmemistim. Alacağınız maaş asgari ücretle çalışmaya değmez inanin
Bence sizde yavastan farkli is bakmaya baslayin.
Is buldugunuz gibi ayrilin. Nereye kadar boyle gidecek.
- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- 398
Bakin mesela biraz önce su içiyorum müşteri aloo alooo orda misiniz diyor. Ya ben her saniye seninle konuşmak zorunda mıyım robot muyum ben ! Su da mı icmeyeyim
Ben müşteri varken su da içemiyorum çay da kahve de , özel telefona bile bakamıyorum, hatta çoğu zaman wc ye bile gidemiyorum saatlerce