- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
yok kuu bilmiyom gercekten..
ayrica aklima ne geldi
diyorumki sen bir acip oraya üyelerin adini katilim tarihini ve hedefini yazsan.bizde yeni üye aldigimizda baksak daha önce yarismi diye daha sonra yeni üye aldigimzida senin mesajindan alinti yapip katilim tarihini ve hedefini yazsak nasil olur?yükünü hafifletirmi?
az önce yemek yerken,acaba takimdaki üyelerin hepsinin hedefi mevcutmu diye düsünürken aklima böyle bisey geliverdi :)
Özetle excelde hazırlıyorsun grafiği.. sonra screenshot yaparak painte aktarıyorsun. *.png uantılı dosyanı da buraya aynı fotoğraf ekler gibi ekliyorsun. Süper anlattım di mi?
Yükümü hafifletmez.. çünkü birincisi şu anda 1200 küsur kişilik bir listemiz var. Bu kadar kişilik bir liste sizin açınızdan da kolay değil bakmak için..
Alfabetik sıraya da dizemem.. Çünkü diskalifiye olanları, ayrılanları sürekli aşağıya çekiyorum. Bir d egerekli hallerde kişi yanlarına özel notlar düşüyorum vs.
Yani hem benim için bu listeyi paylaşılır hale getirmek zor, hem de alfabetik sıralama yapamayacağım için sizin isim bulmanız zor.
Daha önce yarışıp yarışmadığını sorarak bir ön eleme yapabilirsiniz.
Beni düşündüğün için teşekkürler.. Ama endişelenme ben excelde basit bir arama formülüyle kişiye hemen ulaşıyorum zaten.