- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Eylüüüüülll seni dürüm yapar yerim Eylüüüülll
En sevdiğim çikolatayı yazdı yaaaa
Luluuut gel kap oğlum!
en sevdiğimiz bu demekk
yaşasın zayıf yanlar be yaa
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Luluuut gel kap oğlum!
günayydınnn bende şekersiz kahve alayım,kahveleri bitenlerede sevgi dol kahveler bendennnnn..
Çok güzel bir düşünce paylaşım alanı çok karışmıştı böyle çok güzel olmuş
Hayırlı olsun
Herkese günaydınlarrrrr
hele bi yeeeyok iki gündür çikolata veriyolar yemiyorum Yemiycem kararlıyım ben Ay bitter bademli portakallı?
ben attım editöre ama cevap vermediya kizlar su bizim linkleri sabitleme konusnda yöetime kim mesaj atmisti,cevap gelmedimi?
bide ben cafe lighti yeni anladim desem
ha gayret Püsküüt'ü delirtecezen sevdiğimiz bu demekk
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfzJBircQL5HsFFl_2fvy5sZJR-wuorGFK8PjnsjxRqy6bTeVJ0Q[IMG]
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqRN_rHxkyT5Z-pQdBTDNXcfdgWEFQWnVJURpmI2wqpZXVnPpI
günaydın kızlar buyrun kahvelerrrr ama sade
hele bi yeee
ben attım editöre ama cevap vermedi
ha gayret Püsküüt'ü delirtecez
trambolin sporcu tipi 1 metrekare yer kaplıyor zaten işim bitince duvara dayıyorum 102 cm benimki. hafif gıcırdıyo ama aşağı falan ses gitmiyor çünkü sen ortadaki kumaşın üzerinde zıplıyosun yere değmediğin için ses aşağı gitmiyo yoksa bizim alt komşu çok kıl çok eğlenceli ve bi saati 600 ila 900 kcal yaktırıyo ben 30 dk ancak dayanabiliyorum nefesim kesiliyo resmen su gibi terliyorumalamazsınn canımm olmaass bak şimdi kaptanın görür keser cezayı sana
ayy şaşkınmıyım ne 2. takımda yaşayan okumuşumm artık buralarda yaşıyoruz resmen sanırım
derkeenn iştee aldın cezayıııııı kuşumm
tatlım merak etme o zaman sabırla bekle sen o trambolini evemi kurdurdun ses felan olmuyomu ve çok yer kaplamıyomu ne çok soru sordum yaa ama çok ama çok heyecan yaptı çok severimde trambolini
fallar bendeeen
gördünmü kuşum aldın cezayıı yaw
hep birlikte mi atsak
ayıp olmaz mıı? bence püsküüt rica etsin o tanıyodur editörü
evet evet evet karar defterini yukarı istiyoruzzzŞimdi hatırlamıyorum da bi'şey rica etmiştim onu yapmıştı.
Zırt pırt kapısını çalacak kadar tanımıyorum editörü..
Karar Defteri için mi istiyorsun Mumuşum?
canım zaten tek tesellim o 100 gram verdiğim hafta da oldu ama 1 kg yağdan gitmiş ödem var dediğinde diyetisyen deli gibi seviniyorum ama 1 kg vermişsin ama 100 gram yağdan gitmiş dediğinde sevinmiyorumTubiscim sporla sen kilo durmasinda bile incelirsin yani masallah sana hergun yapiyosun ya helal olsun:) bende bugun yaparim insallah
Süper başarı! 10 kilo yağı göndermişsin vallahi bravo!şu ana kadar toplamda 12 kg verdim 10 kilosu yağdan gitti vücudumda 1.8 kg fazla yağ kaldı tek tesellim sağlıklı kilo veriyorum çok şükür geç olsun güç olmasın dimi
Şimdi hatırlamıyorum da bi'şey rica etmiştim onu yapmıştı.
Zırt pırt kapısını çalacak kadar tanımıyorum editörü..
Karar Defteri için mi istiyorsun Mumuşum?
en sevdiğimiz bu demekk
[ımg]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:and9gctfzjbircql5hsffl_2fvy5szjr-wuorgfk8pjnsjxrqy6btevj0q[ımg]
[ımg]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:and9gcrqrn_rhxkyt5z-pqdbtdnxcfdgwefqwnvjurpmı2wqpzxvnppı[/ımg]
teşekkürler canımMesajdan kesit:
Süper başarı! 10 kilo yağı göndermişsin vallahi bravo!
Tek tesellim diyorsun ama en güzelini yapıyorsun, bu teselli değil, bildiğin başarı!
ooo süpermiş buu..plates topum dolabı beklerken bunu nerden aldın kuşum ve ne kadar ayy bunu alınca yeri nerde bulurumki ben evde kayınbabam varken üstelik:44:trambolin sporcu tipi 1 metrekare yer kaplıyor zaten işim bitince duvara dayıyorum 102 cm benimki. hafif gıcırdıyo ama aşağı falan ses gitmiyor çünkü sen ortadaki kumaşın üzerinde zıplıyosun yere değmediğin için ses aşağı gitmiyo yoksa bizim alt komşu çok kıl çok eğlenceli ve bi saati 600 ila 900 kcal yaktırıyo ben 30 dk ancak dayanabiliyorum nefesim kesiliyo resmen su gibi terliyorum
ahanda resmi bu Eki Görüntüle 534782 tabi bendeki kırmızısı
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama çikolata fotoğrafları beni daha da çok gaza getiriyor..
Devam edin iyi geliyor vallahi..
O çikolataları görünce, kilo almanın ne kadar kolay ama vermenin bir o kadar zor olduğunu düşünüyorum..
biz yaptikda püsküütüm,diger üyeler icn istiyorum ben belki dikkatleirni cekerde bakarlar diye :)Peki, benim yaptığım gibi Karar Defteri topiğine abone olsanız, o zaman ulaşması daha kolay oluyor..
Başkasına bağımlı olup, çözüm beklemekten iyidir..
Luluuut gel kap oğlum!
valla yedin
peki tüm cezaları yapıyomusun hergün
senin karın kasları baklavaya doğru gidiyodur yani kuşumm:44:
günaydın kızlar buyrun kahvelerrrr ama sade
hele bi yeee
ben attım editöre ama cevap vermedi
ha gayret Püsküüt'ü delirtecez