Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inatla sporu arttırmak rejime dikkat edersek kırılır sanırım bu dirençç ama benim cumartesiye kadar vermem lazımmm diyetisyenime mahçup olmak istemiyorumm
hoşgeldin melek bende 4. takım kaptanı tuğba.
Püsküüt kesin verecek de ben bu hafta 100 gram bile veremicem galiba mevsimden midir nedir acayip şişim kaçamak da yapmıyorum moralim bozuldu ya niye ben kilo veremiyorum bana bi çare bulunnnn
hoşgeldin Eylülcümmm kahve tamam ama kurabiye yok hayali bile yasak akşama 30 mekik alalımmmohhhh kızlar toplanmış bende geliyim sade türk kahvesi lütfen ahhh ayrıca bir tane damla çikolatalı kurabiye alabilir miyim?
canım zaten menülerimi diyetisyen hazırlıyooo fazlasıyla sağlıklı gıdalar sporumda düzenli haftanın her günü trambolinde zıp zıp zıplıyorum en az 30 dk ama çok tempolu trambolinden indiğimde su gibi terlemiş oluyorumayy canım kıyamam yaa
bir kere üzmiceksin kendini stress kilo vermeyi durdurur..
sonra da yılmadan devam
düzenli spor yapıyomusun??
ve menülerini sağlıklı besinlerden seçiyomusun??
hoşgeldin canım buyur bi kahve içççslm kızlar cafeniz hayırlı olsun şöööyyle bir uğradım 2. takımda yarışıyorum
hoşgeldin Eylülcümmm kahve tamam ama kurabiye yok hayali bile yasak akşama 30 mekik alalımmm
canım zaten menülerimi diyetisyen hazırlıyooo fazlasıyla sağlıklı gıdalar sporumda düzenli haftanın her günü trambolinde zıp zıp zıplıyorum en az 30 dk ama çok tempolu trambolinden indiğimde su gibi terlemiş oluyorum
hoşgeldin canım buyur bi kahve iççç
fal bakmayı bilen?
alamazsınn canımm olmaass bak şimdi kaptanın görür keser cezayı sanaohhhh kızlar toplanmış bende geliyim sade türk kahvesi lütfen ahhh ayrıca bir tane damla çikolatalı kurabiye alabilir miyim?
ayy şaşkınmıyım ne 2. takımda yaşayan okumuşumm artık buralarda yaşıyoruz resmen sanırımslm kızlar cafeniz hayırlı olsun şöööyyle bir uğradım 2. takımda yarışıyorum
derkeenn iştee aldın cezayıııııı kuşummhoşgeldin Eylülcümmm kahve tamam ama kurabiye yok hayali bile yasak akşama 30 mekik alalımmm
canım zaten menülerimi diyetisyen hazırlıyooo fazlasıyla sağlıklı gıdalar sporumda düzenli haftanın her günü trambolinde zıp zıp zıplıyorum en az 30 dk ama çok tempolu trambolinden indiğimde su gibi terlemiş oluyorum
hoşgeldin canım buyur bi kahve iççç
fal bakmayı bilen?
yine cezayı yedik kaptanım rahat durmuyosun ne ara açtın burayı yahu ama iyi oldu takım içinde değil herkesle tanışıp konuşup fikir öneri ve tavsiye alabiliriz artık değil mi?hadi hayırlı olsun
alamazsınn canımm olmaass bak şimdi kaptanın görür keser cezayı sana
Ayy şaşkınmıyım ne 2. Takımda yaşayan okumuşumm Artık buralarda yaşıyoruz resmen sanırım
Derkeenn iştee aldın cezayıııııı kuşumm
tatlım merak etme o zaman sabırla bekle sen o trambolini evemi kurdurdun ses felan olmuyomu ve çok yer kaplamıyomu ne çok soru sordum yaa ama çok ama çok heyecan yaptı çok severimde trambolini
Fallar bendeeen
Gördünmü kuşum aldın cezayıı yaw
Sana, her zaman, her yerde birinci mevkiiden yer var hassas böreğim..hayırlı ugurlu olsun efem
kafenizde eski üyelerede yer varmı ? konumumun nerde oldugunun bir önemi yok
püsküütüm dünden bu yana avatarındaki kırmızılar artmışmı ne
yahu daha 1 aralıgada baya varmış bu arada bakalım 1 aralıga kadar seninmi benimmi takıma ihtiyacımız kalmıycak
Akrebim bilemiyorum ki.. sanki bayaaaa bi delirmen lazım 4.4 kilo vermek için.. Ama olmayacak şey değil hani..yettim kızlar bensiz buraların tadı olurmu yahuu
tubişimm ellerine sağlık
bir cam kenarıda bana ayırın aa işte burda varmış kaptımmm kalkmam artıkk
püskütümm 1 aralık da bende 60 ı görebilirmiyim aceppp
hadin kızlar hepimiz hedef belirleyelim
1 aralıkta kim ne kadar olmak istiyor........hepimiz elele hedefimize ulaşalımmmmmmmmmm:108::108:
Bu ne kadar güzel bir temenni böyle..Takımların daha bir kaynaşma yeri, takımı üyesizlerin sanal sosyalleşme alanı Cafe Light'ımız mutlu başlasın, mutlu devam etsin. Bomba gibi olsun, bizi birbirimize ve rejime daha çok bağlasın.
Çare söylüyorum.. Bende işe yarıyor. Günde 1 kez ana öğün.. Ya sabah ya da öğlen olmak kaydıyla.. diğer bütün öğünler kuş porsiyonu kıvamlı, atıştırmalık..Püsküüt kesin verecek de ben bu hafta 100 gram bile veremicem galiba mevsimden midir nedir acayip şişim kaçamak da yapmıyorum moralim bozuldu ya niye ben kilo veremiyorum bana bi çare bulunnnn
Bak yine geldi çikolata canavarı ve hala aynı modda yahu!ohhhh kızlar toplanmış bende geliyim sade türk kahvesi lütfen ahhh ayrıca bir tane damla çikolatalı kurabiye alabilir miyim?
sana, her zaman, her yerde birinci mevkiiden yer var hassas böreğim..
Grafiğe gelince, yok göz yanılmasıdır.. çünkü huyum kurusun cuma haricinde tartılmıyorum.
Cuma günü bakarsın grafiğime...
Eminim kırmızı büyüyecek.
çünkü bugün yırtık kotumu giydim.. Son giydiğimde sanki kasar gibiydi.. Bugün salaş moduna dönmüş bu da demek ki kafadan 1 kilo gitti.. Gel cuma geeeel..
Bakalım neler olacak 1 aralıkta.. Sen mi ben mi?
Akrebim bilemiyorum ki.. Sanki bayaaaa bi delirmen lazım 4.4 kilo vermek için.. Ama olmayacak şey değil hani..
Bu ne kadar güzel bir temenni böyle..
çare söylüyorum.. Bende işe yarıyor. Günde 1 kez ana öğün.. Ya sabah ya da öğlen olmak kaydıyla.. Diğer bütün öğünler kuş porsiyonu kıvamlı, atıştırmalık..
Bak yine geldi çikolata canavarı ve hala aynı modda yahu!
Eylülcüm bak ben az önce sabah kahvemin eşliğinde 1 adet çikolata kaplı light püsküüt yedim. Aklında olsun..
yok iki gündür çikolata veriyolar yemiyorum Yemiycem kararlıyım ben Ay bitter bademli portakallı?
hiç sorma ohhh afiyet olsun ohhh yedim cezayııı
ya kizlar su bizim linkleri sabitleme konusnda yöetime kim mesaj atmisti,cevap gelmedimi?
bide ben cafe lighti yeni anladim desem
UZAYIM atacaktı.. Atmıştır, eminim.
Bilemiyorum neden sabitlenmedi.
Eylüüüüülll seni dürüm yapar yerim Eylüüüülll
En sevdiğim çikolatayı yazdı yaaaa
Luluuut gel kap oğlum!