Tesekkur ederm canmcm bende ancak gelebildim cafecigimize :) sonuclari cok merak ediyormmm :)Slm cafe sakinlerihayırlı cumalar hepimize tüm takımlara başarılar
berilim ben de hepinizi özlüyorum kuzum
maşallah süper vermişsin bu hafta
busecim verilmiş sadakan varmış ki okumamışsın
Mervişim birini atlatmışsın hadi inş diğeri de güzel geçer sınavının kuzum
Selincim seni de tbrk ederim
Ama benim sütüm çekiyor şişecek bir yerlerimAy kiz kitir kitir ekmekleri tereyagda kizartip yatirlar tabaga
Löp löp etleri ekmekle örterler himmmmmm o nefis sosun ustune cosssss diye tereyagi dokulmus kenarinda kaymakli yogurt himmmmm yenmezmi diyon
Bu konuyu kapataakmii benm karnm ac agzm sulandi en iyisi kapatalmm :))Ama benim sütüm çekiyor şişecek bir yerlerim
gercekten canm ya heryer bosaldi bildirm sonrasiSlm kızlar istiklal marşı sonrası okuldan dağılan çocuklar gibi bildirim yapan gitmiş :)
kizlar ne oldu suskunuz bugun sanirim
sen nerelerdesin bakiyimmm
neden bulusamiyoruz son zamanlarda
Tesekkur ederm canmcm bende ancak gelebildim cafecigimize :) sonuclari cok merak ediyormmm :)
Ama benim sütüm çekiyor şişecek bir yerlerim
Slm kızlar istiklal marşı sonrası okuldan dağılan çocuklar gibi bildirim yapan gitmiş :)
Yok canim ya bilmiyorum ki sabah çok erken kalktim aslında uykusuzluk tan olmem lazim şuan ama uyuyamiyorumBen burdayım hamişim sesime gelhayırdır ben uyudum o yüzden uykum yok bir sorun yok değilmi tatlım
Yok canim ya bilmiyorum ki sabah çok erken kalktim aslında uykusuzluk tan olmem lazim şuan ama uyuyamiyorum
Hangi link kiz ben gormedim link ama öyle yapayim bari yoksa yarin baya geç kalkicam :))
bişeye mi taktın acaba baktınmı sana verdiğim linke cnmcım benim hoşuma gitti değişik olmuş istersen slow yabancı müzik aç kulaklıkla dinle ben eskiden öyle yapardım ninni gibi gelirdi
80-89 a atmıştım hamişimHangi link kiz ben gormedim link ama öyle yapayim bari yoksa yarin baya geç kalkicam :))
Bi bakayim canim gozumdenmi kactiki tamam kuzum bende linke bakip yatayim kocaman optum kuzum:)80-89 a atmıştım hamişimhadi dene bakalım belki uyursun ben de kaçıyorum hafiften uyku kapımı çaldı iyi geceler
sendemi aksamdan kaldin bacimGarson bir kahve sek olsun
Günaydın millet