Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi bakayim canim gozumdenmi kactiki tamam kuzum bende linke bakip yatayim kocaman optum kuzum:)
Gunaydin kizlaar )
gunaydin hanimlar
mutlu bol kacamakli hafta sonlari
aman bosverin ya bugun daha ct.cuamya cok var.sinemaya gidin koca bir kolayla cipsi goturun cikinca bir fast foot mutlaka yapin.eee kosedeki pastaneden bir agzinizi tatlandirin.aaaaa zaman gecti simdi kim gidip yemek yapacak ya yiyiverin bir doner ne olacak
selin sen yeme sakin
yanlis anlamayin arkadaslar selinin midesi agriyorda
Garson bir kahve sek olsun
Günaydın millet
sendemi aksamdan kaldin bacim
2. kahvem ama ben hala amele sümügü gibi oturdugum yere yapismis durumdayim.
Az önce ağız sulandırıp üstüne sümüğü eklemesen iyiydi
Beriil bak simdi canm cekti ya napacaguuk saka saka of cok fenasiingunaydin hanimlar
mutlu bol kacamakli hafta sonlari
aman bosverin ya bugun daha ct.cuamya cok var.sinemaya gidin koca bir kolayla cipsi goturun cikinca bir fast foot mutlaka yapin.eee kosedeki pastaneden bir agzinizi tatlandirin.aaaaa zaman gecti simdi kim gidip yemek yapacak ya yiyiverin bir doner ne olacak
selin sen yeme sakin
yanlis anlamayin arkadaslar selinin midesi agriyorda
cabuk bakym dersinin bssina nasil biticek o okul calisarakk aaaa seni anne seniiiHafta sonunun vermiş olduğu rahatlıkla biri beni ders calismaya yollamasi lazim hic elime alip ezber yapasim yok
berilim az once hem yapici hem yikici olduAz önce ağız sulandırıp üstüne sümüğü eklemesen iyiydi
Hafta sonunun vermiş olduğu rahatlıkla biri beni ders calismaya yollamasi lazim hic elime alip ezber yapasim yok
nerde bu devlet nerde bu millet huuu
Ben burdaym ben burdaymm
süpersin canm ben anck aksşama spor artık çockları uyutup öyle baslıyorum yoksa hiç rahat vermiyorlar :)
Dayan Mervişim son 3 ders kuzumm
sporumu yaptım duşumu aldım ekinezya yaptım oh misss
Ben de geldim
canmm bebişin cinsyeti belli oldumuu meleğimz deyince yada hep mi vardı benmi gormedim :)Hafta sonunun vermiş olduğu rahatlıkla biri beni ders calismaya yollamasi lazim hic elime alip ezber yapasim yok
süpersin canm ben anck aksşama spor artık çockları uyutup öyle baslıyorum yoksa hiç rahat vermiyorlar :)
Yok canim henüz netlik kazanmadi 11 ve 15 haftalıkken erkek ti şuan doktor kiza benzetiyor ama kesin konusmuyor henuzcanmm bebişin cinsyeti belli oldumuu meleğimz deyince yada hep mi vardı benmi gormedim :)
dimiki dimiii bend bi sinemaya ataym kendmi bi colalar filan oh oh d amaa bunlari yap.ayp sporumu yaparsam 2 cocuklu citir annr olacagmm bu bence daha bi cezbedicii :))
haklısın Selincim çocuklar olunca zor tabiii hem spor da neymiş akşama dek yoruluyorsun yorma kendini sporla filann hem haftasonu dinlenmek senin de hakkın canımcım
çok hain gördüm kendimiii
anladm canmm kiz olabilr o zmaan ay cok guzel :) rabbm saglklaYok canim henüz netlik kazanmadi 11 ve 15 haftalıkken erkek ti şuan doktor kiza benzetiyor ama kesin konusmuyor henuz
tskler kuzum hamiligin ilk başlarında ayriydim cnm bulantilar dan dolayi elinden geldikce paylasim yapmaya calisiyorumdimiki dimiii bend bi sinemaya ataym kendmi bi colalar filan oh oh d amaa bunlari yap.ayp sporumu yaparsam 2 cocuklu citir annr olacagmm bu bence daha bi cezbedicii :))
anladm canmm kiz olabilr o zmaan ay cok guzel :) rabbm saglkla
kucagna almayi nasip etsn bide seni
Takdir ettm cok cok hamilesin islern cok ama ynede takimin icin hala kopmadan devam ediyorsn gercekten supersn tatlm :) muckss :)
hosgeldin canm yeni katildin sanirsam hangi gruptasin :)Ayy hamile uyelerin karnindaki bebisleri bile goruyoz ne guzel
Evet ben sz grubundaydim kk ne yeni geldim burda aktif üye sayisi fazla çunki şuan 4.takimdayimhosgeldin canm yeni katildin sanirsam hangi gruptasin :)
çok iyi bir takıma gel misin canım başarılar dilerim inşallah çok güzel kilolar verirsin kaç kilosun hedefin kaçEvet ben sz grubundaydim kk ne yeni geldim burda aktif üye sayisi fazla çunki şuan 4.takimdayim