Cadı kazanı..

allaha havale ediyorum bende ama yinede icim sogumuyo. illa bisey yapmak istiyorum. bana muhtac olmasini istiyorum.
canim ahini aldilarsa zaten zamani gelecek muhtac olacaklar sana..sen kendin birseyler yapmak istersen esinle sorunlar cikar..sen kötü olursun..inan hayatta yasadigim seyler bana okadar cok sey ögrettiki...anladimki intikamla sadece insan kendisine en cok zarari veriyo...o kötü insanin seviyesine düsüyo insan..kendini daha kötü hissediyo..

evet bilyorum zamani gelecek ama sabir lazim ben cok sabisizim. simdi hala yaptiklarindan hic utanmayan cok rahat bir kadin ve bu beni cildirtiyor

Adam kendi annesi olarak da benim annemi kabul ediyor. Kendi annesi yerine benimki ile görüşüyor...

Allar giyer allanır
Görsem midem bulanır
Kaynanam hamamdan çıkmış
Ayva göbek sallanır.

:roflol:

Yok barışma olmaz artık, ben bitmemesi için çok çabaladım. Kötü bir huy biliyorum ama çok inatçıyım ben. Çok kırıldım, çok üzüldüm ama çok uğraştım. Kimsenin umrunda değildi. Onsuzlukdan ölsemde artık benim için yok. Bitti. Sevmek yetmiyor, emek istiyor sevgi. Emeğe saygı istiyor. Yapılanları unutamam, unutmak da istemiyorum. Unutmayayım ki bir daha aynı şeyleri yaşamayayım. Evlilik, aşk, meşk olayları beni için bitti. Bir daha bir erkeğe güvenmek çok zor. Bir güvendim 12 yılımı verdim, artık kimseye harcayacak zamanım yok

en dogrusunu yaparsin. artik kendi ne bak. onunde uzun bir yol var. artik kimse yoluna tas koymasin ins

abla ben ciksam iyi olur. cok yorgunum saat daha 9 ama yaticam galiba. ilac alayim sutumu icim. yatim ben. optum ikinizi yarin dedikoduya devam edriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…