- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
canim ahini aldilarsa zaten zamani gelecek muhtac olacaklar sana..sen kendin birseyler yapmak istersen esinle sorunlar cikar..sen kötü olursun..inan hayatta yasadigim seyler bana okadar cok sey ögrettiki...anladimki intikamla sadece insan kendisine en cok zarari veriyo...o kötü insanin seviyesine düsüyo insan..kendini daha kötü hissediyo..allaha havale ediyorum bende ama yinede icim sogumuyo. illa bisey yapmak istiyorum. bana muhtac olmasini istiyorum.
Ex kaynana bişey bilmiyor... Onlarla görüşen yok ki...
canim ahini aldilarsa zaten zamani gelecek muhtac olacaklar sana..sen kendin birseyler yapmak istersen esinle sorunlar cikar..sen kötü olursun..inan hayatta yasadigim seyler bana okadar cok sey ögrettiki...anladimki intikamla sadece insan kendisine en cok zarari veriyo...o kötü insanin seviyesine düsüyo insan..kendini daha kötü hissediyo..
Bilmiyor, onunla görüşen yok ki..
Adam kendi annesi olarak da benim annemi kabul ediyor. Kendi annesi yerine benimki ile görüşüyor...
belkide barisirsiniz zaman gelir ..bellimi olur..Adam kendi annesi olarak da benim annemi kabul ediyor. Kendi annesi yerine benimki ile görüşüyor...
belkide barisirsiniz zaman gelir ..bellimi olur..
isin aslini tam olarak bilmiyorum tabi...edanaz en dogru karari verecektir...cünkü yasayan bilir...aman canim barismasin. boyle daha iyi adamda kiymetini anlar his deilse. eger barisirsa ayni seyler olacak. insanlar 7 sinde neyse 70 inde de o oluyo.
Yok barışma olmaz artık, ben bitmemesi için çok çabaladım. Kötü bir huy biliyorum ama çok inatçıyım ben. Çok kırıldım, çok üzüldüm ama çok uğraştım. Kimsenin umrunda değildi. Onsuzlukdan ölsemde artık benim için yok. Bitti. Sevmek yetmiyor, emek istiyor sevgi. Emeğe saygı istiyor. Yapılanları unutamam, unutmak da istemiyorum. Unutmayayım ki bir daha aynı şeyleri yaşamayayım. Evlilik, aşk, meşk olayları beni için bitti. Bir daha bir erkeğe güvenmek çok zor. Bir güvendim 12 yılımı verdim, artık kimseye harcayacak zamanım yok