Cadı kazanı..

baklava seni gordukce acikiyom yaaaawww
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyim canim...sanada gecmis olsun...esimdede ayni sorun var sabahlari kalkinca sürekli hapsiriyo...hatta meyvelerin coguna alersisi var..gecen cani bi armut cekti sadece 1 tane yedi....2-3 gün hasta oldu..heryeri agridi mide bulantisi kasinti..bogazi falan sisti.....
sen asi oldunmu canim alerjin icin..

bizde birazdan cikacagiz..canim acayip maras dondurmasi cekiyo uzun zamandir..marketlerde derin dondurucuda var diye duydum...bi bakalim varmi

yok canim asi olmadim. olacam bu gidisle. maras dondurmasi mi bak simdi daha ck aciktim. bizim burdada marketlerde satiliyo pakette. benim yerime de ye

yok canim asi olmadim. olacam bu gidisle. maras dondurmasi mi bak simdi daha ck aciktim. bizim burdada marketlerde satiliyo pakette. benim yerime de ye
tamam canim..insallah bulursam senin yerinede yerim..:icecream:

canim asi zamani eylül veya ekim zamaniymis..esim asi olmak istedi subat ayinda ama dr.gec oldu asi icin demis...yapmadi asi..

neyse kizlar ben hazirlanayim..hepinizi kocaman öptüm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:a015:

kizlar maras dondurmasi bulamadik...sinir oldum ya,,alsanaalsanasmile
neyse birgün stuttgarta gideriz orda muhakkak olmasi lazim..stuttgart bize 52 kilometre uzaklikta..

kizlar maras dondurmasi bulamadik...sinir oldum ya,,alsanaalsanasmile
neyse birgün stuttgarta gideriz orda muhakkak olmasi lazim..stuttgart bize 52 kilometre uzaklikta..

ayyy kıyamam yaa aşermek çok zor oluyo ben kışın ortasında karpuz diye ağlamıştım resmen kocişim bi pazar öğlen gitti teeeee gece 10 da geldi bi karpuzu 25 milyona alıp gelmişti yazında portakal diye tutturmuştum benimki sana bidaha hamilelik yok hep yersiz aşeriyosun demişti:roflol:

aaaaa aklima iyi getirdin kiz...dur herifime tel.edeyim dondurma bulamadik..bari karpuz alsin...kaydirigubbakcemile3

Kızlar, yazamasamda okuyorum, az kaldı aranıza katılmaya, siz kazanın altını yakın, kaynanalarıda içine atın. Bende yetişeceğim. Herkes iyi değil mi? Moraller nasıl?

Kızlar, bugün kendimi çok yorgun hissediyordum, ev yerleştirmek adına hiçbişey yapmadım. Sadece dinlendim. Ex eşim 13:30 da gitti, o zamandan beri sessizliğin sesini dinliyorum. Ve bugece yeni evimde yalnız ilk gecem.

Kızlar, bugün kendimi çok yorgun hissediyordum, ev yerleştirmek adına hiçbişey yapmadım. Sadece dinlendim. Ex eşim 13:30 da gitti, o zamandan beri sessizliğin sesini dinliyorum. Ve bugece yeni evimde yalnız ilk gecem.

Kızlar gelen olursa bana da haber verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…