- 31 Mart 2007
- 4.676
- 5.209
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
İyi geceler kızlar bende çıkıyorum, Çok yorgunum, evimde o kadar huzurlu uyuyorum ki, çok güzel dinleniyorum. Şükürler olsun sana allahım, sonunda huzur içinde sabaha kadar uyuyorum. İyi geceler kocaman öptüm sizi
Kızlar günaydın.... Hadi kalkın yeni bir gü, yeni bir hafta başlıyor. Gece mükemmel uyudum, çok neşeliyim. Şimdi kahvaltımı yapıp, evimi yerleştirmeye devam edeceğim. Öğleden sonra da Egem ile buluşup tanışacağız, pazara gideceğiz. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bunda sizlerin payı çok fazla. Beni yalnız bırakmadınız, destek oldunuz. İyi ki varsınız. Sizleri çok ama çok seviyorum, keşke birgün buluşabilsek, sizlere sarılmayı o kadar çok istiyorum ki.... Sabah sabah gene çenem düştü.
Günaydın güneşli bir istanbul sabahından merhaba ...
Canım bizim egem herhalde buluşacağın öyle tahmin ediyorum flaş flaş geyik bölümünden eğer oysa benden çok selam söyle ikinizide öpüyorum iki tane yetişkin oğlu var hatta
Asker eşisin yanıl mıyorsam değil mi? Hilal'in konusunda epey alevlendin sende. Çok sinir oldum, eğer Hilal'e yakın olsam o adamın rütbesine bakmadan canına okurdum. Kızı ezip duruyorlar. Maalesef teşkilatda böyle insanlarda var, bu böyle kalmamalı ama, Kız çok zor durumda, ona destek olmamız lazım diye düşünüyorum. Eşin Jandarma mı?
Evet canım eşimde asker biz emekli olduk 5 sene önce çok üzüldüm hilalin durumuna çok kötü günler yaşıyor resmen inşallah biter kabusu .
Her yerde kötüler var ama burada olunca kabullenmek çok zor bunu şöle ağzını burnunu kırmak lazım bunun.
Eşim jandarma değildi canım
Elbette kötülerde var, ama iyi insanlar o kadar çok ki, her zaman koruyup kolladılar. Sivil de çalışmaktansa askeriye çok daha rahat bence. Belli bir disiplin var, belli insanlarla çalışıyorsun, pek çok imkanı var. İşimi de çok seviyorum. Dediğim gibi kötü insanlar da varama, Hilal'in durumu istisna, adam Hilal'in ortamda yeni olmasını da fırsat biliyor. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Kendini çok önemli sanıp yükleniyor. Hilal bir gelsin de yardımcı olmaya çalışırız.
İşinden memnunsun ne güzel iyi insanlarla çalışmak her zaman işini sevmenede etken olur imkanlar vardır .
Evet onun durumu maalesef fena herkes acemilik çeker ama burada sorumlu sadece eşi aslında çok sessiz kalmış gıkını bile çıkaramıyor biraz hırlasa varya adam tırsar aslında neyine güveniyor onu anlamadım ama .
günaydın kızlar ben geldim keyifler nasıl bakalım özledim kızlar sizi yaaa
Çok özledim.... Benim keyfim süper, herşey çok güzel gözüküyor, sanki her yerde gökkuşağı var...Hayat ne kadar güzel..
Kızlar hadi çok güzel bir hafta yaşayalım, yaşadığımız her hafta bir öncekinden güzel olsun. İyi düşünelim iyi olsun. Ben bugün pazara çıkacağım diye çok mutluyum, manyak mıyım neyim, insan pazara çıkacağı için böyle sevinir mi ben de anlamadı. Ama herşey beni mutlu ediyor....Yaşamayı çok seviyorum.
Akşam senin yazdıklarında acaba başka birşey mi geldi aklına dedim. Büyük ihtimalle özlük haklarını bilmiyor eşi, yada hoş görünmye çalışıyor. Ne olura olsun olan Hilal'e oluyor. Madem adam bişey yapmıyor iş Hilal'e düşüyor. Biri haddini bildirmeli bu adama...