Cadı kazanı..

Doğru diyorsun valla... Foça'dan çıkışımı anlatayım sana. Sabah kalktık, ex şim gidip çarşıdan kahvaltılık bişeyler aldı, ben de çay demledim, üstümü giyindim. Kahvaltı yaptık, benim çarşıda işim vardı sonra da işyerine uğrayacakdım, motoru alıp çıktım, 13 gibi bütün işlerim bitti.

Hava çok güzeldi, ızmir'e motorla gittik, yarı yola kadar be kullandım sonra o. Anneme gittik, kardeşim filan gece otobüs saatine kadar beraberdik. Herneyse burada adam benmle bir işlerime koşturdu, bugün döndü bu gece annemde kalacak. Bu işte bir gariplk var ama tam çıkaramıyorum. Galiba bu adam bana kaçmayı planlıyor...

kaydirigubbakcemile3 seninannen de alem kadin ha. esinle seni tekrar baristirmayi mi istyo yoksa

Ben eşimi hala seviyorum, sadece istediğim hayat o değildi. Daha doğrusu eşimle hayalini kurduğumuz hayat o değildi. Mutsuzdum. Bugün onu geçirdiğimden beri acayip gergininm. Aklımda ex kaynanam, aklımda sürekli intikam planları.

Boş kalmak bana yaramıyor kızlar, aklım şeytanlığa çalışıyor, eminim gene bişeyler bulurum... Siz de ne var ne yok...

edacim bazen intikam almak karsindaki insandan en cok insanin kendisne zarar veriyo...bosver intikami falan...sana zarar verenleri günahlariylan basbasa birak..allaha havale et canim...

anliyorum abla seni. bende ayniyim hala icim yaniyo, esimede her zaman derdimi diyemiyorum, adamin benden sogutmak istemiyorum. dedigin gibi bende intikam almak istiyorum ama nasil. ben su an bisey yapamam ama sen yapabilirsin. sonucta yasin oturmus, ayaklarinin ustunde duruyosun ama ben........

edacim bazen intikam almak karsindaki insandan en cok insanin kendisne zarar veriyo...bosver intikami falan...sana zarar verenleri günahlariylan basbasa birak..allaha havale et canim...

allaha havale ediyorum bende ama yinede icim sogumuyo. illa bisey yapmak istiyorum. bana muhtac olmasini istiyorum.

Ben o kadının oğlu ile boşandım ama ona da bırakmayacağım. Şimdiye kadar asla annesi ile benim aramda tercih yapmasını istemedim. Ama bana yapılanlardan sonra zamanı geldi. Zaten kendiside görüşmüyor onlarla, dün biz ev yerleştirirken abisi aradı, telefonu açmadı. Konuşacak bişeyim kalmadı onlarla dedi. Şu anda annesini silmeye meyilli, ama daha erken, benim kadar üzülmeleri gerekiyor.

Ben o kadının oğlu ile boşandım ama ona da bırakmayacağım. Şimdiye kadar asla annesi ile benim aramda tercih yapmasını istemedim. Ama bana yapılanlardan sonra zamanı geldi. Zaten kendiside görüşmüyor onlarla, dün biz ev yerleştirirken abisi aradı, telefonu açmadı. Konuşacak bişeyim kalmadı onlarla dedi. Şu anda annesini silmeye meyilli, ama daha erken, benim kadar üzülmeleri gerekiyor.

simdi mi aklina gelmis.

X