Cadı kazanı..

selam mavicim nerelerdesin sen yaaa olumunekankayizsmile

Sorma kuzucum ya..

Buraya yazdım ya birkaç gün yokum misafirim gelcek diye...

Kayseriden arkadaşımın annesi babası ve abisi geldi.Arkadaşım gelemiyordu normalde ama bana süprüz yapmış :1hug: ve geldi...

1 saat oluyo yolculayalı..

Ancak girebildim yani

anladım canım eee allah kavuştursun o zaman ....

Neden canınız sıkkın kızlar? Neler oluyor?

Benim kayseriden arkadaşım ve ailesi geldi.

2 gündür bende kaldılar.Bugün gittiler.

Eşimin yengesiyle sorunlarımız vardı biliyorsunuzdur hepiniz az çok.

Eşimin yengesigille arkadaşımın ailesi bizim düğünde tanışmışlardı.Ondan başka da görüşmemişlerdi.

Eşim ilk geldikleri gün tutturdu yengemlere de haber verelim gelsinler diye.

Ben de itiraz ettim tabiki.Ne alaka onların gelmesi canım sanki kırk yıllık ahbaplar da dedim.

Ayıp olur şimdi yengemlere dedi.

Ben de asıl benim misafirlerime ayıp olur herzaman mı geliyorlar sanki dedim.

Ben istemiyorum dedim.

Neyse bu surat yaptı.

İkinci gün yani dün kahvaltıdan sonra bir baktım bu mutfağın camına çıkmış yengesine şişt yapıyor .Yengesi de duymadı allahtan.

Tam o ara ben girdim mutfağa kimi çağırıyorsun dedim yengemi çağırcam dedi.

Sen beni anlamıyorsun galiba ben istemiyorum diyorum yeterince açık değilmiyim dedim.

O da tamam be dedi surat astı içeri geçti.

Akşam da tartıştık tabiki.

Sırtını dönüp yattı.

Ben daha fazla üzülmek yıpranmak istemiyorum dedim.Senin için ailen yengen annen benden fazla önemli.

Benim dediğimi duymuyorsun bile dedim.Önemsemiyorsun beni dedim.

O da sen benim annemi sevmiyorsun ama onlar bize bu evi vermeselerdi kirada oturuyor olurduk şuan dedi.

Ne alaka şimdi dedim.Annem sana napıyorda sevmiyorsun felan dedi.

Ben askere gidince sen onların evinde kaldın unuttun galiba dedi.

Ben de gelinleri oldum tabi kalıcam bir benim boğazım mı sizi sıkıntıya soktu dedim.

Onu demek istemedim dedi Ben de anlıyorum seni haklısın dedim.

Ben de evlendikten sonra kaldım sen tek kalmadın onların evinde.Evlendikten sonra onlardan çıkmış oldum artık dedi.

Bizi kabul etmek zorunda değillerdi dedi.

Ya sen ne demeye çalışıyorsun ki dedim Keşke evlenmeseydik de yük olmasaydın ailene dedim.

Sonra ben boşanmak istediğimi söyledim.Çok ağır konuşuyorsun dedim :1no2: gururumu kırdın dedim

Canım sakin ol. Tartışmalarınızda boşanma sözünü dile getirme. ış inada biner ne olduğunu ikinizde anlamadan boşanıverirsiniz. Kırıldığını söyle tabi ki, esasında eşin biliyor neyin ne olduğunu da erkeklik baskısı böyle bişey işte.

yaaa bu aralar eşmin biraz iş problemleri var ona canım sıkıldı eşimin yeni patronları biraz cimri çıktılar biraz dediysem birazdan dahada fazla ..
eşim parasını alırken ona illa bi kılf buluyolarmış eşim normalde 15 güne bi alıyor parasını ama patronu illa eksik vermek istiyo yaşlı morukun teki hacı olacak bide sözde yanında kendi oğluda çalışıyor ona bile 20 liraya laf ediyomuş ama eşim hakkını bırakmıyo madem öyle ben çıkıyorum demiş eşim adam tamam tamam çıkma diye yalvarmış sonradan yok bidaha sorun etmicem demiş geçen günde öğle yemeyini bu yaşlı adam dükkanda kendi yapmış ve yemekten sonra eşimden 5 lira yemek parası istemiş kızlar biz hiç böle şeylerle karşılaşmadık şoktayım resmen eşim öğlenleri hep yemeğini kendi alır hatta bazen o adama bile alırmış kendi cebinden ..
düşünün bu patronun karısı var eşinden para almamak için evlere temizliğe gidiyorlar vee biz bu adamların kiracısı olduk .çooook bunalıyorum çooook:sinifsinif:

eeee sen boşanalım dediğinde ne dedi eşinCADIARZU çok kızmışsın canım yaaa haklısın ama boşanma lafını pek kullanmanı tavsiye etmem a.s

Aslında kendimi artık mutlu hissedemiyorum evliliğimde olsun normal hayatımda olsun.

Acayip bir duygu şuan içinde bulunduğum.İçinden çıkamıyorum.

O kadar durgunum ki anlatamam .

Çekip gitmek istiyorum beni kimsenin tanımadığı bir yere.

Psikolojimi düzeltmek istiyorum ama yapamıyorum bir türlü

Çok uzakda değilim sana.... Ya toparlarız seni yada dönüp adamı boşarsın. Şaka şaka.... Ama eğer gelme ihtimalin varsa beklerim. Değişiklik olur, kafanı toparlarsın. Şimdi biraz sakinleşelim, yanlış bişey yapmayalım değil mi? Ama unutmayın kızlar kapım hepinize her zaman açık.

Canım çok teşekkür ederim.

Ya ben herşeyi çok kafama takıyorum.

Nasıl kurtulabilirim bu huyumdan.

Önemsememek istiyorum bazı sorunları takmamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…