Cadı kazanı..

ıyi geceler kızlar bende çıkıyorum, Çok yorgunum, evimde o kadar huzurlu uyuyorum ki, çok güzel dinleniyorum. Şükürler olsun sana allahım, sonunda huzur içinde sabaha kadar uyuyorum. ıyi geceler kocaman öptüm sizi

İyi geceler kızlar bende çıkıyorum, Çok yorgunum, evimde o kadar huzurlu uyuyorum ki, çok güzel dinleniyorum. Şükürler olsun sana allahım, sonunda huzur içinde sabaha kadar uyuyorum. İyi geceler kocaman öptüm sizi

Canım yeni hayatında çok mutlu ol inşallah herşey gönlünce olsun .
Tak diye yazdım ama konunu okumuştum sıkıntılı bir dönem yaşamıştın umarım herşey iyi gider a.s.

Kızlar günaydın.... Hadi kalkın yeni bir gü, yeni bir hafta başlıyor. Gece mükemmel uyudum, çok neşeliyim. Şimdi kahvaltımı yapıp, evimi yerleştirmeye devam edeceğim. Öğleden sonra da Egem ile buluşup tanışacağız, pazara gideceğiz. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bunda sizlerin payı çok fazla. Beni yalnız bırakmadınız, destek oldunuz. ıyi ki varsınız. Sizleri çok ama çok seviyorum, keşke birgün buluşabilsek, sizlere sarılmayı o kadar çok istiyorum ki.... Sabah sabah gene çenem düştü.

Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

Bulaştırayım değilmi uğur böcüğüm. Hadi biraz gülelim. Sana dedemden, annemin babasında bahsedeyim mi? Ama öyle normal bir dede değil benim ki. Evlere şenlik, her eve lazım modeli. Bol bol gülüyoruz dedem konu olunca gerçi annemle teyzem çok geriliyor ama, ben onları güldürüyorum. Hadi imdi seni güldüreyim ister misin?

Kızlar günaydın.... Hadi kalkın yeni bir gü, yeni bir hafta başlıyor. Gece mükemmel uyudum, çok neşeliyim. Şimdi kahvaltımı yapıp, evimi yerleştirmeye devam edeceğim. Öğleden sonra da Egem ile buluşup tanışacağız, pazara gideceğiz. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bunda sizlerin payı çok fazla. Beni yalnız bırakmadınız, destek oldunuz. İyi ki varsınız. Sizleri çok ama çok seviyorum, keşke birgün buluşabilsek, sizlere sarılmayı o kadar çok istiyorum ki.... Sabah sabah gene çenem düştü.

Günaydın güneşli bir istanbul sabahından merhaba ...
Canım bizim egem herhalde buluşacağın öyle tahmin ediyorum flaş flaş geyik bölümünden eğer oysa benden çok selam söyle ikinizide öpüyorum iki tane yetişkin oğlu var hatta

Günaydın güneşli bir istanbul sabahından merhaba ...
Canım bizim egem herhalde buluşacağın öyle tahmin ediyorum flaş flaş geyik bölümünden eğer oysa benden çok selam söyle ikinizide öpüyorum iki tane yetişkin oğlu var hatta

Asker eşisin yanıl mıyorsam değil mi? Hilal'in konusunda epey alevlendin sende. Çok sinir oldum, eğer Hilal'e yakın olsam o adamın rütbesine bakmadan canına okurdum. Kızı ezip duruyorlar. Maalesef teşkilatda böyle insanlarda var, bu böyle kalmamalı ama, Kız çok zor durumda, ona destek olmamız lazım diye düşünüyorum. Eşin Jandarma mı?

Asker eşisin yanıl mıyorsam değil mi? Hilal'in konusunda epey alevlendin sende. Çok sinir oldum, eğer Hilal'e yakın olsam o adamın rütbesine bakmadan canına okurdum. Kızı ezip duruyorlar. Maalesef teşkilatda böyle insanlarda var, bu böyle kalmamalı ama, Kız çok zor durumda, ona destek olmamız lazım diye düşünüyorum. Eşin Jandarma mı?

Evet canım eşimde asker biz emekli olduk 5 sene önce çok üzüldüm hilalin durumuna çok kötü günler yaşıyor resmen inşallah biter kabusu .
Her yerde kötüler var ama burada olunca kabullenmek çok zor bunu şöle ağzını burnunu kırmak lazım bunun.
Eşim jandarma değildi canım

Evet canım eşimde asker biz emekli olduk 5 sene önce çok üzüldüm hilalin durumuna çok kötü günler yaşıyor resmen inşallah biter kabusu .
Her yerde kötüler var ama burada olunca kabullenmek çok zor bunu şöle ağzını burnunu kırmak lazım bunun.
Eşim jandarma değildi canım

Elbette kötülerde var, ama iyi insanlar o kadar çok ki, her zaman koruyup kolladılar. Sivil de çalışmaktansa askeriye çok daha rahat bence. Belli bir disiplin var, belli insanlarla çalışıyorsun, pek çok imkanı var. İşimi de çok seviyorum. Dediğim gibi kötü insanlar da varama, Hilal'in durumu istisna, adam Hilal'in ortamda yeni olmasını da fırsat biliyor. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Kendini çok önemli sanıp yükleniyor. Hilal bir gelsin de yardımcı olmaya çalışırız.

Elbette kötülerde var, ama iyi insanlar o kadar çok ki, her zaman koruyup kolladılar. Sivil de çalışmaktansa askeriye çok daha rahat bence. Belli bir disiplin var, belli insanlarla çalışıyorsun, pek çok imkanı var. İşimi de çok seviyorum. Dediğim gibi kötü insanlar da varama, Hilal'in durumu istisna, adam Hilal'in ortamda yeni olmasını da fırsat biliyor. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş. Kendini çok önemli sanıp yükleniyor. Hilal bir gelsin de yardımcı olmaya çalışırız.

İşinden memnunsun ne güzel iyi insanlarla çalışmak her zaman işini sevmenede etken olur imkanlar vardır .
Evet onun durumu maalesef fena herkes acemilik çeker ama burada sorumlu sadece eşi aslında çok sessiz kalmış gıkını bile çıkaramıyor biraz hırlasa varya adam tırsar aslında neyine güveniyor onu anlamadım ama .

günaydın kızlar ben geldim keyifler nasıl bakalım özledim kızlar sizi yaaa

İşinden memnunsun ne güzel iyi insanlarla çalışmak her zaman işini sevmenede etken olur imkanlar vardır .
Evet onun durumu maalesef fena herkes acemilik çeker ama burada sorumlu sadece eşi aslında çok sessiz kalmış gıkını bile çıkaramıyor biraz hırlasa varya adam tırsar aslında neyine güveniyor onu anlamadım ama .

Akşam senin yazdıklarında acaba başka birşey mi geldi aklına dedim. Büyük ihtimalle özlük haklarını bilmiyor eşi, yada hoş görünmye çalışıyor. Ne olura olsun olan Hilal'e oluyor. Madem adam bişey yapmıyor iş Hilal'e düşüyor. Biri haddini bildirmeli bu adama...

Çok özledim.... Benim keyfim süper, herşey çok güzel gözüküyor, sanki her yerde gökkuşağı var...Hayat ne kadar güzel..

mutlu olmana sevindim edanazcım evet gerçekten hayat herşeye rağmen güzel 3 günlük dünya üzülmeye derde kedere değmezolumunekankayizsmile

günaydin kizlar..dün aniden ciktim topikten kusura bakmayin canlarim...benim esimde araba hastaligi var..apar topar kaldirdi birseye bakacagim diye..8 senedir evliyiz. hala araba hastaligindan vazgecmedi..kac kere araba degistirdi bilmiyorum..simdide kazali arabalari alip tamir ediyo satiyo..akannehir

Kızlar hadi çok güzel bir hafta yaşayalım, yaşadığımız her hafta bir öncekinden güzel olsun. ıyi düşünelim iyi olsun. Ben bugün pazara çıkacağım diye çok mutluyum, manyak mıyım neyim, insan pazara çıkacağı için böyle sevinir mi ben de anlamadı. Ama herşey beni mutlu ediyor....Yaşamayı çok seviyorum.

Kızlar hadi çok güzel bir hafta yaşayalım, yaşadığımız her hafta bir öncekinden güzel olsun. İyi düşünelim iyi olsun. Ben bugün pazara çıkacağım diye çok mutluyum, manyak mıyım neyim, insan pazara çıkacağı için böyle sevinir mi ben de anlamadı. Ama herşey beni mutlu ediyor....Yaşamayı çok seviyorum.

yeni bi hayata başladığın için herşey daha güzel geliyo sana ama en güzelini yapıyosun canım herşeyden zevk almasını bilmek lazım...
evet gerçektende güzel bi hafta yaşayalım heeeep pozitif olalım inşallah:dance:

edacim seni anliyorum...benimde 5 sene kabus evlilik bitiginde 3 ay sonra dünyanin en mutlu insani olmustum..3 ay sonra diyorum cünkü bu 3 ay üzüntüylen gecti..ayrildigim icinmi hayir..onurum gururum ayaklar altina alindi..1 ay icinde 10 kilo vermistim..sonra o herifin hala nikahli esi olmam beni cok yipratti...ama 3 ay sonra bosanma belgeleri gelince dünyanin en mutlu insani ben olmustum.üzerimden sanki büyük bir yük kalkti....dünyayi baska bir gözle görüyordum artik..hihoyyyt

Son düzenleme:
Akşam senin yazdıklarında acaba başka birşey mi geldi aklına dedim. Büyük ihtimalle özlük haklarını bilmiyor eşi, yada hoş görünmye çalışıyor. Ne olura olsun olan Hilal'e oluyor. Madem adam bişey yapmıyor iş Hilal'e düşüyor. Biri haddini bildirmeli bu adama...

İşte insanın aklına neler geliyor neler söyleyemiyorsun bazı şeyleri de iş olabilir yada başka bişey ne bileyim haklarını bilse ne olur hepsi bilir bunları hadi bilmiyor aç oku o zaman demi .
İnşallah biter bu sıkıntısı çok üzüldüm ama kızcağıza çok toy daha ama umarım halleder bu konuyu.
Ben kaçıyorum işlerim var daha sonra uğrarım yine .
Sizlere iyi pazarlar egeme çok selam benden kocaman öptüm ikinizide

Temel' in bir gün kaynanası kaybolur. Temel hemen gazeteye ilan verir. İlan aynen şöyledir: Kaynanamu kaypettum. Körenlerin insaniyet namına körmemezlikten kelmeleri riça olunur.

X