Cadı kazanı..

bugun saat 2 de kiz kardesimi arkadaslariyla magazaya goturecem. daha evin isi duruyo bende duryorum. dursun bakalim aksam esim gelince beraber yapariz artik

kizlar bana bi akil varin ya...benimde hic sansim yok aile konusunda....annem olacagi zaten anlattim biliyorsunuz...ben kayinvalidemi ilk kez gördüm 7 sene sonra..gecen sene istanbula gittik...ama cok soguk davrandi bize...yapisimi o bilmiyorumki...2 hafta kaldik zaten burnumuzdan geldi..apar topar döndük tekrar...kizlar yanlis anlamayin ama kadindan igrendim ya...onu görmeden yine biraz seviyordum...ama elimde deyil inaninki..esimin hatri icin sevmeye calisiyorum sevemiyorum bir türlü..hatta sesini bile duymak istemiyorum..zaten depresyonum onu gördükten sonra basladi...

neden 7 sene sonra gordun:uhm:. keske bende 7 sene sonra gorseydim.

bugun saat 2 de kiz kardesimi arkadaslariyla magazaya goturecem. daha evin isi duruyo bende duryorum. dursun bakalim aksam esim gelince beraber yapariz artik

aynen benim evde duruyo sağolsun oğlum izin vermiyo birazdan onu uyutup yaparım artık

annem olacak nekadar cadiysa oda okadar mizmiz pasif....eltimle ve ogluyla oturuyor ayni evde...ikiside kayinvalideyi cok eziyormus..görümcem tel.de anlatirdi...annemi yaniniza alin nolur..erkek kardesim ve yengem cok eziyet ediyorlar kurtarin onu derdi...esimle bende sorardik..dogrumu söylenenler diye..oda herzaman yalanlardi..yok oglum öyle birsey derdi...eltimi oglunu hep iyi anlatirdi..bizde ona güvendik..habire esim erkek kardesine para gönderdi..annesinin hatri icin..ona güvendik..eltim olacak sahizin ve kocasinin evine gittik...suratlar bir karis..geldigimizin 3.gününde geri dönecektik..ama yol yorgunlugunu bile atamamistik üzerimizden..aabayla perisan olduk zaten yollarda..neyse kaldik ..ne elti ilgilendi nede kocasi ilgilendi bizimle..birde esimden para almis 3 gün sonra geri vereceyim diye...evde ne dogru dürüst yemek yapildi nede ilgi gördük..4-5 gün boyunca esimin annesi idare etti..sonrada kolu kirildi...benim kizimda hastalandi bende 2 hafta boyunca onunla ilgilendim...

ay hakkatende mızmızmış ne kadar ayıptır yaa misafire öyle davranılırmı hiçlmaz:

anladim canim ama sakin yanina getirme kaynanayi. inan senin icin cehennem hayati olur. bence o eltin ve kaynin sizi kiskaniyo gibme geldi. birde su para gonderme varya nefret ediyorum. avrupadakileri villalarda felan yasiyor saniyorlar ayni aski memnudaki gibi hayal ediyorlar bizi. sen birdaha gitme bacim. eger gidersen baska yere git. ben oyle yapiyorum.

7 sene sonra gördüm cünkü esimle evlendigimde cok zor durumdaydi..oda 1.yuvasi yikilmisti..kadin bir sürü borc harc birakmisti..sorunlar yüzünden ancak toparlandik....neyse devam edeyim..sonra ögrendigimiz seyler oldu yine görümcem anlatti...ahh bi bilseniz anneme bu ikisi neler yapiyo..elti hanim yemek bile yapmazmis...aksam kayinvalide eve gelinci o yorgunlukla birde yemek yaparmis..ogluda annesinin adina kredi karti acip karisiylan yiyip icmisler dogum günü partileri falan..o yasli haliyle birde o kredi kartinin borcunu ödemis..oda yalanlandi...bana kücük bebek battaniyesi almis...bunu benim aldigimi gelin bilmesin görüpte sordugunda söyle esim aldi diye..neyse elti gördü battaniyeyi...bana sordu..bunu nerden aldiniz..kaca aldiniz..kim aldi...bende esime sor o biliyor dedim..onada ayni sorulari sordu..bu davranisi cok agrimiza gitti..esim sinirlendi..one bicim soru dedi..ben size kac kere para gönderdim..onlari size soran olmadi siz bi kiytirik battaniyeyimi sorun yapiyorsunuz dedi...

kizlar kusura bakmayin cikmama lazim isim var daha hazirlanacam. satt 12 ye geliyo. optum hepinizi. baklava takma kafana. eger annenlere yakin oturuyorsan tasin ordan . cunku nerde cokluk orda b.......luk. zeyno opt bacim sonra grs by

tamam canı hadi kendine iyi bak bende seni çook öptüm iyi gezmeleropuyorumnanaktan

baklavacım böyle insanlar için üzülmene değmez yaaa boşver sen eşine çocuklarına yor kafanı kendine o insanlar için eziyet etmene değmez:umursamaz:

asil kadindan igrendigim durumu anlatmak istiyorum simdi..peder bunu 4 cocuklan bi sekilde kandirip sürmüs almanyadan..sonra peder bitane gaddar abisi var..ona tembih etmis..onlari sana emanet ediyorum..özelikle cocuklri icin ..eti senin kemigi benim demis..pederde o aralar bi almanla tanismis ve evlenmis..esim 4 yasindaymis türkiyeye sürüldügünde..11 yasina gelince baslamis fabrikalarda calismaya..2 ablasiylan beraber..onlarda 13-14 yaslarindan beri calismis..diyer hayirsiz erkek kardeside okuyormus..peder abisine emanet ettiya cocuklari..esimin amcasi iste yorulduklarinda istirat bile yaptirmazmis..dayak atarmis aksama kadar..fabrikadanda o sorumluymusya..esir gibi calistirmis cocuklari...görümcemde anlatir her önüne gelen bizi döverdide annem ses edemezdi bizi koruyamazdi miymiyligindan ..birde aclik ve sefaletten 8 aylikken cocugunuda kaybetmis kayinvalide..

kizlar kusura bakmayin cikmama lazim isim var daha hazirlanacam. satt 12 ye geliyo. optum hepinizi. baklava takma kafana. eger annenlere yakin oturuyorsan tasin ordan . cunku nerde cokluk orda b.......luk. zeyno opt bacim sonra grs by
tamam canim..görüsürüz sonra okursun yazdiklarimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…